X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Prima, ja tez to oglądałam. Teraz leci drugi odcinek, ale ja bym sie nie zdecydowała za Chiny na poród w wodzie i domu.
    Ja w domu też nie, ale w wodzie... Hmm... Wolę, żeby mi się moje domowe gniazdko z takim bólem nie kojarzyło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż ma mi przygotować kąpiel :) Zaraz będę szła się myć. Muzyczkę jakąś relaksacyjną sobie puszczę i będę się moczyć :D

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże szok! Jak ona się darła, aż się wystraszyłam oO :) Dziwne, jedne nawet nie pisną a drugie krzyczą.
    Dla mnie poród w domu to byłby stres, różne rzeczy mogą się dziać i moze być różnie, więc bym nie ryzykowała. A w szpitalu cały sztab ludzi w razie co.

Hej Am. Zrobiłas te same czynności co ja ;)

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się już żegnam. Dobranoc :* Rano skoro świt się odezwę :P

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wy dzisiaj aktywne byłyście :) Extra :)
    Ja zabiegana na maxa. Na nic mi nie starcza dziś czasu.... Ale niebawem się to zmieni. Dziś podpisałam nową umowę. Od niedzieli zaczynam pracę na 3/4 etatu. Koniec wydatków na opiekunkę do małej i stresu w razie wolnego w szkole czy jej choroby :)
    I ja też piwko otworzyłam-bezalkoholowe :) takie lubię :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ale się rozpadało :-/
    Wystawię klika rzeczy na allegro i spakuję buty, które udało mi się sprzedać. Popołudniu pójdę na pocztę wysłać.

Zrobiłam sobie siemię, a brzuch strasznie mi dokucza :( Dziwne, tyle dni przed @ ...
    Oj Prima,i ja dziś cierpię z powodu brzucha ..... a po wieczornym baraszkowaniu jeszcze bardziej.... @ tuż tuż.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Oj Prima,i ja dziś cierpię z powodu brzucha ..... a po wieczornym baraszkowaniu jeszcze bardziej.... @ tuż tuż.....
    Ja mam 6 dni do @ nie chce jej :-(

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja z całych sił życzę żeby nie przyszła!!!!!
    Bądź dobrej myśli :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• messy99 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem przerażona!!! Dziś miałam wizyte u gina. tym razem stwierdził jakąś dwurożność macicy. Jejuuu co to jest? Dziewczyny słyszałyście o tym?? :(

nzjdgzu33y143688.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie słyszałam,kurcze,powiedział Ci coś więcej na ten temat?

• messy99 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedział, że to taka uroda i nie jest to nic strasznego niby . normalna macica jest w kształcie odwróconej gruszki a w moim przypadku w kształcie serca.

nzjdgzu33y143688.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Messy,to może faktycznie nie przejmuj się tym tak bardzo. Ja chyba z ciekawości zaraz zapytam wujka Google o to :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczytałam,że jeśli wada jest niewielka ( a taka chyba jest u Ciebie skoro lekarz to potwierdził) to nie stanowi ona problemu w zajściu i donoszeniu ciąży :)

• messy99 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że to już 2,5 roku. Już sama nie wiem, teraz drożność planuje robić ale jeszcze nie wiem dopiero w przyszłym cyklu.

nzjdgzu33y143688.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bądź dobrej myśli Messy,2,5 roku to faktycznie dużo ale musisz wierzyć że w końcu się uda!!!

• messy99 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę. Ale cóż mam pisać same wiecie jak jest. Cykle mam 30-34 dni. Dziś jest 28, po usg lekarz nic nie wspomniał, że coś może TAM być. Ale nie pierwszy raz. Zacisnąć zęby i do przodu.

Marta29, PrimaSort lubią tę wiadomość

nzjdgzu33y143688.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ! :-)

• Ewelina0701 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, poszło mi w góre.

3jvzi09kavlt3vtq.png

9d6613c4db.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina0701 wrote:
    Hej, poszło mi w góre.
    Ha ha ha !!! U mnie też dziś 37,00 !!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    messy99 wrote:
    Powiedział, że to taka uroda i nie jest to nic strasznego niby . normalna macica jest w kształcie odwróconej gruszki a w moim przypadku w kształcie serca.
    moze byc w trakcie ciazy problem ale to zazwyczaj daja cc.

‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ