Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Prima jak nie malowałaś to nie maluj szkoda włosów Ja malowałam i teraz żałuję A Ty będziesz malować kiedy będziesz miała srebro we włosach
Mąż Ci zrobi pizzę? Ale masz fajnie Szczęściara Mój tylko lasagne, kurczaka pieczonego i jajecznicę potrafi
Wyjadłam się że szok!
Teraz piję siemie i idę spać zaraz.
Mam nadzieję że to siemie troszkę pomoże bo mam mało śluzu -
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Haha, wątpię Ale zbieg fajny Am ten olejek jest drogi wiec jak się wykąpię to powiem Ci opinie. Na razie nie kupuj.
Kurde mam ochote przyeksperymentować i zrobić na kolacje (mężowi) cebula dużo cebuli zeszklona, zalana dośc dużą ilością śmietany, potem do tego szpinak i pierś z kurczaka w kostki. Mam cheć mu to zrobić ale nie wiem czy posmakuje. Jak myślicie, byłoby dobre? Nigdy nie robiłam, ale brzmi fajnie. -
nick nieaktualny
-
Am, jak mieszkałam w bloku tez się zmagałam z tymi imprezami-często kończyły się wizyta policji, bo to zakłócanie I widzę że tak jak ja nie pospałaś. Najpierw o 0:30 brałam krople na zołądek i nie mogłam usnać, potem się przewalałam całą noc i obudziłam się 6:30 i już nie spałam.
Własnie się zbieramy jechac go obejrzeć ale to nie poprawi mi humoru. -
Cześć ale się wyspałam dzisiaj spałam prawie 12h. Załatwiłam się na maksa albo lekarka, która badała mnie tydzień temu mnie załatwiła, bo nie słyszała szumów w klatce piersiowej. Pani doktor u której byłam wczoraj stwierdziła, że cały tydzień już chodziłam z zapaleniem oskrzeli, a leczyłam się na zapalenie zatok i ufaj tu lekarzowi
Sarenko, głowa do góry Ja teraz też czekam na @ W końcu będziesz miała autko
Co do śluzu ja dopiero w tym cyklu zobaczyłam prawdziwy śluz rozciągliwy. Nic nie robiłam, żeby go poprawić. Ciekawe jaki będzie w następnym cyklu.
Miłego dnia kochane :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:09
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Właśnie pałaszuję śniadanko
Wczoraj dzwonili do mnie jeszcze popołudniu z jednego ogłoszenia o pracę ale oferowali mi pół etatu Musiałam podziękować.
A dziś kolejna rozmowa. Nie wiem, czy chce mi się tam iść bo to znów sprzedaż a taką pracę to ja wykonywałam przed zajściem w ciążę i strasznie mnie to wykańczało psychicznie. Te normy sprzedażowe... -
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Pierwsza Nie mogłam spać, na noc źle się czułam. Zrobiłam test-negatyw, więc nie ma co liczyć na fasolkę, czekam już z niecierpliwością na @.
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Dzień dobry
Właśnie pałaszuję śniadanko
Wczoraj dzwonili do mnie jeszcze popołudniu z jednego ogłoszenia o pracę ale oferowali mi pół etatu Musiałam podziękować.
A dziś kolejna rozmowa. Nie wiem, czy chce mi się tam iść bo to znów sprzedaż a taką pracę to ja wykonywałam przed zajściem w ciążę i strasznie mnie to wykańczało psychicznie. Te normy sprzedażowe...
Smacznego
Na początek może znajdź pracę jakąkolwiek, a w międzyczasie możesz cały czas szukać lepszej -
nick nieaktualnyNo byle czego to też nie chcę dziewczyny. Bo ja pracowałam na wysokim stanowisku teraz... Zgodnie z umową to cały czas tam pracuję mimo L4. I nie pójdę np. na sklepową... Nie zrozumcie mnie źle ale nie chcę się cofać zawodowo. No i mieszkam pod miastem a dojazd też kosztuje i czas na dojazd a czas to pieniądz więc wynagrodzenie musi pokrywać to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:No byle czego to też nie chcę dziewczyny. Bo ja pracowałam na wysokim stanowisku teraz... Zgodnie z umową to cały czas tam pracuję mimo L4. I nie pójdę np. na sklepową... Nie zrozumcie mnie źle ale nie chcę się cofać zawodowo. No i mieszkam pod miastem a dojazd też kosztuje i czas na dojazd a czas to pieniądz więc wynagrodzenie musi pokrywać to
Wiem o co chodzi. Póki dasz radę to ciągnij to zwolnienie. Na pewno coś w końcu znajdziesz fajnegoPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJednak nie idę na tą rozmowę. Odnalazłam ogłoszenie i tam jest umowa zlecenie przez pierwsze 3 miesiące. Zadzwoniłam do firmy i faktycznie. Jeszcze Pani zapytała czy mogę przyjść nie na 13 jak była mowa tylko na 13:20 bo źle mi podała a ma osoby poumawiane na co 20 minut. To ile oni osób rekrutują?...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny