WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zrobię o 12:00 bo akurat od godziny nic nie piłam :) I wrzucę zdjęcie do Waszej oceny :P Bo u mnie jest dziwienie z tymi testami. Zawsze mam dwie kreski... Ale intensywność się lekko zmienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Sarenka też miałam robić maseczkę (tylko sama w domu, nie u kosmetyczki) ale czekam na kuriera :P Nie chcę go wystraszyć :)
    Kiedy idziesz na badania?

Prima, zrób lepiej wcześniej niż za późno :)
    A co kupiłaś ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 10:55

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, tez robiłam w domu maseczkę :) I tez czekam na kuriera. Zamówiłam cyconosz i lampy solarne.

Prima, bo dwie kreski zawsze bedą ale gdy masz owu ta druga ma byc tak mocna jak kontrolna albo jeszcze bardziej mocniejsza. A godziny na test, hmm, jedni pisza że koło południa drudzy bardziej pod wieczór. Ja zawsze robie pod wieczór.

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka no nie mogę się zdecydować :P Kusi mnie !!! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W necie piszą, aby wykonać go wieczorem :) Bo wtey to stężenie jest najwyższe, a więc brawo Amelelia! :D

Wykonam go koło 19-20 :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie potrafię sobie dobrać biustonosza :/ Nie moge mieć fiszbin, bo od tego mam siniaki pod biustem :( Muszę się wybrać wkrótce do jakiegoś porządnego sklepu, gdzie się na tym znają i mi pomogą :) Może coś polecicie?

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo wrocilam i lodowka nadal pusta :( maz zadzwonili powiedzial ze wroci pozno w nocy i zebym zrobila co dla siebie wiec udkow nie bedzie :(

Ja tez mam zawsze problem z kupieniec cyckonosza :) kiedys jak bylam na wakacjach w angli u meza siostry to tam kupilam sobie w jakims sklepie:) bardzo wygodny :)do dzis go mam tylko teraz robisie przymaly:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie przerwę na herbatkę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Nie smuć się, zawsze możesz przyjść do mnie na polędwiczki z sosem kurkowym z ziemniakami i surówką z białej kapusty lub do Little na pieczoną karkówkę,kluski na parze i surówkę z marchewki :D

Teraz to dopiero będziesz miała problem z dobraniem :P
    Albo do mnie na pieczony schab w marynacie, ziemniaki i surówkę z kapusty pekińskiej :P

100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestescie kochane <3 dostalam tez zaproszenie od tesciowej i mamy :) wiec z glodu nie umre:P

PrimaSort, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po przerwie herbatkowej :P Wracam do sprzątania. Mam dziś na celu połowę pokoju posprzątać :D Jest straszny syf... Wychodzą te wszystkie kurze poremontowe... Wszytskie rzeczy do prania, a szafki w środku do mycia :(

• dżelka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy któraś z Was jest po laparoskopii?
    U mnie wszystko było w normie, badania hormonalne, usg, posiewy aż moja gin dała mi skierowanie na markery Ca 125. Pierwszy wynik 63, drugi 89 a trzeci 55. Mam podejrzenie endometriozy mimo że na usg jajniki są czyste i 7 lipca mam laparoskopie z badaniem drożności. Czy któraś pamięta swój wynik markera, o ile w ogóle robiła?

Pozdrawiam i dziękuję za jakąś odp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 12:23

f2wli09kb0h7bhmj.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, jutro ide robic te badania.

Ja cycki kupuję w Triumphie a ostatnio w necie bo o dziwo wszystkie pasują. Jak miałam E to też nic nie mogłam dobrać. Ale biorę tych lepszych firm bo na mój cyc musi być solidna uprząż :)

A ja nie mam przerwy. Ciągle coś robię...

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png

Wysłany: 28 maja 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżelka wrote:
    U mnie wszystko było w normie, badania hormonalne, usg, posiewy aż moja gin dała mi skierowanie na markery Ca 125. Pierwszy wynik 63, drugi 89 a trzeci 55. Mam podejrzenie endometriozy mimo że na usg jajniki są czyste i 7 lipca mam laparoskopie z badaniem drożności. Czy któraś pamięta swój wynik markera, o ile w ogóle robiła?

Dżelka ja niestety nie miałam laparo i mam nadzieję, że nie będę musiała. Niestety nie pomogę :(

Wysłany: 28 maja 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie dzisiaj zapracowane jesteście :D ja już względnie ogarnęłam mieszkanie, odkurzyłam podłogi, ale na mycie już mi nie starcza sił :( odkurzacz mnie wymęczył.

100krotko masz tyle życzliwych osób wokół siebie, tylko pozazdrościć :)

Sarenko, trzymam kciuki za badania.

Prima, jak już uporasz się z poremontowym brudem, usiądziesz w fotelu przy herbatce i będziesz na pewno mega zadowolona z efektów swej pracy :D ja już nie mogę się doczekać kupna mieszkania :D nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Musimy pojeździć i pooglądać kilka mieszkań, potem coś wybierzemy i pójdziemy po kredyt. Będziemy mieć coś swojego :D

Am, na pewno się wyrobisz, pracowita kobieta jesteś :D

Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżelka wrote:

Witaj :)
    Ja nie pomogę, bo nie miałam takich badań wykonywanych, ani laparoskopii.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird my tak zrobiliśmy i jesteśmy mega zadowoleni. Tylko kupiliśmy do remontu. Bo poza oknami wszystko do wymiany było. Na tą chwilę zostały nam dwa pokoje i malutki balkon do wyremontowania. No i zakup mebli :( Muszę kupić do przedpokoju i korytarza jeszcze i stół i krzesła do kuchnio-jadalni. A za pokoje i meble do pokoju to się weźmiemy nie szybciej niż za rok :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, ale się wymęczyłam :P
    Jeszcze poodkurzam i pomyję podłogi. A jutro drugi pokój postaram się ogarnąć :) Okna to już mężowi zostawiam, bo on lubi :) To w sobotę po pracy pomyje raz dwa i powiesi czyste firanki, bo te strach ruszać tyle kurzu w sobie mają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:29

Wysłany: 28 maja 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Litte Ty też masz wokół życzliwych ludzi :D Nas :)
    Co do mieszkania, zanim się obejrzysz, będziesz miała swoje własne :) Będziecie się cieszyć sobą, mieszkaniem oraz małym bobaskiem :)

Bardzo się cieszę, że mam Was :) i mojego wspaniałego męża :)
    PrimaSort wrote:
    littleladybird my tak zrobiliśmy i jesteśmy mega zadowoleni. Tylko kupiliśmy do remontu. Bo poza oknami wszystko do wymiany było. Na tą chwilę zostały nam dwa pokoje i malutki balkon do wyremontowania. No i zakup mebli :( Muszę kupić do przedpokoju i korytarza jeszcze i stół i krzesła do kuchnio-jadalni. A za pokoje i meble do pokoju to się weźmiemy nie szybciej niż za rok :(

Spokojnie, wszystko małymi kroczkami :) zanim się obejrzycie, a już będzie wszystko skończone :)

Twój mąż uwielbia myć okna? Rzadko spotykane :) mój nie lubi sprzątać, ale jak go poproszę to zrobi wszystko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem cały czas tylko z doskoku :P

‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ