Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Marta dziś temp spadła bo mogło to być zagnieżdżenie więc nie spisuj jeszcze tego cyklu na stary bo jeszcze wszystko jest możliwe Jutro Ci skoczy do góry Powodzenia i trzymam kciuki
A u mnie właśnie pojawiło się plamienie więc koniec tematu , @ przyszła.
Odnośnie tego przypadku co napisałaś Marta, mieli ogromne szczęście. Mam nadzieje, ze my tego szczęścia doświadczymy znacznie wcześniej -
nick nieaktualnyAmelia San wrote:
100krotko gratuluję pierwszej ciążowej sukienki Na szczęście teraz jest taka moda, że będziesz mogła wyglądać dobrze i modnie nawet z brzuszkiem Jak się czujesz? Jeśli dobrze zrozumiałam miałaś ostatnio jakieś bóle? Mam nadzieję, że już przeszło :* Mówisz, że endo zwiększył dawkę? To dobrze, zaraz TSH spadnie i wszystko wróci do normy
Hej Am to nie taka typowa sukienka ciazowa bardziej plazowa dluga do samej ziemi na ramiaczka kolorowa Czuje sie roznie raz lepiej raz gorzej:/ troszke zle znosze upaly ale nie jest najgorzej najbardziej dobijaja mnie te mdlosci czasami potrafia meczyc od rana jak tylko wstane dopóki nie usne;/ bole tez roznie ale da sie przezyc
Kochana mam nadzieje ze jak Twoje sprawy sie poukladaja i wszystko bedzie juz dobrze i wrocisz do staran to szybciutko Ci sie uda tego Ci zyczeAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj mielismy jechac do Serocka ale mezowi nie za specjalnie sie chcialo i troche sie balismy bo mamy wyprany dowod od samochodu ale moze niebawem odwiedzimy to miejsce i powspominamy sobie bo tam mielismy sesje weselna
A nad Zegrzem w warszawie bylismy w czwartek kurcze smialam sie do meza ze tak blisko mieszkamya ja tam bylam ze dwa razy hihi obiecal ze bedziemy jezdzic czesciej
Dzisiaj bylismy u nas nad takamala struga najpierw dlugi spacer zeby tam dojsc pozniej lezakowanie na kocyku i powrot do domku myslalam ze mi nogi odpadna hihi a juz planujemy za tydzien jechac nad liwiec na caly dzien:)
Amcia ja tez jestem ostatniozakrecona jak ruski traktor hihihi (tak mowi zawsze moj tatus) i zgodze sie z Toba ze upaly nie wspieraja myslenia -
nick nieaktualny
-
Prima z tą temperatura jest tak, że nie jest wcale stała na poziomie 37 stopni. To nie reguła i nie wyznacznik. Temperatura musi byc wyższa od Twojej podstawowej stale na podobnym poziomie w fazie lutealnej, gdy spada na koniec cyklu (ja nie mam złudzeń) będzie @ lada chwila. Co innego gdy np. mówimy o temp. w trakcie implantacji-jest spadek ok, ale dalej podkreślam że nie może być to spadek do linii podstawowej, choć pewnie wyjątki są. Ale na zmianę temp. wpływa bardzo wiele czynników. A żeby znać swoją podstawową temp. przed owu musiałabyś mierzyc kilka cykli, ale zapewne już wiesz jaka ona jest
Am, przykro mi z powodu @, ale bedzie dobrze i ja bede trzymała kciuki! Wiem, to tylko słowa, ale BĘDZIE. Mam nadzieje że w pracu jutro będzie fajnie i niezbyt cięzko A byłam na horrorze Poltergeist. My horrory uwielbiamy, ale sama ich nie oglądam bo się boję Z mężem strugam kozaka
Mama po 20 pojechała, spędziłam z nią super czas i bardzo ciekawie, bardzo... Ogólnie czuję się na tym zwolnieniu zajebiście.
-
PrimaSort wrote:Marta witaj mam nadzieję że zostaniesz na dłużej
Ja właśnie wróciłam z biedronki i kupiłam jakieś kapsułki do kąpieli argan i wanilia i zaraz zrobię sobie kąpiel w pianie a potem wracam do Was zrelaksowana. Mam nadzieję, że będziecie na forum ?
Bardzo mi przykro PrimaSort z powodu Aniołka... w koncu los sie do nas usmiechnie Tesciowa mi ciagle powtarza, ze wszystko w swoim czasie przyjdzie I ze najwidoczniej na GÓRZE mają inne plany. Ale czlowiek jest tylko czlowiekiem.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:A jaka temperatura świadczy o ciąży i nieciąży tak w ogóle?
Czytałam że jak ciąża to temperatura po owulacji >37 stopni a jak niższa to prawdopodobnie nie ciąża
Stresuję się tym monitoringiem jutrzejszym. To o tyle wyjątkowa sytuacja, że owulka miała być z lewego jajnika a ja już myślałam, że on nie działa bo te potwierdzone zawsze miałam z prawego.
-
nick nieaktualny
-
Prima, ciągle to sobie powtarzam-nie można mieć wszystkiego... Takie życie, ale kiedyś się poukłada. A co do temp to ktoś wyżej napisał troche za dużo dpo. 16 dpo gdy temp jest ciągle wysoko może to już wskazywac na ciążę. Ale i tym bym sie tak bardzo nie sugerowała, cykl zawsze może sie wydłużyć, ale gdy jest nadzieja...
-
Dzień dobry wszystkim
Wstałam dziś wcześniej jak na dobrą żonę przystało i zrobiłam mężowi żarło do pracy
Sarenka ma rację-wszystko się poukłada Prima,zobaczysz sama
Brzuch mnie już boli na @,ale najfajniejsza jest niespodzianka na moim ryjku-dorodna oprycha na środku ust no to poniedziałkowy poranek taki u mnie