Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Oj Prima Faktycznie masz powód do nerwów.
Sarenka fajnie, że to już Twoje autko
Nie pisałam bo piekłam tort I tak już żadna tajemnica po tym jak mój Sherlock odkrył co knuję a poza tym wyjeżdżamy na weekend
A oto efekt mojej pracy:
Za świeczkami była jedna fontanna tortowa Pięknie się wypaliła rozświetlając torcik
Specjalnie zasłoniłam roletę, żeby było ciemniej i dla lepszego efektu rzecz jasna Teraz czekamy aż się ładnie zetnie i spróbujemy Mąż nie mógł wytrzymać gdy go robiłam i ciągle zaglądał mi do kuchni drań jeden Ale dostał trochę masy i siedział grzecznie w pokoju, a ja mogłam spokojnie udekorowaćAmelia San lubi tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Dużo mam dziś śluzu białego kremowego... mam nadzieję, że nikomu nie obrzydziłam
Mnie na pewno nie nawet gorsze rzeczy mnie nie ruszają baba ze wsi jestem
mnie aż od środka zalepia tyle mam białego lepkiego śluzu
Ja się żegnam wrócę jutro z porannymi wieściami
DobranocPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Am, udanego wyjazdu
Prima, faktycznie lepiej kupić nową
Sarenko, gratuluję udanego zakupu auta
Zrobię jutro test. Już byłam gotowa zrobić dzisiaj, ale stchórzyłam boję się jak diabli. Mój cykl trwa już grubo ponad miesiąc i boję się, że jeśli to nie ciąża, to dzieje się coś niedobrego Jutro będę dzwonić do ginekologa.
Ja bardzo bym chciała, by mój mąż jeździł ze mną na wizyty w ciąży, ale nie zawsze to będzie możliwe niestety. -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Mnie na pewno nie nawet gorsze rzeczy mnie nie ruszają baba ze wsi jestem
mnie aż od środka zalepia tyle mam białego lepkiego śluzu
Ja się żegnam wrócę jutro z porannymi wieściami
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 23:09
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
U mnie tempka się utrzymuje 36.51. Owufriend wyznaczył dzień owulacji na 31 czerwca linią grubą. Czyli mogę przypuszczać (z tego co mi mówiliście), że ten cykl był owulacyjny. 3 dni seksów muszą starczyć, bo wczoraj libido mi spadło i nie miałam ochoty na zbliżenia. Ale niby seks dzień przed, w dniu owulacji i dzień po
Littleladybird tak mi przykro na szczęście masz umówioną wizytę u ginekologa i może wreszcie jakiś lekarz coś pomoże na te długie cykle. Trzymam kciuki za Ciebie! Musisz być dzielna! Cyc do przodu i walczymy dalej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Littel przykro mi z powodu testu:-( lec teraz do giną i niech pomaga na długie cykle:-) będzie dobrze
Prima to teraz czekany na efekty tego seksa:-D trzymaj kciuki:-)
A ja obudzilam się o 6:40 i jakoś nie mogę dalej usnacusnac:-\ maz juz jedzie do pracy a ja jeszcze poleze troszkę -
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Hej Dziewczyny
Little przykro mi z powodu testu Myślałam, że wyjdzie pozytywny. Tulę Cię mocno, bądź silna :* Musisz iść do gina niech zrobi porządek z tymi cyklami bo to nie do pomyślenia żeby trwał prawie 50 dni Życzę Ci aby coś zaradził, byś mogła spokojnie bez przeszkód zajść w ciąże i cieszyć się życiem Głowa do góry kochana :*
Prima trzymam kciuki żeby te sexy wystarczyły żeby była fasoleczka
Ja już wykąpana, włosy umyte, tylko wysuszyć i wymodelować, make-up prawie gotowy, zjemy tylko śniadanie i w drogę, czeka nas 4h jazdy. Czeka na nas pensjonat Villa Alina, nigdy tam nie byłam, 140zł za noc za parę. Ciekawa jestem jak wygląda na żywo Zrobię foty
Miłego dnia!
To spokojnego wypoczynku i mam nadzieję, że gdzieś potajemnie wejdziesz do nas przez telefonAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś zaczynam weekend i chyba nowy cykl w końcu zrobię resztę wyników Postaram się tutaj zaglądać, planuję jednak aktywnie spędzić ten czas i będę raczej rzadko się pojawiać
Am, udanej podróży i koniecznie podziel się fotami
Prima, trzymam kciuki
Wszystkim życzę udanego długiego weekenduPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Am, a w którą strone jedziesz, w stronę morza?? My też planowaliśmy wyskoczyć gdzieś na 2-3 dni. Udanego zajebistego wyjazdu wypoczywaj!
W październiku czy listopadzie byliśmy we Władysławowie w hotelu spa, była jakaś promocja i zapłaciliśmy za dwie doby 320 zł, a komfort 6+
Little, nie rezygnuj z nas. Przykro mi z powodu testu, ale chyba bardziej musisz poznać swoje ciało. Pisałam Ci raz ale chyba nie przeczytałaś że gdy po owu temp spadają do linii podstawowej to nie ma szans na ciążę. Jest to zbyt drastyczny spadek, nie wiem czemu tak się dzieje, może i czynniki zewnętrzne. Idź do gina i ureguluj wszystko. :*
Prima, a po owu tez seksiłaś?Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Am, a w którą strone jedziesz, w stronę morza?? My też planowaliśmy wyskoczyć gdzieś na 2-3 dni. Udanego zajebistego wyjazdu wypoczywaj!
W październiku czy listopadzie byliśmy we Władysławowie w hotelu spa, była jakaś promocja i zapłaciliśmy za dwie doby 320 zł, a komfort 6+
Little, nie rezygnuj z nas. Przykro mi z powodu testu, ale chyba bardziej musisz poznać swoje ciało. Pisałam Ci raz ale chyba nie przeczytałaś że gdy po owu temp spadają do linii podstawowej to nie ma szans na ciążę. Jest to zbyt drastyczny spadek, nie wiem czemu tak się dzieje, może i czynniki zewnętrzne. Idź do gina i ureguluj wszystko. :*
Prima, a po owu tez seksiłaś?
Dzień przed owu, w owu i dzień po owu seksiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 08:56
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie przeglądam allegro w poszukiwaniu sukienki na lato i szortów z wysokim stanem.
Prima, to bardzo dobrze. We Władysławowie byłam raz, własnie wtedy poza sezonem więc było jeśli chodzi o widoki tak sobie chociaż morze kocham! Trzymam kciuki za pracę.
Am, to coś czuję że bedziesz przejeżdżała przez moją miejscowość znaczy tam gdzie pracuję. Mój mąż dziś w pracy więc możesz powołać się na Sarenkę w razie czego hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 09:24
-
Spokojnie dziewczyny, nie zostawiam Was od poniedziałku będę częściej zaglądać. Pewnie dopiero popołudniami, bo w pracy będzie niezły młyn (3 tygodniowe zaległości będę musiała nadrobić ), ale nie rezygnuję z forum nie rezygnuję z Was
Sarenko, pamiętam jak pisałaś o tych tempkach, ale uwierz mi widziałam cykle, które były płaskie, bez widocznych faz niższych i wyższych temperatur i ciąża była. Inne z kolei miały mega góry i doliny, tempka skakała jak jej się podobało (na pierwszy rzut oka bezowulacyjne) i też były ciążowe. Były nawet takie, które miały ładnie widoczne dwie fazy i w drugiej fazie tempka spadała nawet poniżej linii i też były ciążowe. Wiem, że to są wyjątki, ale ja może też jestem wyjątkiem, tylko to jeszcze nie mój czas Zawsze będę miała nadzieję, wiem, że z tym nie wygram i choćby cały świat mówił mi, że ciąży nie ma, ja zapewne uwierzę dopiero, gdy przyjdzie @ Tak było w tym cyklu i tak będzie w następnym i następnym itd.
Moje ciało raczej nie chce by je poznać dokładnie. Jedyne co wiem, to że mam nieregularne cykle, w większości nie jajeczkuję i mam problem z zajściem w ciążę
I na tym się skupiam, muszę rozwiązać ten problem. Zbadam resztę hormonów, pójdę z wynikami do gina i może wtedy dowiem się czegoś jeszcze
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość