X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje wam za mile slowa :) Kochane moje <3

Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam się pochwalić. W środę idę na kolejną rozmowę w sprawie pracy. Wreszcie jakieś managerskie stanowisko :) Ale się cieszę. Szkoda tylko, że daleko ode mnie:( Autobusami ponad godzinę w jedną stronę i 2 przesiadki :( Mąż będzie mnie odbierał, ale dojechać będę musiała sama. Bo samochód mamy jeden :/ Mój sprzedaliśmy bo firma dała mi służbowy jak pracowałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima ja do wawy dojazdzalam 2 godzinki i mialam 3 przesiadki :) a pieniazki nie byly tego warte;/ Zycze Ci abys znalazla dobra i blisko i samochodzik :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Prima może i tu dostaniesz autko :) Najważniejsze abyś była zadowolona z pracy i żeby wypłata była warta tego zachodu :) Godzina jazdy to jeszcze nie tragedia :) Tu w Warszawie niektórzy 1,5h dojeżdżają z jednej str Wisły na drugą ;) A jeśli dostałabyś samochód, droga trwała by krócej :) Trzymam kciuki :)
    Niestety tu praca jest stacjonarna :( Więc samochodu nie dostanę. Ale nie będę gdybała, bo jeszcze nie wiadomo co to za praca póki na rozmowę nie trafię no i czy mnie w wyniku kilkuetapowej (jak znam życie) rekrutacji wybiorą.

Mąż pójdzie na urlop a ja do pracy i ja urlopu nie dostanę na początku podjęcia pracy :(

A wracając jeszcze do ogłoszeń o pracę to muszę bardzo uważać, bo większość ogłoszeń nie zawiera nazwy firmy tylko stanowisko i wymagania. Muszę być ostrożna żebym do mojej firmy (gdzie aktualnie na L4 jestem) nie aplikowała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż coś mi się miga od seksów :P muszę go podejść :) Poczekam jeszcze z godzinkę, aż siły zregeneruje i pójdę się kąpać a potem jakoś go będę musiała zaciągnąć do łóżka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie takie gęste siemię i tyle glutów mi się porobiło, bo zapomniałam rozmieszać :P że aż mi się cofa i piję co kilka łyków i odkładam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki dziewczynki poszukuje dobrego internetu sprawdzilam juz cyfrowy polsat i orange i niestety musze szukac dalej...

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, na pewno znasz jakieś kobiece sztuczki :D mąż się nie oprze :)
    100krotko my mamy z UPC i jesteśmy zadowoleni :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zawijam mojego Pana :P do jutra :-*

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się chyba nie doczekam swojego:-(
    Littel dzięki muszę spróbować ale pewnie w mojej wiosce i tak będzie kiepsko

Wysłany: 2 czerwca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia <3

Maxima, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Maxima Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM, witam i o staranka pytam !?

Juz troche Was znam a reszta mnie nie nie zna.
    W lipcu zeszlego roku zaszlam w ciaze bez wspomagaczy, niestety nasza rdasc trwala tylko do polowy sierpnia :( Od tamtej pory sie staramyi staramy. 5 cykli z CLO a teraz z ziolami nr.3. Moj cykl w tym m-acu sie ustabilizowal z CLO byla katasrofa. Zobaczymy co dalej bedzie. Do czerwca jeszcze ziola i mierzenie temp. a pozniej 2 m-ace wakacji i daje na LUZ.

Milego dnia.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Maximo. Ja również jestem po stracie i staram się z Bromergonem od miesiąca. A ogólnie 4 cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dość późno jem śniadanko :( Bo pospałam :P
    Zaraz wezmę się za pakowanie rzeczy, które za radą Amelki sprzedałam na allegro :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 rzeczy się dopiero sprzedały, ale mam tego mnóstwo więc jeszcze klika dziś wystawię :) Nie chcę też oddać ich za bezcen, bo niektóre miałam na sobie dosłownie raz więc muszę zastanowić się nad ceną.

Zaraz umyję głowę, a potem pójdę na pocztę wysłać.

O jak to załatwiłaś? Nie mówiłaś, że szukasz pracy. Co za praca? Napisz mi w prywatnej wiadomości jak nie chcesz na forum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To umowa o pracę? czy zlecenie?

Ja już susze włosy, żeby tak na szybko się wyszykować :)

O 15 przyjeżdżają do zmywarki. Hura! Wreszcie. No i naprawa na miejscu :) Ale dom musze ogarnąć, bo w weekend zupełnie nic nie sprzątaliśmy i się bałagan zrobił a w czwartek moja mama przyjeżdża. No dziś muszę posprzątać, bo jutro znów rozmowa o pracę i pół dnia w autobusach spędzę a potem obiad.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Zlecenie a później o pracę. Ale jeszcze nie wiem czy iść. Mąż teraz w domu i jest mocno skwaszony moim pomysłem :/
    A dlaczego mąż nie jest zadowolony?

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ