Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie idę jednak na tą rozmowę co Wam wczoraj pisałam. Kasa za mała a przecież tam mi kadrowa od razu powiedziała że nawet 2800 brutto nie zarobię a aktualnie mam dużo więcej. Więc jaki sens iść tak drugi raz od miesiąca kobieta szuka kogoś i nie może znaleźć to coś tam jest nie tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Eee tam taki spadek to nie spadek Dziś masz dopiero 8dpo więc śluz może powrócić, spokojnie
A siemienia już kilka dni nie piłam to może też dlatego. Zrobię sobie terazWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, bądź dobrej myśli wszystko się ułoży. Ja miałam wczoraj załamkę, wyłam do poduszki wieczorem jedyny plus z tego, że później usnęłam jak dziecko
Jesteśmy z Tobą cały czas
Muszę Wam się pochwalić: znaleźliśmy mieszkanie, wstępnie mamy zarezerwowane. Jak podpiszemy umowę przedwstępną, lecimy po kredyt i jak wszystko gładko pójdzie 1 lipca już będziemy "na swoim" najpóźniej 14 lipca100krotka:), Amelia San, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Ja właśnie wypiłam a może masz bóle z powodu ciąży..?
Hej 100krotka! Proszę jak się ładnie leży do 11-tej hi hi hi
No to spłacajcie szybciutko, odchowajcie maluszka i do dzieła po następne
Nie no do 10:-P później lazilam przez godzine w takiej zimowej grubej pisanie:-D bo u mnie dziś zimno i wlasnie się rozpadalo:-\
Prima ja tez przestawała wierzyć i OOo:-P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musiałam was nadrobic, bo się pindrzyłam Bóle owu ciągle mam, ciągle je czuję i już mam dość tak drugi dzień, ale może wreszcie coś z tego bedzie Zrobiłam test i znowu gruba mocna krecha ale juz nie tak wyraźna jak wczoraj. Czyli owu wczoraj albo dziś.
Lecimy na zakupy i do mojej mamy potem. Tylko że ja zostaje u niej, a mąż sobie pojedzie na trening. Tak więc do usłyszenia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Ja tylko chciałam życzyć wam miłego popołudnia bo będę się powoli szykować do pracy a muszę jeszcze pazurki pomalować, kupiłam nowy ostro truskawkowy lakier pod kolor szminki
Miłego dnia!
Tobie również miłego dnia
Ja wypiłam miętową herbatkę i troszkę mi lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:59
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny