Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, jestem tu nowa, staramy sie dopiero 3cykl (pierwszy z testami owulacyjnymi). Lekarz mi kiedys powiedzial ze jak chce zajsc to powinno sie serduszkowac najlepiej wieczorem i nie wstawac do rana a najlepiej spac z poduszka pod pupa. Wszedzie czytam ze to bzdury i ze to nie ma zadnego wplywu na zaciazenie. Co o tym myslicie? Praktykuje ktoras z was takie akrobacje?
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualny
-
Witaj Izizizi
Różne teorie są na temat akrobacji po seksie najlepiej chwilę poleżeć sobie jeszcze i tyle. Nie trzeba wyciągać nóg do góry, ani tym bardziej stawać na głowie jeśli wstrzelicie się w owulkę i szyjka będzie otwarta to plemniki znajdą drogę
Prima, czytałam, że niektóre dziewczyny robią nawet po 20. Ponoć stężenie LH jest wtedy większe.
Strasznie nie lubię jak mój mąż nie wie, co by zjadł na obiad Zazwyczaj nie wie, a ja muszę coś wykombinować. Kończą mi się pomysły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak duzo to nie mam ale niedaleko jest las czasami chodzimy tam na spacery ale niestety jak sie patrzy na te smieci to az serce boli;/
W mojej rodzinnej miejscowosci u rodzicow na podworku jest pieknie trawka zielona kolorowe kwiatuszki krzewy wielka altana mam nadzieje ze szybko zrobi sie cieplo :)i bede mogla tam leniuchowac:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki, znów mam doła.Jestem po wizycie u nowego lekarza. Uważa, że nasienie jest problemem. Są szanse na ciąże ale kiedy...Oczywiście kolejny krok to hsg ale w tym cyklu juz nie zdążę, więc zalecił mi inseminację. Powiedział, że jest 3 razy tańsza i mnie inwazyjna a jak się uda to już drożności nie trzeba będzie sprawdzać.
Najpierw się wyplakałam a teraz biję się z myślami. trochę odebrał mi nadzieję ale z drugiej strony młodzi już nie jestesmy więc może już nie ma co czekać skoro mamy za sobą bezowocny rok -
Dziękuję Am. On dba juz o to od jakiegoś czasu. Suplementów nie bierze ale ten lekarz powiedział, że suplementy raczej słabo pomagają a jeśli już na ilość. On ma bardzo dużo plemników, tylko w szybkim ruchu progresywnym jest mało. Czyli problem z jakością.
-
No wlaśnie nie dawał wielkich szans na poprawę. ja juz wcześniej zauwazyłam, że lekarze nie wierzą za bardzo w to, że suplementy poprawiają jakość.
Powiedział, że jest jakaś szansa na ciążę ale nie wiadomo kiedy. To może być powód że juz tak długo nam sie nie udaje. Oczywiście pozostaje wciąż badanie drożności.