Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam siemię mielone. Takie mi Pani w aptece dała. I zalewam wrzątkiem, intensywnie mieszam, aby grudek nie było i jak troszkę przestygnie robi się gęste i zjadam łyżeczką
Jeszcze 20 minut do testowania Oby mi się siku chciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 20:11
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWynik testu negatywny, ale na papierku w toalecie śluz przeźroczysty, rozciągliwy
To dobrze, bo mąż wróci późno i będzie zmęczony. Jutro może będzie pozytywny wynik i będzie bzykanie A jak nie to w weekend na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 20:40
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Płatek szkarłatny wrote:A wy wiecie w ogóle co to te markery bo ja nie mam pojęcia..
Marker który wykrywa nowotwór jajnika, macicy, piersi ale też inne schorzenia np może być podwyższony przy endometriozie, torbielach lub podczas ciąży czy okresu. U mnie to badanie miało być czysto rutynowe ale po długich wycieczkach od lekarza do lekarza i różnych badaniach które były wszystkie w normie dostałam i na to. A na usg jest pięknie ładnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 00:57
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witaj Maxima
U moich rodziców też tak jest wszyscy krzątają się od wczesnego ranka. Za to u teściów śpi się do 12
Z moim mężem też nie da się pospać. Jego budzik dzwoni od 6 do 6:30 i zawsze się spóźnia do pracy Na szczęście udało mi się jeszcze usnąć
Ovu szaleje, znów chciał przestawić mi owulkę na 19dc Musiałam zignorować kolejną tempkę -
Hej, też jestem:) Wczoraj jak pojechaliśmy do tego lekarza to tak o 21 wrociliśmy.
Rzepka mi idzie w prawo i coś tam wtedy trze. Trzeba zrobić usg i dał mi skierowanko na rehabilitację (?)
A potem to gdzie się nie ruszyliśmy to koledzy, znajomi itp. Ale byłam na zakupach i znalazłam super lampion na świeczkę, ale taki wielki i na wielką Biały pleciony półokrągły wyplatany koszyk, a rodku szkło na świeczkę i prae innych takich gadżetów i zaraz wstaje i aranżuje. Wczoraj zaczęłam od balkonu bo przyszły mi te lapmy solarne Wyglądały w nocy super.
Dziewczyny! Zapomniałam! Chyba mam samochód Jutro jedziemy oglądać Volvo s60, pół skóry w środku beżowe, AUTOMAT Tak się cieszę, bo fajny samochód. Od sprawdzonej osoby to już na pewno i b.zadbany bo prawie nie był jeżdżony-od starosty Mąż powiedział że jak bedzie pasował to jutro go zabieramy -
Am, Twoje tempki coś się ociągają i nie chcą iść w górę. Ciekawe dlaczego...
Sarenko, mieliście dzień pełen wrażeń No i auto też super
Mój brat w kolanie ma jedną dodatkową kość obok rzepki od strony zewnętrznej. Wyrosła mu jedna w gratisie Ogólnie mu to nie przeszkadza, ale nie może jeździć na rowerze, bo też właśnie o coś tam w środku wadzi i go strasznie boli. Kwalifikuje się do operacji, tylko on na dodatek jest bliznowcem i nawet najmniejsza blizna rośnie mu do wielkich rozmiarów dlatego wszystko odwleka.
U Ciebie rehabilitacja powinna pomóc, bo skoro kość ucieka ze swojego miejsca, to musisz nauczyć ją by była tam, gdzie trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:14
-
Little, a może bys zrobiła tego testa A przede wszystkim idź do gina. Nu nu.
Lekarz powiedział że przetrenowałam kolano biegami. W końcu biegałam prawie codziennie.
Ja juz zapomniałam o tym nieudanym cyklu. Miałam dzis robic badania tych hormonów, ale nie mam jak dziś-długa historia. Służba zdrowia... Może jutro coś zdziałam. Wczoraj niestety źle się czułam po tym euthyroxie i chyba znowu bede przechodzić to co wczesniej gdy brałam ten słabszy. strasznie zakręciło mi się w głowie i poczułam że chce mi się wymiotować. Musiałam się połozyć a na wieczór zaczęła mnie boleć głowa. Aż się boję co dzis bedzie.
A autko, o by to było to. Juz jednego automata mamy, jeździ się nim bajecznie wygodnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarenko, robiłam test dwa dni temu i wyszedł negatywny. Jeśli owulacja była, to raczej w 35dc, więc na test jeszcze za wcześnie. Jeśli cokolwiek jest, to i tak nic teraz nie pokaże. Poczekam i zrobię kolejny 4 czerwca i zgłoszę się do gina
100krotko, poradzisz sobie z mdłościami. Taka kolej rzeczy
Mi dziś też śniły się głupoty Znajomi za dwa tygodnie biorą ślub, a mi się śniło, że ślubu nie będzie