Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Sarenka też miałam robić maseczkę (tylko sama w domu, nie u kosmetyczki) ale czekam na kuriera Nie chcę go wystraszyć
Kiedy idziesz na badania?
Prima, zrób lepiej wcześniej niż za późnoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 10:55
-
Am, tez robiłam w domu maseczkę I tez czekam na kuriera. Zamówiłam cyconosz i lampy solarne.
Prima, bo dwie kreski zawsze bedą ale gdy masz owu ta druga ma byc tak mocna jak kontrolna albo jeszcze bardziej mocniejsza. A godziny na test, hmm, jedni pisza że koło południa drudzy bardziej pod wieczór. Ja zawsze robie pod wieczór.PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo wrocilam i lodowka nadal pusta maz zadzwonili powiedzial ze wroci pozno w nocy i zebym zrobila co dla siebie wiec udkow nie bedzie
Ja tez mam zawsze problem z kupieniec cyckonosza kiedys jak bylam na wakacjach w angli u meza siostry to tam kupilam sobie w jakims sklepie:) bardzo wygodny :)do dzis go mam tylko teraz robisie przymaly:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Nie smuć się, zawsze możesz przyjść do mnie na polędwiczki z sosem kurkowym z ziemniakami i surówką z białej kapusty lub do Little na pieczoną karkówkę,kluski na parze i surówkę z marchewki
Teraz to dopiero będziesz miała problem z dobraniem100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny czy któraś z Was jest po laparoskopii?
U mnie wszystko było w normie, badania hormonalne, usg, posiewy aż moja gin dała mi skierowanie na markery Ca 125. Pierwszy wynik 63, drugi 89 a trzeci 55. Mam podejrzenie endometriozy mimo że na usg jajniki są czyste i 7 lipca mam laparoskopie z badaniem drożności. Czy któraś pamięta swój wynik markera, o ile w ogóle robiła?
Pozdrawiam i dziękuję za jakąś odp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 12:23
-
Am, jutro ide robic te badania.
Ja cycki kupuję w Triumphie a ostatnio w necie bo o dziwo wszystkie pasują. Jak miałam E to też nic nie mogłam dobrać. Ale biorę tych lepszych firm bo na mój cyc musi być solidna uprząż
A ja nie mam przerwy. Ciągle coś robię... -
dżelka wrote:Cześć dziewczyny czy któraś z Was jest po laparoskopii?
U mnie wszystko było w normie, badania hormonalne, usg, posiewy aż moja gin dała mi skierowanie na markery Ca 125. Pierwszy wynik 63, drugi 89 a trzeci 55. Mam podejrzenie endometriozy mimo że na usg jajniki są czyste i 7 lipca mam laparoskopie z badaniem drożności. Czy któraś pamięta swój wynik markera, o ile w ogóle robiła?
Pozdrawiam i dziękuję za jakąś odp.
Dżelka ja niestety nie miałam laparo i mam nadzieję, że nie będę musiała. Niestety nie pomogę -
Wszystkie dzisiaj zapracowane jesteście ja już względnie ogarnęłam mieszkanie, odkurzyłam podłogi, ale na mycie już mi nie starcza sił odkurzacz mnie wymęczył.
100krotko masz tyle życzliwych osób wokół siebie, tylko pozazdrościć
Sarenko, trzymam kciuki za badania.
Prima, jak już uporasz się z poremontowym brudem, usiądziesz w fotelu przy herbatce i będziesz na pewno mega zadowolona z efektów swej pracy ja już nie mogę się doczekać kupna mieszkania nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Musimy pojeździć i pooglądać kilka mieszkań, potem coś wybierzemy i pójdziemy po kredyt. Będziemy mieć coś swojego
Am, na pewno się wyrobisz, pracowita kobieta jesteśAmelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydżelka wrote:Cześć dziewczyny czy któraś z Was jest po laparoskopii?
Pozdrawiam i dziękuję za jakąś odp.
Ja nie pomogę, bo nie miałam takich badań wykonywanych, ani laparoskopii. -
nick nieaktualnylittleladybird my tak zrobiliśmy i jesteśmy mega zadowoleni. Tylko kupiliśmy do remontu. Bo poza oknami wszystko do wymiany było. Na tą chwilę zostały nam dwa pokoje i malutki balkon do wyremontowania. No i zakup mebli Muszę kupić do przedpokoju i korytarza jeszcze i stół i krzesła do kuchnio-jadalni. A za pokoje i meble do pokoju to się weźmiemy nie szybciej niż za rok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:27
-
nick nieaktualnyO matko, ale się wymęczyłam
Jeszcze poodkurzam i pomyję podłogi. A jutro drugi pokój postaram się ogarnąć Okna to już mężowi zostawiam, bo on lubi To w sobotę po pracy pomyje raz dwa i powiesi czyste firanki, bo te strach ruszać tyle kurzu w sobie mają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:29
-
Amelia San wrote:Litte Ty też masz wokół życzliwych ludzi Nas
Co do mieszkania, zanim się obejrzysz, będziesz miała swoje własne Będziecie się cieszyć sobą, mieszkaniem oraz małym bobaskiem
Bardzo się cieszę, że mam Was i mojego wspaniałego męża
PrimaSort wrote:littleladybird my tak zrobiliśmy i jesteśmy mega zadowoleni. Tylko kupiliśmy do remontu. Bo poza oknami wszystko do wymiany było. Na tą chwilę zostały nam dwa pokoje i malutki balkon do wyremontowania. No i zakup mebli Muszę kupić do przedpokoju i korytarza jeszcze i stół i krzesła do kuchnio-jadalni. A za pokoje i meble do pokoju to się weźmiemy nie szybciej niż za rok
Spokojnie, wszystko małymi kroczkami zanim się obejrzycie, a już będzie wszystko skończone
Twój mąż uwielbia myć okna? Rzadko spotykane mój nie lubi sprzątać, ale jak go poproszę to zrobi wszystkoAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny