Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Prima, poniekąd Cię rozumiem. Jak byłam z byłym to moja eks teściowa i teść też ciągle pytali i nalegali iedy i kiedy. Wtedy jeszcze nie chciałam miec dziecka i sie nie staraliśmy, ale wnerwiało mnie to ciągłe "kiedy" strasznie i te spojrzenia gdy mówiłam że chce JEDNO dziecko. Oni w rodzinie mieli max po 5, najmniej 2... Dasz radę, powiedz co masz powiedzieć suczko
Little, zrób tego testa. Wrrr. Spojrzałam na wykres, b.mocno Ci się wahają te temperatury. Jak nie bedziesz w ciąży to musisz iść do gina po jakies tabsy na wywołanie @. Temp w ciąży nie powinna spadać do linii podstawowejPrimaSort lubi tę wiadomość
-
Sarenka2015 wrote:Little, zrób tego testa. Wrrr. Spojrzałam na wykres, b.mocno Ci się wahają te temperatury. Jak nie bedziesz w ciąży to musisz iść do gina po jakies tabsy na wywołanie @. Temp w ciąży nie powinna spadać do linii podstawowej
Namówiłaś mnie Zrobię jutro, ale mam tylko takie z allegro i będzie to 10dpo, więc prawdopodobnie i tak będzie negatywny. Czekam jeszcze tydzień, jak się @ nie pojawi, dzwonię do gina.
Moje tempki tak skaczą, bo nie mam owulki i w tym cyklu pewnie też jej nie było. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zjadam śniadanko i wybiorę się do apteki po siemię lniane, bo mi się skończyło i po pojemnik na mocz, żeby móc zatestować poza domem. Mąż powiedział, że na stacji się gdzieś zatrzymamy w drodze powrotnej to zrobię test żeby nie czuć się niekomfortowo, albo tak wyjedziemy żeby o 21 być w domu i zatestuję w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 09:49
-
Sarenka2015 wrote:Prima, dobry pomysł Ja na 14 jestem umówiona na pazury. Właśnie umyłam włosy i sie maluję. Zamierzam dzis się ubrać w sukienke albo spódnice i wygladac jak milion $
Ja to nie pamiętam kiedy tak wyglądałam. Blada twarz, włosy w nieładzie i w "domowych" ciuchach. Z domu nie wychodzę Jak tylko wyzdrowieję do końca to na pierwsze wyjście z domu też się zrobię na bóstwo -
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Prima, dobry pomysł Ja na 14 jestem umówiona na pazury. Właśnie umyłam włosy i sie maluję. Zamierzam dzis się ubrać w sukienke albo spódnice i wygladac jak milion $
To ja ubiorę sukienkę skórzaną w kształcie litery A z krótkim rękawem, usta umaluję na czerwono, pazur na jakiś delikatny kolor a'la french i do tego włosy albo upięte do góry i okulary z czarnymi oprawkami (bo mam takie do noszenia, słabo widzę z daleka), albo włosy rozpuszczone i pokręcone lokówką (jestem brunetką, włosy za łopatki).Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle wy dzisiaj piękne to tylko ja tak na domowi hmmm a nawet nie mam się w co wystroic bo u mamy mam tylko takie wygodne ubranka:-\ ale jak umyje włosy to może siostra mi wymodeluje bo sama nie mam siły a tez mam takie za łopatki:-D i strasznie dużo ich.
Miłego dnia wam życzę -
Am, widzę że zakupy udane Jedzonko tez dobre, lubię czasami. Dobrze, relaks się przyda i spacerki. Ja tez dzis zakupowo, ale na allegro. Jutro męża zaciągnę do H&M i NewYorkera.
U mnie dziś znowu gotowała teściowa . Ale mam kolejne przepisy i chyba jutro dłubne w tym Jak bedzie ok to wam podeślę, mam na kotleta i sos, ale taki zielarski sos
Ale tu pusto. My w domu, dopijam herbate i jedziemy na zakupy bo do tego gotowania pare rzeczy mi bedzie potrzeba. -
Am, super, że zakupy się udały
Sarenko, ja też chętnie przygarnę przepis
Nie było mnie prawie cały dzień, bo spędzałam czas z mężem albo w kuchni
Jutro jedziemy do moich rodziców (w końcu wyjdę z domu! ) i pewnie też mnie nie będzie chyba, że zdążę coś skrobnąć rano
Dobranoc dziewuszki moje -
nick nieaktualnyHej My właśnie wróciliśmy test owulacyjny wykonałam przed wyjazdem i jak mąż zobaczył pozytywny test to zaraz to wykorzystał i zaciągnął mnie do łóżka potem dopiero pojechaliśmy
Jutro będę testowała o stałej porze. Wypiję jeszcze siemię i idę spać. Jutro się odezwęlittleladybird lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w niedzielę o poranku
O 4:30 obudziło mnie parcie na pęcherz i nie było już odwrotu Zdążyłam jeszcze tylko złapać termometr i sprawdzić tempkę. Zmierzona godzinę za wcześnie, więc niemiarodajna Testu nie zrobiłam, zanim zorientowałam się, że mam łapać mocz do kubeczka, popłynął rurami do morza (zrządzenie losu?). Widocznie miałam go nie robić Tak naprawdę nie byłam do tego przekonana. Jeśli faktycznie miałam owu to była 35dc, dziś jest 45dc, czyli 10dpo - za wcześnie na test z moczu.
Właśnie zajadam śniadanko Już nie usnęłam, godzinę kręciłam się w łóżku i stwierdziłam, że to bez sensu, więc wstałam. Umyję włosy, skoczę do kościoła i wyjeżdżamy na wieś
Prima, nie musisz robić więcej testów pod uwagę bierze się tylko pierwszy pozytywny teraz po prostu działajcie. Podoba mi się reakcja Twojego męża na pozytywny test owu Powodzenia
Miłego dnia