X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie idę jednak na tą rozmowę co Wam wczoraj pisałam. Kasa za mała :-( a przecież tam mi kadrowa od razu powiedziała że nawet 2800 brutto nie zarobię a aktualnie mam dużo więcej. Więc jaki sens iść tak drugi raz :-/ od miesiąca kobieta szuka kogoś i nie może znaleźć to coś tam jest nie tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:-) Am dobre podejście :-) ja cały czas mowie swojemu ze jak splacimy kredyt to będę w domu z dziećmi siedzieć hehe:-D

Hyba muszę się juz ubrać ale mi się nie chce:-[

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Eee tam taki spadek to nie spadek :P Dziś masz dopiero 8dpo więc śluz może powrócić, spokojnie :)
    No i bóle jak na @ :-(
    A siemienia już kilka dni nie piłam to może też dlatego. Zrobię sobie teraz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się rozpadało :-/
    Wystawię klika rzeczy na allegro i spakuję buty, które udało mi się sprzedać. Popołudniu pójdę na pocztę wysłać.

Zrobiłam sobie siemię, a brzuch strasznie mi dokucza :( Dziwne, tyle dni przed @ ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Ja właśnie wypiłam :) a może masz bóle z powodu ciąży..? :)

Przestaje już wierzyć w ciążę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelko jakiś gorszy czas mam chyba :( Bo tu mi się zwolnienie kończy i muszę stawić się w firmie a brak mi odwagi tu muszę pracę jakąś podjąć i muszę zwracać uwagę na warunki zatrudnienia... Eh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję <3

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, bądź dobrej myśli <3 wszystko się ułoży. Ja miałam wczoraj załamkę, wyłam do poduszki wieczorem :/ jedyny plus z tego, że później usnęłam jak dziecko ;)

Jesteśmy z Tobą cały czas <3

Muszę Wam się pochwalić: znaleźliśmy mieszkanie, wstępnie mamy zarezerwowane. Jak podpiszemy umowę przedwstępną, lecimy po kredyt i jak wszystko gładko pójdzie 1 lipca już będziemy "na swoim" :D najpóźniej 14 lipca ;)

100krotka:), Amelia San, kierzynka lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Ja właśnie wypiłam :) a może masz bóle z powodu ciąży..? :)

Hej 100krotka! :D Proszę jak się ładnie leży do 11-tej :D hi hi hi
    No to spłacajcie szybciutko, odchowajcie maluszka i do dzieła po następne :D

Nie no do 10:-P później lazilam przez godzine w takiej zimowej grubej pisanie:-D bo u mnie dziś zimno i wlasnie się rozpadalo:-\

Prima ja tez przestawała wierzyć i OOo:-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima jesteśmy z Toba<3

Littel super :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny już mi lepiej.
    Staram się o tym nie myśleć co będzie dalej i skupię się na pracy.

littleladybird trzymam kciukasy :)

Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obiad mam z wczoraj :P Zupa koperkowa i mięsko oczywiście, bo mąż zupą się nie naje (tak twierdzi :P)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D ja lubię leniuchowac :-) ale tez juz byłam na zakupach z mężem i nic nie kupilismy hehe:-D zaraz zupie wystawie a sprzatalam w sobotę i troszkę wczoraj ;-) a poza tym nie mam siły biegać gora dol gora dol dol gora bo zadyszki dostaje :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm...dopiero co sie pozbylam jednego lokatora a juz mam nastepnego :( ja chce mieszkac w miescie w bloku na ostatnim pietrze z winda oczywiscie :P

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałam was nadrobic, bo się pindrzyłam :) Bóle owu ciągle mam, ciągle je czuję i już mam dość tak drugi dzień, ale może wreszcie coś z tego bedzie ;) Zrobiłam test i znowu gruba mocna krecha ale juz nie tak wyraźna jak wczoraj. Czyli owu wczoraj albo dziś.
    Lecimy na zakupy i do mojej mamy potem. Tylko że ja zostaje u niej, a mąż sobie pojedzie na trening. Tak więc do usłyszenia!

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się fatalnie dziś czuję jakbym się czymś zatruła. Ciężko na żołądku i mdli mnie. I to uczucie jakbym miała temperaturę, a nie mam. Chyba zrobię sobie ciepłą herbatę

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Ja tylko chciałam życzyć wam miłego popołudnia bo będę się powoli szykować do pracy a muszę jeszcze pazurki pomalować, kupiłam nowy ostro truskawkowy lakier pod kolor szminki :D

Miłego dnia! :D
    I kto tu nie lubi malować ust :P

Tobie również miłego dnia :)
    Ja wypiłam miętową herbatkę i troszkę mi lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:59

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am milej pracy zycze :)

Prima to dobrze ze lepiej sie czujesz :) oby szybko Ci przeszlo

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko ile miesięcy starałaś się o dziecko?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cale dlugie 36

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ