Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja juz leżę i czekam na męża
Skierka, Am-moja tesciowa jest prawie że idealna i często nam gotuje Teraz co prawda mam na to czas bo zwolnienie, ale gdy pracuje nie mam kompletnie czasuna gotowanie a bardzo to lubię.Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Ja już wszystko mam sprzątnięte Niedługo i Ty skończysz i będziesz się cieszyć efektem swojej pracy
Pół pokoju posprzątałam, a tak się zmęczyłam tym wynoszeniem do piwnicy z 3 piętra i lataniem do śmietnika naokoło bloku, że brzydko mówiąc padam na pysk...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 14:45
-
Hej koleżanki Długo mnie nie było ale na jakiś czas postanowiłam się wyłączyć i nie myśleć Otóż zrobiłam sobie wyniki (TSH, Prolaktyna, Testoetron). Akurat kiedy miałam iść na wizytę mój lekarz poszedł na urlop ;/ a miałam przyjść w 14 DC. Ehh... miesiąc czekać teraz. Wydaje mi się, że wyszły dobre.
TSH- 1,029 norma 0,550-4,780
Prolaktyna- 8,89
Testosteron- 57,56 norma 14-76
Szkoda, że już nie zdążyłam do niego może bym lepiej spała -
nick nieaktualnymessy99 wrote:Hej koleżanki Długo mnie nie było ale na jakiś czas postanowiłam się wyłączyć i nie myśleć Otóż zrobiłam sobie wyniki (TSH, Prolaktyna, Testoetron). Akurat kiedy miałam iść na wizytę mój lekarz poszedł na urlop ;/ a miałam przyjść w 14 DC. Ehh... miesiąc czekać teraz. Wydaje mi się, że wyszły dobre.
TSH- 1,029 norma 0,550-4,780
Prolaktyna- 8,89
Testosteron- 57,56 norma 14-76
Szkoda, że już nie zdążyłam do niego może bym lepiej spała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle zejście nadziergaly:-D troszkę podczytalam Witam nowe koleżanki:-)
Nie wszystkie sprzataly bo ja leniuchowalam u mamy i nadal to robię hihi byłam z siostra na zakupach kupilam parę ciuszkow butki do biegania(chodzenia tak na codzien) Oliwci opaskę z kwiatem na dzień dziecka teraz jUZ się niecierpliwie aż maz przyjedzie i nawet nie dopuszcza myśli ze tego nie zrobi...Skierka, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100krotko,ja też podobne rzeczy słyszałam jak byłam w ciąży. Więc nawet w góry wyjeżdżałam,na 3 koncertach byłam (od początku do końca) itd. A teraz skacze mi moja księżniczka jak szalona aż się bateria wyczerpie i w sekundę zasypia:) to tak pół żartem
Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny