X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizycznie dobrze, psychicznie też ale jest żal :) Już chyba coraz ciężej pogodzić się z porażką. W czerwcu 12 cs...

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Sarenka2015 wrote:
    A śniło mi się przed sama pobudką że zrobiłam test i wyszły od razu II grube krechy.

Mi w ostatnim cyklu też się śnił test z dwoma krechami. Niestety to nie był sen proroczy :/
    Głowa do góry kochana :* w końcu się uda <3

Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test, ale wiedziałam, że będzie negatywny, więc nawet się tym nie zmartwiłam. W sumie to nawet dobrze, że była jedna krecha. Biorę antybiotyk i nie chciałabym, żeby to zaszkodziło.

Dzisiaj pewnie jeszcze bym spała, ale zadzwonili do mnie z pracy o 7:45 :/ Usnęłam jeszcze, ale o 8:00 znowu zadzwonili :/ Jutro wyłączę telefon :)

Ovu znowu wyznaczyło mi pseudo owulację :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:57

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 27 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak :) Dodatkowo zmyśliłam sobie trzy tempki w weekend (wtedy nie mierzyłam tempki bo nie było sensu: po tylu % na pewno była bardzo wysoka, dodatkowo kładłam się po 8 rano dopiero :P )
    Jeśli owulka była to raczej ok. 35 dnia, bolały mnie wtedy jajniki. Jednak uważam, że jej nie było. Kurcze, gdzie ta @? Poczekam jeszcze tydzień i jeśli nie przyjdzie, to zadzwonię do mojej gin.

Właśnie cykl mi się niestety wydłużył :/ już dawno nie miałam tak, ze trwał ponad 40 dni :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:17

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, bardzo długi cykl. A bierzesz jakieś hormony? Tez proponuję gina.

A ja od dzis biorę euthyrox50 bo 25 nic nie dała. Mam nadzieje że tsh w koncu obniży i zajdę w tą ciążę. Dziś jedziemy do mojej mamy po 17 bo wczoraj mąż do 20 pracował. Ale najpierw solarium, fryzjer i żele :) Chociaż tyle na poprawe humoru. A audi nie bierzemy :( Odradzili nam wszyscy mechanicy żesz kurde mać :/ No ale na co mi parch.

img-2014062101101130.png

Wysłany: 27 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze miałam długie, ale nie aż tak. Średnio trwały 35 dni.

Wysłany: 27 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Little, bardzo długi cykl. A bierzesz jakieś hormony? Tez proponuję gina.

A ja od dzis biorę euthyrox50 bo 25 nic nie dała. Mam nadzieje że tsh w koncu obniży i zajdę w tą ciążę. Dziś jedziemy do mojej mamy po 17 bo wczoraj mąż do 20 pracował. Ale najpierw solarium, fryzjer i żele :) Chociaż tyle na poprawe humoru. A audi nie bierzemy :( Odradzili nam wszyscy mechanicy żesz kurde mać :/ No ale na co mi parch.

Nie biorę żadnych hormonów, bo na razie mam wszystkie w normie (TSH mam trochę za wysokie - 2,19), a te które zostały mi do zbadania mam zrobić w nowym cyklu. Jak na złość @ się opóźnia :/

Jeśli audi miałoby okazać się felerne, to lepiej go nie kupować. Potem w takie auto więcej kasy się włoży na naprawy niż jest warte.

Wysłany: 27 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewam, że choroba mi wszystko rozwaliła :/ za tydzień pójdę do gina :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;-)
    Sarenko nie poddawaj się pamiętasz ile czasu ja sienstaralam? Tobie oczywiście życzę zeby udało się szybciej;-)

Am Littel wy to jesteście obcykane w tych temperaturach Sarenka tez na pewno a ja tam glupolek nie mam o tym pojęcia:-\

Pojechała o 8 na pobranie krwi za badania zaplacilam 164 zł na te podstawowe dostała skierowanie :-) powiem wam ze ręką boli mnie niemiłosiernie:'( te pielęgniarki u mnie w przychodni się do tego nie nadaja

Wysłany: 27 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć 100krotko :*

Niektóre pielęgniarki, albo nie potrafią wbić igły, albo wcale nie uważają :/ mi ostatnio zrobiła wielkiego siniaka i tez nie mogłam ruszać ręką, tak mnie bolało.

Temperatury tak naprawdę są proste do interpretacji :) Też szybko byś się nauczyła, ale teraz nie musisz :D dbaj o siebie i fasolkę, to wystarczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Dzień dobry :)
    Wieczorem przez dosłownie 5sekund miałam bóle miesiączkowe ale przeszło i się nie powtórzyło, zasnęłam o 22 a wstałam o 7:30 :D Ale się wyspałam :)
    Prima jak zwykle masz 14-16 to robiłabym 13 a nawet 14. :) Ja tak robię, i testy mam na 2 cykle :)
    Kurka nie wiem czy wytrzymam tyle :P ostatnio jak zaczęłam w 12 czy 13 dniu cyklu to już pierwszy wyszedł mi pozytywny więc chyba za późno się za to zabrałam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    A tak , mówiłaś ;)
    Dzisiaj śniły mi się jakieś głupoty, że była w Rio De Janeiro, a później gdzieś dżungli i tam były te obrzydliwe pająki grrr :P
    Jak się czujesz?
    A mi, że mąż mnie zdradza :P
    Obudziłam się o 8 i pomyślałam "nie pozwolę na to!" i położyłam się dalej spać żeby męża odbić :D

Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Z czekaniem raczej nie dam rady, ciężko mi wytrzymać :) Tym bardziej @ mi wypada na 22 czerwca a 21 mamy 1 rocznicę ślubu.
    Sarenko przykro mi, że przyszła @. Myślę, że już 2 dni przed terminem @ powinna wyjść jakaś blada druga kreska więc 21 śmiało możesz zatestować :) Ja też jestem z tych niecierpliwych :)

Wysłany: 27 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    A mi, że mąż mnie zdradza :P
    Obudziłam się o 8 i pomyślałam "nie pozwolę na to!" i położyłam się dalej spać żeby męża odbić :D

Rozwaliłaś system :D
    Amelia San wrote:
    hi hi hi :D Rozwaliłaś mnie :P

A co do testów to jak zdarzało Ci się wcześniej to zacznij robić w 12 dc :)

A ja zaraz biorę się za Napoleonki, raz kiedyś wspomniałam o nich Mężowi i od tamtego czasu nie daje mi żyć :P :D Wczoraj już spał prawie ale wydąkał: "ale obiecujesz, że jutro zrobisz?" :D ha ha

Am, skoro obiecałaś to teraz nie masz wyjścia :P

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelko kocham Napoleonki :) Szczególnie ten pyszny krem :D

Na 13:15 mam rozmowę w tym sekretariacie szkoły to zobaczymy co mi tam powiedzą :D szkoda tylko, że umowa zlecenie, ale może chociaż praca w tygodniu bez sobót i niedziel... A po spotkaniu pójdę do psychiatry po moje ostatnie L4 :( Bo na 15:00 mam wizytę.
    Za godzinę mam autobus

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 11:11

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę u fryzjerki z farbą. Zaraz mi ją zmywa. Odprezylam sie:-) Potem skok na solarium i lecę na żele. Tak gadacie o tym słodkim to i mi się juz chce:-)

PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    :D To zapraszam :D

Trzymam kciuki, żeby zaoferowali dogodne warunki :) Szkoda tylko, że to u.zlecenie.
    A teraz jak weźmiesz L4 to do kiedy będzie obowiązywało?
    do jakiegoś 10 czerwca dostanę i dłużej nie mogę już ciągnąć dopiero jak dostanę wypowiedzenie, albo po przepracowaniu jednego dnia mogę iść na kolejne :P

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się szykować :) Ale tablet biorę ze sobą więc w poczekalni do psychiatry się odezwę :D

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak miło. Właśnie się susze :-) Oj ttak takie zabiegi poprawiają kobiecie humor:-)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i już jestem gotowa :)
    Dziś idę na nikim obcasie na 3 cm bo nogi nie już od szpilek bolą, a poza tym to tylko sekretarka a nie kierownik biura :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wrócę to jeszcze CV porozsyłam bo znalazłam kilka fajnych ogłoszeń :)

‹‹ 121 122 123 124 125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ