Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziś już mnie nie boli zawsze mam bóle tylko 1 dnia, ale tym razem były naprawdę mocne, dlatego tak mi dały wczoraj w kość spędziliśmy prawie cały dzień na działce, strasznie się spiekłam
Prima, wykres bardzo ładnie wygląda i serduszka były w dobrym czasie trzymam kciuki za fasolkę i za pracę :*
100krotko te bóle mięśni też należą do objawów ciążowych, czy to z innego powodu?
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 18:19
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny:)
Jak tam 100krotko, lepiej się czujesz czy nogi nadal bolą? Dobrze, że cię mąż namówił na wycieczkę, taka super pogoda .
Ja wczoraj byłam na monitoringu i pęcherzyk miał 22 mm. A dziś święto i nie mogę spradzić czy pekł bo przychodnia zamknięta. I nie wiem czy już po owulce, czy nie...
Widzę, że powyjeżdżałyście bo tak mało dziś wpisów . My też byliśmy na wycieczce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 19:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Druga
Hej. Kocham te piękne upalne pogody,aż chce się żyć
U mnie owu coraz bliżej chyba bo od 2 dni mam śluz wodnisty, wykres zaznaczył płodne, a jutro chyba na monit jadę.
Dzisiaj bedzie cudowny dzieńPrimaSort lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zapomniałam wam powiedzieć. Wczoraj włączyłam stary polski film Cesarskie cięcie, na koniec była piosenka przy której się popłakałam Ścisnęło mnie za serce, płakałam i łzy same leciały... bardzo poruszająca, same się popłaczecie. Nie umiem tego wyrazić słowami co czułam. Dziś to puszcze mężowi, niech on się rozklei
Tam Ci było najlepiej-Krystyna Prońko.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Trzecia Właśnie wróciłam z laboratorium, nareszcie zrobiłam badania jestem strasznie głodna, pędzę na śniadanie
Sarenko, obejrzę sobie ten film, jak mąż wyjedzie w delegację, będę mogła ryczeć do woli
Dzisiaj mamy wycieczkę po okolicznych mieszkaniach będziemy wybierać, może któreś przypadnie nam do gustu i będzie nasze
Miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
Little zamotańcu Nie chodziło o film tylko o piosenkę, napisałam na dole w tamtym poście film jak film, choć lubię te stare polskie komedie.
A jakie badania robiłaś?
A my dziś mamy nocny seans. Mąz kończy o 14 a na wieczór jedziemy do kina do Warszawy na horror Seans 22:20. Oj dzisiaj będzie piękny dzień i piękna noc -
nick nieaktualny
-
Sarenka2015 wrote:Little zamotańcu Nie chodziło o film tylko o piosenkę, napisałam na dole w tamtym poście film jak film, choć lubię te stare polskie komedie.
A jakie badania robiłaś?
Faktycznie ja cały czas w biegu i szybko Was czytam, to dlatego
Krzywa glukozowa, krzywa insulinowa, LH, FSH, estradiol, wolny testosteron, SHBG, DHEA-S, 17-OH-progesteron
-
nick nieaktualny
-
Przebadałam i zostawiłam prawie pół wypłaty w laboratorium ale nie żałuję, to są tylko pieniądze. Dzieciaczek jest tego wart
Ja dziś nie robię nic. Tylko jakiś szybki obiad i lecimy oglądać mieszkania. Wczoraj się cieszyłam, że bóle miesiączkowe odpuściły, a dziś wszystko od nowa Kręci mi się w głowie, mąż się boi, że mogę stracić przytomność
Dam radę
Płatku, faktycznie coś tempka nie może wybić do góry ale spokojnie, wzrost temperatury może wystąpić do 3 dni przed owulką i do 3 dni po owulce
Dzięki aszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 13:46
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Little, ja tez dzis nic nie zrobiłam. Tylko ugotowałam pierogi z truskawkami z torebki Jest za gorąco, ale byłam na zakupach i nawet na solarium wskoczyłam Właśnie włosy myłam, susze i robimy drzemkę z mężem, bo potem musze sie ogarnąć na wieczór To sporo tych badan porobiłaś, bardzo dobrze. Daj znac jak wyniki.