Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:O rety jak je sie zle czuje w glowie mi szumi chce mi sie wymiotowac a jak sie podnosz torobi mi sie ciemno przed oczami:/
Bidulko, leż sobie i nie wstawaj gwałtownie. Na mdłości ponoć herbata imbirowa jest dobra. -
nick nieaktualny
-
Wystarczy zwykły świeży imbir, w większości sklepów można kupić, ale Ty na razie nie wychodź. Jesteś sama, czy u mamy jednak? Może ktoś mógłby Ci kupić?
Plasterek świeżego korzenia imbiru zalej wrzątkiem i trzymaj 10 minut pod przykryciem. Możesz posłodzić taką herbatkę ciemnym cukrem albo miodem. Utarty, świeży imbir to doskonała przyprawa do sałatek. Możesz też dodawać go do dań gorących, ale wówczas wrzucaj go w ostatniej chwili
Źródło: http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/nudnosci-w-ciazy-sposoby-na-poranne-mdlosci-skuteczne-i-nieskuteczne_36378.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Biedna 100krotka Cieszę się, że Ci troszkę lepiej Jednak szkoda, że Jesteś sama..
My właśnie wróciliśmy z Reala, niestety mój Ukochany domyślił się, że szykuję tort dla Niego Starałam się co tydzień brać coś do przepisu, żeby tego nie powiązał ale wiórki i śmietana 36% mnie zdradziły Pocieszam się, że nie wie jaki to tort będzie ani, że będzie tam świeczka 30lat oraz 3 fontanny tortowe
Teraz odpoczywam, należy mi się hi hi hi
Ja kocham torty!
Mój mąż dopiero wrócił z pracy. Zasiadamy do obiadu. Odezwę się jak zjemyAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymaj sie 100krotko!
A wy wiecie w ogóle co to te markery bo ja nie mam pojęcia..
Ale padnięta jestem dzisiaj. Spać nie mogłam w nocy.
okna mam do mycia a nie mam siły
A jak gdzieś czytałam, że testy owulacyjne najlepiej robić ok. południa. wychodzi na to, że źle robiłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Trzymaj sie 100krotko!
A wy wiecie w ogóle co to te markery bo ja nie mam pojęcia..
Ale padnięta jestem dzisiaj. Spać nie mogłam w nocy.
okna mam do mycia a nie mam siły
A jak gdzieś czytałam, że testy owulacyjne najlepiej robić ok. południa. wychodzi na to, że źle robiłam
https://parenting.pl/portal/jak-zrobic-test-owulacyjny -
nick nieaktualny