Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, kreska bardzo ładna, teraz jest pozytywny, ale to jeszcze nie musi byc owu. Testy nie wykrywają samej owu, tylko szczyt hormonu lh w moczu co nie równa się już z owu. Proponowałabym jutro i pojutrze równiez się pobzykać
Am pytałaś i zapomniałam odpowiedzieć. Tak, ja przed owu, dziś 6dc. Zamówiłam testy i te i te. @ poszła w pizd.... My to się zbieramy nad wode z psem, bo jest upał niesamowity, a pies co 30s pije wode
Termin @ na 22 czerwca, dzien wcześniej rocznica ślubu. To tego miesiąca w podróży poślubnej zaczęliśmy starania Niech to bedzie szczęśliwy wreszcie cykl, bo się ubiję sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 16:27
-
Sarenko, w końcu będziesz miała auto super
Am, ja nie chciałam dopytywać, ale też przeszło mi przez myśl, że coś z Waszym zdrowiem jest nie tak. Na szczęście to nie to poczułam ulgę, gdy zdrowie jest, to inne problemy są do pokonania
100krotko, koniecznie daj znać co i jak po wizycie u gina i u endo :*
Prima, faktycznie mega gruba ta krecha nic tylko musisz napaść na męża
trzymam kciuki za pracę
Ja własnie wróciłam od lekarza i mam kolejny tydzień zwolnienia zapalenia oskrzeli już nie ma, ale ze względu na zapchane zatoki mam nadal brać leki i siedzieć w domu Szef mnie przeklnie za tak długą nieobecność ale nie obchodzi mnie to wcale
Sarenka2015 wrote:Termin @ na 22 czerwca, dzien wcześniej rocznica ślubu. To tego miesiąca w podróży poślubnej zaczęliśmy starania Niech to bedzie szczęśliwy wreszcie cykl, bo się ubiję sama.
Sarenko, mocno trzymam za Was kciuki, niech się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 16:28
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:ja juz biore uutyroh 75n cozienie rano od przwie 3 lat moje drogie panie ucielam powoli stresik mnie lapie ale to jak przed kazda wizyta
będzie dobrzePrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz jestem
Littlel olej szefa najwazniejsze zebys Ty doszla dosiebie wyzdrowiala i odpoczela
Sarenko fajnie ze autko okazalo sie dobre a przypomnij jaka marka?
Am zdrowie najwazniejsze
Gin powiedzial ze wyniki sa dobre ale szybko mam sie udac do endokrynologa dobrze ze mi sie udalo na ta sobote Zrobil mi cytologie (nigdy w zyciu tak mnie nie bolalo jak dzisiaj lekarz niby powiedzial ze moze byc nieprzyjemnie ale bylo bardzo nieprzyjemnie:( jakos przezylam ) na usg widzialam swoja fasolke byla duzo wieksza niz ostatnio slyszalam bijace serduszko chyba sie zakochalam nie dostalam zdjecia usg teraz zaluje ze nie poprosilam ale 17 jade po zwolnienie i bede miala robione to poprosze
PrimaSort, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Am, mi tez ulżyło, że jesteście zdrowi. chyba wszystkie miałyśmy podobne najczarniejsze myśli.
Zdrowie jest najważniejsze, reszta się ułoży, oby zły czas szybko minął.
Piękny termin 100krotko .
PrimaSort, Amelia San, 100krotka:), littleladybird lubią tę wiadomość