X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Prima jak nie malowałaś to nie maluj szkoda włosów :) Ja malowałam i teraz żałuję ;) A Ty będziesz malować kiedy będziesz miała srebro we włosach :P

Mąż Ci zrobi pizzę? Ale masz fajnie :D Szczęściara :D Mój tylko lasagne, kurczaka pieczonego i jajecznicę potrafi :D
    Mój lasagne to jego ulubiona potrawa :-) i pizzę, pastę jajeczną i mielone :-D robi postępy gospoś mój ;-P

Wyjadłam się że szok!
    Teraz piję siemie i idę spać zaraz.
    Mam nadzieję że to siemie troszkę pomoże bo mam mało śluzu

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Haha, wątpię :) Ale zbieg fajny :) Am ten olejek jest drogi wiec jak się wykąpię to powiem Ci opinie. Na razie nie kupuj.
    Kurde mam ochote przyeksperymentować i zrobić na kolacje (mężowi) cebula dużo cebuli zeszklona, zalana dośc dużą ilością śmietany, potem do tego szpinak i pierś z kurczaka w kostki. Mam cheć mu to zrobić ale nie wiem czy posmakuje. Jak myślicie, byłoby dobre? Nigdy nie robiłam, ale brzmi fajnie.
    Pyszne!!! Szkoda, że mój nie lubi szpinaku :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Was nadrobiłam, ale Was nie ma więc biorę Bromergon i idę spać. Do jutra! :-*

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza :) Nie mogłam spać, na noc źle się czułam. Zrobiłam test-negatyw, więc nie ma co liczyć na fasolkę, czekam juz z niecierpliwością na @.

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, jak mieszkałam w bloku tez się zmagałam z tymi imprezami-często kończyły się wizyta policji, bo to zakłócanie :) I widzę że tak jak ja nie pospałaś. Najpierw o 0:30 brałam krople na zołądek i nie mogłam usnać, potem się przewalałam całą noc i obudziłam się 6:30 :( i już nie spałam.
    Własnie się zbieramy jechac go obejrzeć ale to nie poprawi mi humoru.

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) ale się wyspałam dzisiaj :D spałam prawie 12h. Załatwiłam się na maksa :/ albo lekarka, która badała mnie tydzień temu mnie załatwiła, bo nie słyszała szumów w klatce piersiowej. Pani doktor u której byłam wczoraj stwierdziła, że cały tydzień już chodziłam z zapaleniem oskrzeli, a leczyłam się na zapalenie zatok :/ i ufaj tu lekarzowi :/

Sarenko, głowa do góry <3 Ja teraz też czekam na @ :/ W końcu będziesz miała autko :D

Co do śluzu ja dopiero w tym cyklu zobaczyłam prawdziwy śluz rozciągliwy. Nic nie robiłam, żeby go poprawić. Ciekawe jaki będzie w następnym cyklu.

Miłego dnia kochane :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:09

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Właśnie pałaszuję śniadanko :)

Wczoraj dzwonili do mnie jeszcze popołudniu z jednego ogłoszenia o pracę ale oferowali mi pół etatu :( Musiałam podziękować.
    A dziś kolejna rozmowa. Nie wiem, czy chce mi się tam iść bo to znów sprzedaż a taką pracę to ja wykonywałam przed zajściem w ciążę i strasznie mnie to wykańczało psychicznie. Te normy sprzedażowe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Pierwsza :) Nie mogłam spać, na noc źle się czułam. Zrobiłam test-negatyw, więc nie ma co liczyć na fasolkę, czekam już z niecierpliwością na @.
    Sarenko kochana, szkoda, że te testy nie przyniosły dobrych wieści :( Ale już niedługo jeden z kilku najbliższych cykli będzie Twój, a kto wie... może już ten kolejny da dwie kreseczki? :) Nie trać nadziei :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę się za przeglądanie ogłoszeń z pracą :)

Wysłany: 26 maja 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Dzień dobry :)

Właśnie pałaszuję śniadanko :)

Wczoraj dzwonili do mnie jeszcze popołudniu z jednego ogłoszenia o pracę ale oferowali mi pół etatu :( Musiałam podziękować.
    A dziś kolejna rozmowa. Nie wiem, czy chce mi się tam iść bo to znów sprzedaż a taką pracę to ja wykonywałam przed zajściem w ciążę i strasznie mnie to wykańczało psychicznie. Te normy sprzedażowe...

Smacznego :)

Na początek może znajdź pracę jakąkolwiek, a w międzyczasie możesz cały czas szukać lepszej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No byle czego to też nie chcę dziewczyny. Bo ja pracowałam na wysokim stanowisku teraz... Zgodnie z umową to cały czas tam pracuję mimo L4. I nie pójdę np. na sklepową... Nie zrozumcie mnie źle ale nie chcę się cofać zawodowo. No i mieszkam pod miastem a dojazd też kosztuje i czas na dojazd a czas to pieniądz więc wynagrodzenie musi pokrywać to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już na kilka ofert wysłałam :)

A co u Was?
    Amelko jak kiedy testujesz? :) Ja zawsze testuje przed terminem @ bo jestem z tych niecierpliwych :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Smacznego :)

Na początek może znajdź pracę jakąkolwiek, a w międzyczasie możesz cały czas szukać lepszej :)
    Zawsze mogę iść na l4 jak otrzymam wypowiedzenie :P tym bardziej, że wypłata spora :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham Was :-* Musiałam to powiedzieć :-P

littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość

Wysłany: 26 maja 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    No byle czego to też nie chcę dziewczyny. Bo ja pracowałam na wysokim stanowisku teraz... Zgodnie z umową to cały czas tam pracuję mimo L4. I nie pójdę np. na sklepową... Nie zrozumcie mnie źle ale nie chcę się cofać zawodowo. No i mieszkam pod miastem a dojazd też kosztuje i czas na dojazd a czas to pieniądz więc wynagrodzenie musi pokrywać to

Wiem o co chodzi. Póki dasz radę to ciągnij to zwolnienie. Na pewno coś w końcu znajdziesz fajnego :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

Wysłany: 26 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Kocham Was :-* Musiałam to powiedzieć :-P
    Jak miło :D <3 <3 <3

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ale mi się nic nie chce :-( a na tą rozmowę dzisiejszą muszę się zacząć szykować :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak nie idę na tą rozmowę. Odnalazłam ogłoszenie i tam jest umowa zlecenie przez pierwsze 3 miesiące. Zadzwoniłam do firmy i faktycznie. Jeszcze Pani zapytała czy mogę przyjść nie na 13 jak była mowa tylko na 13:20 bo źle mi podała a ma osoby poumawiane na co 20 minut. To ile oni osób rekrutują?...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwilą dzownili do mnie z banku z ofertą pracy, ale mała kasa :( 2000 zł brutto przez pierwsze 3 miesiące potem 3000 zł brutto (czytaj nigdy). Mało jak nie wiem co. Mojego męża siostra pracuje w biedronce i ma 2000 netto

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak :)
    Jestem wybredna :P

‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ