Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapomniałam się pochwalić. W środę idę na kolejną rozmowę w sprawie pracy. Wreszcie jakieś managerskie stanowisko Ale się cieszę. Szkoda tylko, że daleko ode mnie:( Autobusami ponad godzinę w jedną stronę i 2 przesiadki Mąż będzie mnie odbierał, ale dojechać będę musiała sama. Bo samochód mamy jeden Mój sprzedaliśmy bo firma dała mi służbowy jak pracowałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Prima może i tu dostaniesz autko Najważniejsze abyś była zadowolona z pracy i żeby wypłata była warta tego zachodu Godzina jazdy to jeszcze nie tragedia Tu w Warszawie niektórzy 1,5h dojeżdżają z jednej str Wisły na drugą A jeśli dostałabyś samochód, droga trwała by krócej Trzymam kciuki
Mąż pójdzie na urlop a ja do pracy i ja urlopu nie dostanę na początku podjęcia pracy
A wracając jeszcze do ogłoszeń o pracę to muszę bardzo uważać, bo większość ogłoszeń nie zawiera nazwy firmy tylko stanowisko i wymagania. Muszę być ostrożna żebym do mojej firmy (gdzie aktualnie na L4 jestem) nie aplikowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WITAM, witam i o staranka pytam !?
Juz troche Was znam a reszta mnie nie nie zna.
W lipcu zeszlego roku zaszlam w ciaze bez wspomagaczy, niestety nasza rdasc trwala tylko do polowy sierpnia Od tamtej pory sie staramyi staramy. 5 cykli z CLO a teraz z ziolami nr.3. Moj cykl w tym m-acu sie ustabilizowal z CLO byla katasrofa. Zobaczymy co dalej bedzie. Do czerwca jeszcze ziola i mierzenie temp. a pozniej 2 m-ace wakacji i daje na LUZ.
Milego dnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny2 rzeczy się dopiero sprzedały, ale mam tego mnóstwo więc jeszcze klika dziś wystawię Nie chcę też oddać ich za bezcen, bo niektóre miałam na sobie dosłownie raz więc muszę zastanowić się nad ceną.
Zaraz umyję głowę, a potem pójdę na pocztę wysłać.
O jak to załatwiłaś? Nie mówiłaś, że szukasz pracy. Co za praca? Napisz mi w prywatnej wiadomości jak nie chcesz na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:00
-
nick nieaktualnyTo umowa o pracę? czy zlecenie?
Ja już susze włosy, żeby tak na szybko się wyszykować
O 15 przyjeżdżają do zmywarki. Hura! Wreszcie. No i naprawa na miejscu Ale dom musze ogarnąć, bo w weekend zupełnie nic nie sprzątaliśmy i się bałagan zrobił a w czwartek moja mama przyjeżdża. No dziś muszę posprzątać, bo jutro znów rozmowa o pracę i pół dnia w autobusach spędzę a potem obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 12:11
-
nick nieaktualny