Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, a ja w domu. Wróciłam o 19:30, a spałam do 16:30 Właśnie robie to danie o którym wczoraj pisałam. Własnie cebulę zalałam śmietaną. I jak ją kroiłam to myślałam że urżnęłam sobie palca! Krew się leje że musze co chwila plaster zmieniać...a to dlatego bo się spieszyłam, mąż już z pracy wraca.
Amelio popieram aktywność Wiesz jak to kocham. Ja tez juz teraz znowu codziennie biegam, jak mam stabilizator to kolano nie boli. Jak będzie znowu ładnie dorzucam rolki
Ja nosze 36 rozmiar. Mam 170 wzrostu i wage 58 kg, ale cyc wielki, bo miska D, która spadła przy biegach z E
100krotko jak sąsiad? -
Sarenko, ja chciałam dzisiaj też zrobić Twoje danie, ale okazało się, że śmietana którą miałam w lodówce jest dużo po terminie Z domu nie wychodzę, więc świeżej nie kupiłam
Ja ćwiczyłam rok temu przez 6 miesięcy. Po ćwiczeniach czułam się świetnie, zdrowsza, spokojniejsza i szczęśliwsza. Niestety zaczęłam bardzo chudnąć ważyłam ledwo 46 kg przy wzroście 162cm. Jeszcze trochę a wyglądałabym jak anorektyczka Przestałam ćwiczyć i teraz ważę 53kg. Tak bardzo chciałabym ćwiczyć, ale nie chcę mieć niedowagi
Miłego oglądania Am -
Amelio Ty już nie masz co zrzucac. Warzymy prawie tak samo. Mnie by usatysfakcjonował jeden kg w dół. Ćwicze bo chce miec forme i jędrne ciało, a po biegach takie jest. Tyłek, udo, noga ogólnie.
Little, powiem Ci że się schodzi z tym daniem. Juz smaze i śmażę cebulę, szpinak ze śmietana a cebula dalej twarda i trzeba dac nie mało soli i pieprzu, więcej soli, bo inaczej bedzie bez smaku. Właśnie próbowałam i zapowiada sie okey A pachnie rewelacyjnie. Lepiej Ci już?
Kupiłam dziś meżowi torbę na siłownie Kappy. Jest naprawde fajna, pewnie się ucieszy. Sobie nic, bo na te szmaty az się patrzec nie chciało. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:U mnie cyc mały 70B i wzrost niewielki 165
Podobnie jak u mnie ja mam cyc 75B
A od tygodnia nie jem słodyczy i miałam dzisiaj chwilę słabości (w domu mam pełno czekolad ) ale dałam radę
Dobranoc kochane do jutra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZastanawiam się, w którym dniu cyklu zacząć robić testy owulacujne. Mam tylko 5 sztuk a nie chcę dokupować kolejnego opakowania bo to już będzie 40 zł za testy. Dodam że owulacja zwykle koło 14-16 dnia cyklu chyba jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 22:12
-
Ja też się obudziłam 7:30 Właśnie przylazła @. Wczoraj nie brałam już duphastonu, ale wiedziałam że bedzie bo wczoraj już mnie cycki prawie nie bolały a dzis w ogóle. Poczułam ulgę, choć i zawód-wiadomo. Cykl jak w zegarku jak w poprzednim 27d. Może się unormowały już. A śniło mi się przed sama pobudką że zrobiłam test i wyszły od razu II grube krechy.
Prima, ja bym robiła testy na Twoim miejscu gdzieś od 12dc i obserwowała postęp żeby nie przegapić.