Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Sarenka2015 wrote:A śniło mi się przed sama pobudką że zrobiłam test i wyszły od razu II grube krechy.
Mi w ostatnim cyklu też się śnił test z dwoma krechami. Niestety to nie był sen proroczy
Głowa do góry kochana :* w końcu się uda
Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test, ale wiedziałam, że będzie negatywny, więc nawet się tym nie zmartwiłam. W sumie to nawet dobrze, że była jedna krecha. Biorę antybiotyk i nie chciałabym, żeby to zaszkodziło.
Dzisiaj pewnie jeszcze bym spała, ale zadzwonili do mnie z pracy o 7:45 Usnęłam jeszcze, ale o 8:00 znowu zadzwonili Jutro wyłączę telefon
Ovu znowu wyznaczyło mi pseudo owulacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:57
-
No tak Dodatkowo zmyśliłam sobie trzy tempki w weekend (wtedy nie mierzyłam tempki bo nie było sensu: po tylu % na pewno była bardzo wysoka, dodatkowo kładłam się po 8 rano dopiero )
Jeśli owulka była to raczej ok. 35 dnia, bolały mnie wtedy jajniki. Jednak uważam, że jej nie było. Kurcze, gdzie ta @? Poczekam jeszcze tydzień i jeśli nie przyjdzie, to zadzwonię do mojej gin.
Właśnie cykl mi się niestety wydłużył już dawno nie miałam tak, ze trwał ponad 40 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:17
-
Little, bardzo długi cykl. A bierzesz jakieś hormony? Tez proponuję gina.
A ja od dzis biorę euthyrox50 bo 25 nic nie dała. Mam nadzieje że tsh w koncu obniży i zajdę w tą ciążę. Dziś jedziemy do mojej mamy po 17 bo wczoraj mąż do 20 pracował. Ale najpierw solarium, fryzjer i żele Chociaż tyle na poprawe humoru. A audi nie bierzemy Odradzili nam wszyscy mechanicy żesz kurde mać No ale na co mi parch. -
Sarenka2015 wrote:Little, bardzo długi cykl. A bierzesz jakieś hormony? Tez proponuję gina.
A ja od dzis biorę euthyrox50 bo 25 nic nie dała. Mam nadzieje że tsh w koncu obniży i zajdę w tą ciążę. Dziś jedziemy do mojej mamy po 17 bo wczoraj mąż do 20 pracował. Ale najpierw solarium, fryzjer i żele Chociaż tyle na poprawe humoru. A audi nie bierzemy Odradzili nam wszyscy mechanicy żesz kurde mać No ale na co mi parch.
Nie biorę żadnych hormonów, bo na razie mam wszystkie w normie (TSH mam trochę za wysokie - 2,19), a te które zostały mi do zbadania mam zrobić w nowym cyklu. Jak na złość @ się opóźnia
Jeśli audi miałoby okazać się felerne, to lepiej go nie kupować. Potem w takie auto więcej kasy się włoży na naprawy niż jest warte. -
nick nieaktualnyDzień dobry;-)
Sarenko nie poddawaj się pamiętasz ile czasu ja sienstaralam? Tobie oczywiście życzę zeby udało się szybciej;-)
Am Littel wy to jesteście obcykane w tych temperaturach Sarenka tez na pewno a ja tam glupolek nie mam o tym pojęcia:-\
Pojechała o 8 na pobranie krwi za badania zaplacilam 164 zł na te podstawowe dostała skierowanie powiem wam ze ręką boli mnie niemiłosiernie:'( te pielęgniarki u mnie w przychodni się do tego nie nadaja -
Cześć 100krotko :*
Niektóre pielęgniarki, albo nie potrafią wbić igły, albo wcale nie uważają mi ostatnio zrobiła wielkiego siniaka i tez nie mogłam ruszać ręką, tak mnie bolało.
Temperatury tak naprawdę są proste do interpretacji Też szybko byś się nauczyła, ale teraz nie musisz dbaj o siebie i fasolkę, to wystarczy -
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Dzień dobry
Wieczorem przez dosłownie 5sekund miałam bóle miesiączkowe ale przeszło i się nie powtórzyło, zasnęłam o 22 a wstałam o 7:30 Ale się wyspałam
Prima jak zwykle masz 14-16 to robiłabym 13 a nawet 14. Ja tak robię, i testy mam na 2 cykle -
nick nieaktualnyAmelia San wrote:A tak , mówiłaś
Dzisiaj śniły mi się jakieś głupoty, że była w Rio De Janeiro, a później gdzieś dżungli i tam były te obrzydliwe pająki grrr
Jak się czujesz?
Obudziłam się o 8 i pomyślałam "nie pozwolę na to!" i położyłam się dalej spać żeby męża odbićAmelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Z czekaniem raczej nie dam rady, ciężko mi wytrzymać Tym bardziej @ mi wypada na 22 czerwca a 21 mamy 1 rocznicę ślubu.
-
PrimaSort wrote:A mi, że mąż mnie zdradza
Obudziłam się o 8 i pomyślałam "nie pozwolę na to!" i położyłam się dalej spać żeby męża odbić
Rozwaliłaś system
Amelia San wrote:hi hi hi Rozwaliłaś mnie
A co do testów to jak zdarzało Ci się wcześniej to zacznij robić w 12 dc
A ja zaraz biorę się za Napoleonki, raz kiedyś wspomniałam o nich Mężowi i od tamtego czasu nie daje mi żyć Wczoraj już spał prawie ale wydąkał: "ale obiecujesz, że jutro zrobisz?" ha ha
Am, skoro obiecałaś to teraz nie masz wyjściaAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelko kocham Napoleonki Szczególnie ten pyszny krem
Na 13:15 mam rozmowę w tym sekretariacie szkoły to zobaczymy co mi tam powiedzą szkoda tylko, że umowa zlecenie, ale może chociaż praca w tygodniu bez sobót i niedziel... A po spotkaniu pójdę do psychiatry po moje ostatnie L4 Bo na 15:00 mam wizytę.
Za godzinę mam autobusWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 11:11
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:To zapraszam
Trzymam kciuki, żeby zaoferowali dogodne warunki Szkoda tylko, że to u.zlecenie.
A teraz jak weźmiesz L4 to do kiedy będzie obowiązywało?Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny