X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie idę jednak na tą rozmowę co Wam wczoraj pisałam. Kasa za mała :-( a przecież tam mi kadrowa od razu powiedziała że nawet 2800 brutto nie zarobię a aktualnie mam dużo więcej. Więc jaki sens iść tak drugi raz :-/ od miesiąca kobieta szuka kogoś i nie może znaleźć to coś tam jest nie tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:-) Am dobre podejście :-) ja cały czas mowie swojemu ze jak splacimy kredyt to będę w domu z dziećmi siedzieć hehe:-D

Hyba muszę się juz ubrać ale mi się nie chce:-[

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Eee tam taki spadek to nie spadek :P Dziś masz dopiero 8dpo więc śluz może powrócić, spokojnie :)
    No i bóle jak na @ :-(
    A siemienia już kilka dni nie piłam to może też dlatego. Zrobię sobie teraz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozpadało :-/
    Wystawię klika rzeczy na allegro i spakuję buty, które udało mi się sprzedać. Popołudniu pójdę na pocztę wysłać.

Zrobiłam sobie siemię, a brzuch strasznie mi dokucza :( Dziwne, tyle dni przed @ ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Ja właśnie wypiłam :) a może masz bóle z powodu ciąży..? :)

Przestaje już wierzyć w ciążę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelko jakiś gorszy czas mam chyba :( Bo tu mi się zwolnienie kończy i muszę stawić się w firmie a brak mi odwagi tu muszę pracę jakąś podjąć i muszę zwracać uwagę na warunki zatrudnienia... Eh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję <3

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, bądź dobrej myśli <3 wszystko się ułoży. Ja miałam wczoraj załamkę, wyłam do poduszki wieczorem :/ jedyny plus z tego, że później usnęłam jak dziecko ;)

Jesteśmy z Tobą cały czas <3

Muszę Wam się pochwalić: znaleźliśmy mieszkanie, wstępnie mamy zarezerwowane. Jak podpiszemy umowę przedwstępną, lecimy po kredyt i jak wszystko gładko pójdzie 1 lipca już będziemy "na swoim" :D najpóźniej 14 lipca ;)

100krotka:), Amelia San, kierzynka lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Ja właśnie wypiłam :) a może masz bóle z powodu ciąży..? :)

Hej 100krotka! :D Proszę jak się ładnie leży do 11-tej :D hi hi hi
    No to spłacajcie szybciutko, odchowajcie maluszka i do dzieła po następne :D

Nie no do 10:-P później lazilam przez godzine w takiej zimowej grubej pisanie:-D bo u mnie dziś zimno i wlasnie się rozpadalo:-\

Prima ja tez przestawała wierzyć i OOo:-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima jesteśmy z Toba<3

Littel super :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny już mi lepiej.
    Staram się o tym nie myśleć co będzie dalej i skupię się na pracy.

littleladybird trzymam kciukasy :)

Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obiad mam z wczoraj :P Zupa koperkowa i mięsko oczywiście, bo mąż zupą się nie naje (tak twierdzi :P)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D ja lubię leniuchowac :-) ale tez juz byłam na zakupach z mężem i nic nie kupilismy hehe:-D zaraz zupie wystawie a sprzatalam w sobotę i troszkę wczoraj ;-) a poza tym nie mam siły biegać gora dol gora dol dol gora bo zadyszki dostaje :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm...dopiero co sie pozbylam jednego lokatora a juz mam nastepnego :( ja chce mieszkac w miescie w bloku na ostatnim pietrze z winda oczywiscie :P

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałam was nadrobic, bo się pindrzyłam :) Bóle owu ciągle mam, ciągle je czuję i już mam dość tak drugi dzień, ale może wreszcie coś z tego bedzie ;) Zrobiłam test i znowu gruba mocna krecha ale juz nie tak wyraźna jak wczoraj. Czyli owu wczoraj albo dziś.
    Lecimy na zakupy i do mojej mamy potem. Tylko że ja zostaje u niej, a mąż sobie pojedzie na trening. Tak więc do usłyszenia!

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się fatalnie dziś czuję jakbym się czymś zatruła. Ciężko na żołądku i mdli mnie. I to uczucie jakbym miała temperaturę, a nie mam. Chyba zrobię sobie ciepłą herbatę

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Ja tylko chciałam życzyć wam miłego popołudnia bo będę się powoli szykować do pracy a muszę jeszcze pazurki pomalować, kupiłam nowy ostro truskawkowy lakier pod kolor szminki :D

Miłego dnia! :D
    I kto tu nie lubi malować ust :P

Tobie również miłego dnia :)
    Ja wypiłam miętową herbatkę i troszkę mi lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:59

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am milej pracy zycze :)

Prima to dobrze ze lepiej sie czujesz :) oby szybko Ci przeszlo

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko ile miesięcy starałaś się o dziecko?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cale dlugie 36

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ