Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Płatek szkarłatny wrote:Hej
Napisałyście tyle, że już nie wiem co czytać.
Dzis dopiero zbieram się po tym jak ostatni lekarz odebrał mi nadzieję.
Naczytałam się mnóstwo o interpretacji wyników badania nasienia, więc już jestem ekspertem .
konkluzja taka, że wyniki mojego P wg aktualnych norm WHO, przy wyliczeniu bezwzględnych wartości wyglądają bardzo dobrze.
Tyle tylko, że ten lekarz skupił sie na starych normach wg których jeden parametr jest zły.
Nie wiem co o tym myśleć ale moja intuicja podpowiada mi, żeby jeszcze popróbować naturalnie. W następnym cyklu pewnie robię hsg a jutro ide na monitoring.
Am, ściskam cię mocno. nie smuć się.
Płatku, dobre parametry to dobry znak, życze by udało Wam się naturalniePłatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia cokolwiek się stało życzę Ci, by życie zaskoczyło Cię w najmniej oczekiwanym momencie! Wiesz....powiadają,że jeśli szczęście nie przyszło do Ciebie jeszcze, to musi być ogromne i idzie małymi krokami
Amelia San, littleladybird, PrimaSort lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Am, ściskam Cię mocno
100krotko, jak się czujecie?
Prima, powodzenia na rozmowach.
Płatek, Sarenka, Skierka trzymam kciuki za każdą z nas
Dzięki aszka dobrze widzę w podpisie? Gratulacje!
Śniło mi się dzisiaj, że dostałam okres. Ostatnio dziwne rzeczy mi się śnią: wczoraj śniło mi się, że mój najmłodszy brat jest mordercą i strasznie torturuje swoje ofiary razem z mamą płakałyśmy z tego powodu we śnie oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:14
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja się melduję
Zaczynam się szykować na rozmowę. Najierw kąpiel. Strasznie mi się nie chce
10:56 mam autobus, więc muszę nabrać tempa żeby zjeść jeszcze na spokojnie śniadanko i się wyszykować. A tu jeszcze koszula do prasowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoszula wyprasowana Co prawda w jednej ręce herbata a w drugiej żelazko, ale się udało
Zaraz czesanie i malowanie. Tylko pryszcz mi wyszedł na policzku, na samym środku i niczym tego nie można było zamalować, więc wczoraj wieczorem chcąc się go pozbyć nabawiałam się małego strupka w jego miejscu od wyciskania I teraz tak będę musiała iść z taką oszpecona buzią -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny