X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatku nie wiem czy od biegania, jutro sie dowiem na wizycie. Oby nie bo nie dałabym rady nie biegać. Uzależniłam sie :) Ale ogólnie stawy sie przeciążają, tym bardziej na bieżni. Obejrzeliśmy film i lecę spać bo konam.

Am, Prima, Płatku do jutra. Dam znać na pewno ale co jakiś czas czuję się na @.
    :***

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am widzę że już lepiej :)
    Na Twója temp na pewno miało wpływ otwarte okno :) Obniżyłaś temp otoczenia (jest chłodno dość) i Twoje ciało nie miało tej samej temp co zwykle. Jest wiele czynników które ją zaburza kochana.

Little, no właśnie wracaj! :)

100krotko myślę że nie ma potrzeby żebyście uciekali. Napisz mi w jakich okolicznościach został zabrany to powiem Ci czy miał szanse wyjść wcześniej albo po ilu dniach.

Siknęłam w słoik. Postawiłam przy otwartym oknie. @ na razie nie ma a bóle delikatne dalej czuję.

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, dzięki ale ja nie chce siać tu zamętu. Wam przede wszystkim, bo ja wiem że bedzie @ tylko musze poczekać. Program mógł źle owu wyznaczyc albo okres się spóźni bo biore duphaston :/ Poza tym ten test...no jest taki bladzioch, ale robiłam go o 8 rano chyba a zerknęłam gdzieś na niego koło 15 i wtedy była ta "kreska". Teraz też jest ale taki wynik nie jest dla miarodajny i raczej nic nie znaczy. Jak chcecie zobaczyc jak to mniej więcej wygląda to wejdzcie w galerie testów ciążowych dodatnich, wpiszcie Quixx i na 3 stronie po lewej stronie drugi od dolu :D Ale zakręciłam. Mój jest podobny, tylko ta krecha nie jest AŻ taka wyraźna jak na tym teście, ale cos w ten deseń.

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, dzięki. Siki wstawiam... do lodówki :/ ble
    Kupię chyba testy w rosmanie te po 2 check&go.

img-2014062101101130.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :D
    Nie poszłam dziś do pracy, choroba mi nie odpuszcza :/
    Weekend był mega super fantastyczny i nie zapomniałam o żadnej z Was :D

pędzę czytać Was od początku :P

Amelia San, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, to nie ten test. Tamten byl z innego dnia i nic na nim nie było. Ale boli mnie teraz coraz bardziej podbrzusze i krzyż. Wzięłam nospe max. Nic z tego raczej.

Noga na razie nie boli, ale zaraz jedziemy do tego lekarza. A zwolnienie na razie do konca tygodnia :)

Hej Little, fajnie że jesteś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:47

img-2014062101101130.png

Wysłany: 25 maja 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, na pewno znajdziesz wkrótce jakąś fajną pracę :D ja testy owu kupiłam na allegro :) Bardzo sie ciesze, ze jest Ci tutaj z nami dobrze <3

Am, owulka była? Cieszę się, ze libido wróciło :) mam nadzieję, że daliście czadu :D
    Hmm, wiesz, ze czasem wystarczy jeden seksik nawet na kilka dni przed owu. Nie dołuj się kochana <3 najgorsze to sie zmuszać do seksu. To ma być najprzyjemniejsza rzecz na świecie :* Amelio masz kochanego męża, nie smuć się, na pewno wkrótce Wam sie uda :* Jak Twój nastrój?

Sarenko, kupiliście już auto? Tak bym chciała by test pokazał Ci dwie krechy :) byłoby super:D I dobrze, że masz L4, najgorzej przeforsować kolano. Nigdy się nie wyleczy jeśli nie dasz mu odpocząć <3
    Nie wiedziałam, że jajniki mogą tak ostro boleć. Mam nadzieję, że już Cię nie męczą. A jesli męczą nadal to niech zwiastują dobrą nowinę :D

Płatku, kochany mężuś kwiatami potrafi poprawić nawet najczarniejszy nastrój :* Powodzenia w nowym cyklu :)

100krotko, kurcze, niepotrzebne są Ci awantury. Jak teściowa? Wszystko ok? A Ty jak się czujesz?

Chyba nadrobiłam :D jeśli coś ominęłam to wybaczcie :)

Amelia San, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

Wysłany: 25 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impreza była naprawdę świetna, najlepszy panieński na którym byłam. Nawet mój nie był taki :P W sobotę mnie zemdliło i myślałam, że nie dam rady pójść, ale szybko mi przeszło. Żałowałabym do końca życia, gdybym odpuściła taką imprezę :D Cały weekend był świetny. Spędziłam mnóstwo czasu z moją małą chrześnicą. Dzieli nas 400km, więc nie widujemy się za często niestety i mała nawet czasami sprawia wrażenie, że mnie nie poznaje :/ ale szybko się przyzwyczaja na nowo :D

Myślałam o Was każdego dnia i zastanawiałam się co się u was dzieje :) <3

Amelia San lubi tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, samochodu jeszcze nie ma. Miało być w czwartek ale termin przesunięty na dziś lub jutro. Super że fajnie się bawiłaś :) i że juz jesteś z nami bo pusto tu było przez week :)

A co do mnie to juz chyba nie ma na co liczyć. Krzyż i brzuch tak mnie rozbolał że chodze zgięta i wzięłam jeszcze ibuprom. Nawet siedziec nie mogę. A co do moich jajników to zawsze mnie tak rwały, czy to w owu czy @. Kiedys nawet 2 razy oparłam się o szpital, stwierdzili że juz tak mam.

img-2014062101101130.png

Wysłany: 25 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Zemdliło Cię..? :P hmmmm... Pomyślmy.. :D

Am, nie ma o czym myśleć, owulki nie było w tym cyklu, więc przyczyna jest inna. Może zmiana klimatu, albo coś związanego z moim zapaleniem, które nie chce mnie opuścić :(

Jeszcze dostałam w sobotę jakiejś wysypki. Czerwone plamy mi się porobiły na rękach, ramionach, twarzy i dekolcie :/ i tak niestety wyglądałam na imprezie :( dobrze, że przez większosć czasu było ciemno :) nie widziałam męża od piątku z rana do niedzieli po południa i wiecie co? strasznie za nim tęskniłam. Nadrobiliśmy to, wczoraj wróciliśmy skonani do domu, ale był seksik i to jaki :D szybki, bo nie mieliśmy sił na dłuższa zabawę, ale bylo cudownie :D :D :D

Wysłany: 25 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy cichutko jak myszki :P obyło się bez policji :D

Wysypka zginęła, trochę tylko zostało na przedramionach :/ idę dziś na kontrolę i po kolejne L4, więc wspomnę o tym, może to od leków było.

Sarenko, chciałam kliknąć "lubię" przy Twoim poście, ale lubię tylko pierwszą jego część <3 Kiedy masz dostać @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześcć dziewczyny! Nie pojechałam. Nie zdążyłam na pociąg, bo był wypadek i korek opóźnił dojazd na dworzec :-( Właśnie jestem w drodze do mieszkania. Jak dotrę to nadrobię Wasze wpisy i przy okazji zjem śniadanko :-) a później przejrze ogłoszenia o pracę! :-)

Szkoda tylko, że się tak nadźwigałam a teraz z tym wszystkim wracam :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Am, dzięki. Siki wstawiam... do lodówki :/ ble
    Kupię chyba testy w rosmanie te po 2 check&go.
    Sarenko kup te testy w Rossmannie i powtórz za dwa dni jeśli nie przyjdzie @. Po cichu trzymam kciuki ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyny plus mojej wycieczki to to, że na dworcu był Rossmann i były testy owulacyjne w promocji za 20,99 firmy domowe labolatorium i kupiłam :-)
    Od 10 dnia cyklu będę testowała :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 09:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Wróciłam :D
    Nie poszłam dziś do pracy, choroba mi nie odpuszcza :/
    Weekend był mega super fantastyczny i nie zapomniałam o żadnej z Was :D

pędzę czytać Was od początku :P
    Kochana super, że wróciłaś. Nieźle poszalałaś, że aż chora jesteś :-) :-P

Wysłany: 25 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Jedyny plus mojej wycieczki to to, że na dworcu był Rossmann i były testy owulacyjne w promocji za 20,99 firmy domowe labolatorium i kupiłam :-)
    Od 10 dnia cyklu będę testowała :-)
    Prima, trzeba w każdej sytuacji odnajdywać jakieś plusy :) inaczej można dostać na głowę :/ życie niestety nie rozpieszcza. Cieszmy się z małych rzeczy :*
    PrimaSort wrote:
    Kochana super, że wróciłaś. Nieźle poszalałaś, że aż chora jesteś :-) :-P

Chora jestem już trzeci tydzień i o dziwo w weekend czułam się dużo lepiej niż dzisiaj. Chyba brakuje mi alkoholu we krwi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 09:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Będą już sobie czekały na Wasze staranka i nie będziesz musiała latać za nimi czy zamawiać :) Aczkolwiek, też chyba poszukam następnym razem na allegro :)
    No na allegro zdecydowanie taniej...

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, dziś.

Uciekam do lekarza. papa

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak już Was nadrobiłam :-) Na kolejnym przystanku wysiadam. Do za chwilę ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenko powodzenia :) !!

Ja już zasiadłam prze kompem. Jeszcze zakupiłam w piekarni pod blokiem napoleonkę i pączka z jabłkiem :P ale się zasłodziłam :)

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ