X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! My z mężem dopiero będziemy jedli śniadanko :-P tak mi się w brzuchu wywraca, że szok! W całym mieszkaniu słychać :-D
    Kalendarz ovufriend przesunął mi owulację na 14 dzień cyklu z 13. Dzisiaj temperatura wzrosła 36.66 z 36.51 :-)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Dziś już mnie nie boli ;) zawsze mam bóle tylko 1 dnia, ale tym razem były naprawdę mocne, dlatego tak mi dały wczoraj w kość :/ spędziliśmy prawie cały dzień na działce, strasznie się spiekłam :P

Prima, wykres bardzo ładnie wygląda :) i serduszka były w dobrym czasie :D trzymam kciuki za fasolkę i za pracę :*

100krotko te bóle mięśni też należą do objawów ciążowych, czy to z innego powodu?

Pozdrawiam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 18:19

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja juz sama nie wiem:-\

Ja juz wrocilam z wycieczki maz mnie namówił:-) byliśmy nad woda posiedzielismy ze 3 godz na slonku:-)

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:)
    Jak tam 100krotko, lepiej się czujesz czy nogi nadal bolą? Dobrze, że cię mąż namówił na wycieczkę, taka super pogoda :).
    Ja wczoraj byłam na monitoringu i pęcherzyk miał 22 mm. A dziś święto i nie mogę spradzić czy pekł bo przychodnia zamknięta. I nie wiem czy już po owulce, czy nie...
    Widzę, że powyjeżdżałyście bo tak mało dziś wpisów :). My też byliśmy na wycieczce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 19:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naradzie nie bola ale aż boje się nocy :-\ mam nadzieje ze będzie lepiej :-) ja tez się cieszę ze dalam namówić :-) a powrocie do domu juz planowalismy niedzielna:-) Serocku nadchodzimy niebawem :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam ze spaceru z mężem :-)
    I poczytam teraz co u Was

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I my dziś byliśmy na wycieczce. Najpierw z psem nad wodą a potem u mojej mamy. Nie było nas 6 godzin. Własnie skończyłam smażyc naleśniki, bo mój mąż by je na okrągło jadł :) Mamy horrora na wieczór, więc spadam.

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się boję horrorów :-P

Uciekam już spać. Dobranoc i do jutra! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 22:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza! :-)

Dzień dobry wszystkim :-) U mnie dziś piękna temperatura 36.74 :-) Chyba owulacja była

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 07:20

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga :)

Hej. Kocham te piękne upalne pogody,aż chce się żyć :)
    U mnie owu coraz bliżej chyba bo od 2 dni mam śluz wodnisty, wykres zaznaczył płodne, a jutro chyba na monit jadę.
    Dzisiaj bedzie cudowny dzień :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zapomniałam wam powiedzieć. Wczoraj włączyłam stary polski film Cesarskie cięcie, na koniec była piosenka przy której się popłakałam :( Ścisnęło mnie za serce, płakałam i łzy same leciały... bardzo poruszająca, same się popłaczecie. Nie umiem tego wyrazić słowami co czułam. Dziś to puszcze mężowi, niech on się rozklei ;)
    Tam Ci było najlepiej-Krystyna Prońko.

PrimaSort lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png

Wysłany: 5 czerwca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzecia :P Właśnie wróciłam z laboratorium, nareszcie zrobiłam badania :D jestem strasznie głodna, pędzę na śniadanie :)

Sarenko, obejrzę sobie ten film, jak mąż wyjedzie w delegację, będę mogła ryczeć do woli :P

Dzisiaj mamy wycieczkę po okolicznych mieszkaniach :D będziemy wybierać, może któreś przypadnie nam do gustu i będzie nasze :)

Miłego dnia :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam szykować się, bo zaraz jadę na drugi etap rozmowy o pracę :P Do później :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little zamotańcu :) Nie chodziło o film tylko o piosenkę, napisałam na dole w tamtym poście :) film jak film, choć lubię te stare polskie komedie.
    A jakie badania robiłaś?

A my dziś mamy nocny seans. Mąz kończy o 14 a na wieczór jedziemy do kina do Warszawy na horror :D Seans 22:20. Oj dzisiaj będzie piękny dzień i piękna noc :)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja chyba czwarta ;-) jak zwykle ostatnia hihi:-)

Ja dzisiaj sama maz w pracy :-\ ale jutro juz będzie miał wolne :-)

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Little zamotańcu :) Nie chodziło o film tylko o piosenkę, napisałam na dole w tamtym poście :) film jak film, choć lubię te stare polskie komedie.
    A jakie badania robiłaś?

Faktycznie :P ja cały czas w biegu i szybko Was czytam, to dlatego :P

Krzywa glukozowa, krzywa insulinowa, LH, FSH, estradiol, wolny testosteron, SHBG, DHEA-S, 17-OH-progesteron

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sie przebadałaś little. Bardzo dobrze. Ja chyba też tak będę musiała zrobić :/. Myślałam, że może wczoraj był owulka ale dziś tempka nie wzrosła :(. Jakoś mi skacze w tym cyklu.
    Ja dzis mam w planie sprzątnnie. jutro mam przyjeżdża do mnie :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podaje informacje z forum Nasz Bocian http://www.nasz-bocian.pl/node/51808 skopiujcie link i wejdzie. Tam sa informacje z okazji Dnia Ojca o bezpłątnych badaniach i promocjach w calej Polsce :)

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przebadałam i zostawiłam prawie pół wypłaty w laboratorium :/ ale nie żałuję, to są tylko pieniądze. Dzieciaczek jest tego wart :D
    Ja dziś nie robię nic. Tylko jakiś szybki obiad i lecimy oglądać mieszkania. Wczoraj się cieszyłam, że bóle miesiączkowe odpuściły, a dziś wszystko od nowa :/ Kręci mi się w głowie, mąż się boi, że mogę stracić przytomność :(
    Dam radę :)

Płatku, faktycznie coś tempka nie może wybić do góry :/ ale spokojnie, wzrost temperatury może wystąpić do 3 dni przed owulką i do 3 dni po owulce :)

Dzięki aszka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 13:46

Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, ja tez dzis nic nie zrobiłam. Tylko ugotowałam pierogi z truskawkami z torebki :) Jest za gorąco, ale byłam na zakupach i nawet na solarium wskoczyłam :) Właśnie włosy myłam, susze i robimy drzemkę z mężem, bo potem musze sie ogarnąć na wieczór :) To sporo tych badan porobiłaś, bardzo dobrze. Daj znac jak wyniki.

img-2014062101101130.png
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ