Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Z jednej strony tak, bo czas mi szybciej mija i w pracy w ogóle nie myślę o ciąży, o jej planowaniu ani o staraniach. Ale jak mi nie zmienią grafiku to podziękuję, bo takie mijanie się nie wróży niczego dobrego..
Masz rację i męża doskonale rozumiem. Ja czuję, że żyję dopiero, gdy mój mąż wraca z delegacji. A gdy Go nie ma, to po prostu wegetuję i odliczam dni do Jego powrotu
Mam nadzieję, że zmienią Ci grafik i wilk będzie syty i owca całaAmelia San lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Tempka z 16dc (owulacja według OF) wynosi 36,5. Trzecia po owulacji, czyli ta z 19 dc powinna być wyższa o co najmniej o,2 stopnia. U Ciebie jest 36,8, więc wzrost jest o 0,3 stopnia. Jest dobrze Teraz niech rośnie dalej, ale może też spaść odrobinę. Ważne, żeby nie spadła poniżej linii poziomej, a najlepiej niech trzyma się poziomu ok 36,8
Hej,
skąd wzięłaś te temperatury? Gdzieś na OF mają?
Pisz Prima jak tam rozmowa!
Am, tak to juz jest jak dwie osoby pracują. Twój mąż się przyzwyczai, wypracujecie sobie jakiś rytm.
-
nick nieaktualnyJuż jestem, a raczej dopiero! Szkoda tylko było mojej kasy na te 3 etapy i jeżdżenie taki kawał. Ta dyrektorka jakaś poje..na kobieta! Eh... Szkoda gadać. Podziękowałam jej za rozmowę, bo było szkoda mojego czasu na nią. Pierwszy raz spotkałam takiego człowieka. Na wejście mnie opierdoliła. Nie chcę o tym nawet pisać. Temat zamknięty.
-
Płatek szkarłatny wrote:Hej,
skąd wzięłaś te temperatury? Gdzieś na OF mają?
Pisz Prima jak tam rozmowa!
Am, tak to juz jest jak dwie osoby pracują. Twój mąż się przyzwyczai, wypracujecie sobie jakiś rytm.
To są tempki z wykresu Eweliny0701
https://ovufriend.pl/wykres,fa13bf639cc9182c52dc680539afe7a1.html