Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak usłyszałam wyrok w szpitalu do którego trafiłam to musieli do mnie wezwać psychologa bo doznałam szoku. Zaczęłam się zamyślać i wpatrywać w przód tracąc kontakt z rzeczywistością. Mąż mówi, że przełykałam przez dwa tygodnie tak głośno ślinę co chwila... Nie chcę o tym mówić... Przepraszam...
To straszny ból nie do opisania i to wywoływanie poronienia... Ten straszny ból... Skurcze w oczekiwaniu na rozwarcie i wypieranie siłami natury zarodka i worka owodniowego... A potem ten widok tego małego człowieczka nie wykształconego do końca ale jednak miał zalążki nóżek i rączek... Skurcze były silne a ja parłam zbyt mocno i rozerwałam prąc zarodek... Roniłam w częściach... Ostatnia wypadł głowa... Wciąż mam ją przed oczami jak o tym piszę...
A po wszystkim łyżeczkowanie...
Wszystko trwało od 8 rano do 1 w nocy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:58
-
W porządku Prima, nie przepraszaj. Nie masz za co, kochana nie musisz o tym wspominać.
Przykro mi z powodu tego wszystkiego, to straszne. Nie umiem sobie nawet tego wyobrazić. Jesteś silną kobietą, dałaś sobie z tym radę. Podziwiam Cię
100krotko, Twój mąż musi uzbroić się w cierpliwość i wyrozumiałość. Na ciążowe humorki macie jeszcze sporo czasu
Am, nie musisz pisać wypracowań, nikt tu się nie gniewa za krótkie wypowiedzi
Dobranoc :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 22:02
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, sorki za te głupie pytania ale byłam po prostu ciekawa
Nie wiem co powiedzieć po przeczytaniu tego co napisałaś...odjęło mi mowę. Nie mysl juz o tym, niepotrzebnie o to pytałam, ale nawet nie podejrzewałam takiego scenariusza Jesteś silna i cieszę się że idziesz do przodu. A wysoka prolaktyna faktycznie uniemożliwia zajście w ciąże. Tak jak i tsh wysokie, ale dwa dni biore już silniejszy euthyrox więc mam nadzieję tak jak i Ty że bedzie ok
Ja to leżę i piję kawe Oglądam nowe makijaże na youtubie, i tez wstaje biegam, sprzątam a o 17 znowu do ortopedy. -
Dzień dobry
Po wpisaniu dzisiejszej temperatury ovu zmienił mi owulację z 35dc na 19dc Nawet program gubi się na moim wykresie
Ja miałam nie sprzątać cały tydzień, tylko leżeć w łóżko, a dzisiaj znowu przyłazi jakiś klient oglądać mieszkanie, więc muszę je trochę ogarnąć
A z takich bardziej pozytywnych wieści: dzisiaj wraca mój mąż Nie mogę się doczekać
Czas na śniadanie
Miłego dniaPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka2015 w porządku To dla mnie trudne, ale bardzo chcę mieć dziecko i wizyty u psychologa dały mi m.in. to, że nie chcę zapełnić pustki kolejną ciążą tylko moja psychika się pogodziła ze startą i pragnie mimo wszystko dziecka. Ciężko to ująć w jednym zdaniu ale mniej więcej napisałam
Zabieram się za sprzątanie w pokojach od tygodnia jak nie lepiej, więc dziś muszę się zmobilizować i zacząć sprzątać chociaż w jednym. Jednak co 5 minutek będę tu zaglądałaAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i znów ktoś dzwonił w sprawie pracy
Teraz się wycwaniłam i mam założony folder z ogłoszeniami, na które aplikuje Robię print screen każdego ogłoszenia i wrzucam do folderu. A potem sprawdzam, kto do mnie dzwonił i jakie były warunki zatrudnienia podane w ogłoszeniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam jeszcze 3 tygodnie L4. I tak w trakcie zwolnienia nie mogę podjąć pracy więc najszybciej mogę zacząć od 18 czerwca. Ze spokojem coś znajdę
Ja taka nie byłam. To mój psychiatra mnie tak "nastawił"
Ja też z doskoku tu zaglądam, ale co 5-10 minutWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 10:06
-
Ja też tak wpadam tylko na chwile, co chwilę
Am, najgorsze jest to, że właścicielka mieszkania to moja przyjaciółkaPrimaSort wrote:Ja taka nie byłam. To mój psychiatra mnie tak "nastawił"Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dziś śluz wodnisty? Hmm... 10 dzień cyklu... Chyba, że to po tym Bromegronie i siemieniu lnianym taki śluz? ... Zrobię dziś test owulacyjny!
Chociaż to chyba za wcześnie? Mam nadzieję, że nie przegapiłam owulacji? ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 10:45
-
A ja zrobiłam pranie, henne na brwi, peeling i maseczkę
I sprzątam. Widziałam fajna fryzurke na youtubie więc jak już się ogarnę to bede próbowac, może mi wyjdzie
Wzięłam skierowanie na tsh, ft3 ft4, lh, estradiol i prl. Jutro ide na krew i zobacze jak tam.PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość