Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nigdy nie farbowałam włosów i do końca nie wiem, czy chce farbować, ale chętnie bym coś zmieniła tylko co... Długość już skróciłam. Miałam za tyłek a teraz mam do cycków Grzywkę już kiedyś miałam, ale strasznie z nią walczyłam bo z reguły noszę włosy w kitkę lub w bobka... I teraz mam lekko przód pocieniowany.
Ja bokserek nie noszę, bo cycki mam małe i głupio wyglądam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szkoda Sarenko .
Właśnie zauważyłam, że ekspert odpowiedział na moje pytanie zadane w marcu . Nie wygląda to zbyt dobrze . Chodzi o badanie nasienia i szybki ruch postepowy. Tyle, że pytałam już różnych ginekologów i twierdzili, że jest całkiem dobrze i żeby szukać przyczyn gdzie indziej.
Oby do środy, zapytam kolejnego lekarza.
Am, czasem temperatura rośnie kilka dni po owu, u mnie były chyba ze 3 dni. Teraz czekamy na twoje testowanie .
-
Dzięki Amu, potrzebne mi takie słowa bo po prostu opadłam z sił jak to przeczytałam .
Idę w środę bo chcę, żeby mnie zapisał na hsg i właśnie jak piszesz spojrzał na mnie świeżym okiem bo już nie wiem co robić.
Może i w kratkę, a wiesz potrzeba tylko jednego plemniczka, więc kto wie...Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAm ogolnie chciala bym wrocic do domu wiesz jak to jest wszedzie dobrzeale w domu najlepiej:)
Dziewczynki jesli chodzi o roztepy.. hmm ja zawsze mialam sklonnosci do roztepow juz jakona stolatka mialam;/ a calu czas uzywalam i uzywam olejkow oliwek balsamow a ostatnio znowu na udach mi sie pojawily. urzywalam kiedys tego bio oli i jeszcze gdzies tam resztki mam ale zeby jakos to specjalnie mi nie pomogl i jest tlusty i dlugo sie wchlania... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarenko przykro mi z powodu negatywnego testu
Prima ja tez nigdy nie farbowałam włosów i zrobię to dopiero, gdy pojawią się siwe trzymam kciuki za staranka
Płatku jeśli kilku lekarzy mówi, ze jest w porządku to najprawdopodobniej tak jest
Ekspert tutaj Ciebie nie widzi i polega tylko na Twoich opisach, nie sugerowałabym się jego opinią.
100krotko to jednak 6 tydzień? Musisz przestawić suwaczekPłatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
Zdrzemłam się
Dostałam smsa od męża że audi ma niedługo byc i ma przesłac foty. Ciekawe jakie bedzie
Mustele miałam ale dla dzieci, teraz używam balsam Palmers.
Kurdę miałam bardzo głupie sny z moim byłym mężem. Bardzo głupie Dobrze że to był sen... Herbata z cytryną tez mi sie sniła, więc sobie robie
Am, okresu nie ma pewnie dlatego bo duphaston biorę. Już raz cykl mi wydłużył.
W każdym razie mam na jutro jeszcze jeden test, więc jak nic nie pokaże to już nie robie i czekam cierpliwie na @.
A bioOila wypróbuje i wam powiem. -
Haha, wątpię Ale zbieg fajny Am ten olejek jest drogi wiec jak się wykąpię to powiem Ci opinie. Na razie nie kupuj.
Kurde mam ochote przyeksperymentować i zrobić na kolacje (mężowi) cebula dużo cebuli zeszklona, zalana dośc dużą ilością śmietany, potem do tego szpinak i pierś z kurczaka w kostki. Mam cheć mu to zrobić ale nie wiem czy posmakuje. Jak myślicie, byłoby dobre? Nigdy nie robiłam, ale brzmi fajnie. -
Sarenko, a ja teraz brałam duphaston i w ogóle mi nie wydłużył. wiem, że to różnie może dzialać ale myślę, że dopóki nie ma @ to jest nadzieja .
Kochane jesteście że znów mnie tak pocieszacie. Ja rzeczywiście czasem szybko sie załamuje ale na krótko. Więc, jak pisze Am, ruszam do lekarza i zaczynam nowy cykl z nową nadzieją .
100krotko dołączam sie do gratulacji z okazji 6 tygodnia:)Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak was czytam to mi lepiej wiem ze mnie pocieszycie
Niedawno wrocila meza siostra i przywiozla dobre wiesci otoz komendant policji osobiscie namowil rodzine tego deb...do zeznan wiec jest nadzieja
Dziewczynki za tydzien ide na wizyte i jak pan doktor mi potwierdzi dokladnie ktory to tydzien to wtedy poprawie:)
-
Sarenka2015 wrote:Kurde mam ochote przyeksperymentować i zrobić na kolacje (mężowi) cebula dużo cebuli zeszklona, zalana dośc dużą ilością śmietany, potem do tego szpinak i pierś z kurczaka w kostki. Mam cheć mu to zrobić ale nie wiem czy posmakuje. Jak myślicie, byłoby dobre? Nigdy nie robiłam, ale brzmi fajnie.
Płatek szkarłatny wrote:
Kochane jesteście że znów mnie tak pocieszacie. Ja rzeczywiście czasem szybko sie załamuje ale na krótko. Więc, jak pisze Am, ruszam do lekarza i zaczynam nowy cykl z nową nadzieją .
Dziewczęta, lecę spać. Pani doktor stwierdziła, że mam zapalenie oskrzeli i dostałam kolejny tydzień L4. Czuję się bardzo słabo
Dobrej nocy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:57
-
Little, to słabo. Kuruj się i wypoczywaj. Ja mam zwolnienie na razie do 31 maja.
A co do tego dania, to dziś nie robiłam ale jutro na kolacje zrobię. Zobaczy się
Ja przesadziłam dwa kwiaty, a kolejne dwa zostawiam na jutro. Zamówiłam sobie 3 lampy solarne na balkon, juz mam koncepcję jak je usadzić
Jest audi! Widziałam zdjęcia Jutro się przejedziemy i jak bedzie grało to chyba w środę bierę -
Amelio nie wiem jakie bedą efekty po BioOilu ale pomimo tego że jest tłusty nie jest to oliwka, tylko jak nazwa mówi olejek, szybko się wchłonął i baaardzo przyjemnie pachnie. A poza tym jest też do skóry starzejącej się (czyli pewnie na jakies drobne zmarszczki na twarzy, bo do twarzy też jest) i po poparzeniach słońcem. Jestem zadowolona
U mnie ciągle pada i pasuje mi bo deszcz mnie uspokaja w nocy. Jutro zrobię znowu ten nieszczęsny test i dam wam znać. Czekam na @ juz z niecierpliwością. -
nick nieaktualny