Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczynki;-) Sarenko bardzo mi przykro z powodu testu :'(
Am ja tez nie gotuje bo jeszcze jestem u szwagierki;-) wiec ona to robi hihi:-D
Prima masz racje szukaj takiej prac z której będziesz zadowolona i która będzie Ci odpowiadała a dopuki możesz ciagnij zwolnienie;-)
-
nick nieaktualny
-
Obejrzeliśmy, byliśmy z nim u mechanika, przejechałam się. Wygląda świetnie, ma przód od nowej a4 (gril), czarne, tylko szybki lekko przyciemnic, jeździ też się super, ale okazało się że wymaga paru poprawek i teraz trwaja negocjacje co do ceny. Jest jeszcze na celowniku audiA6 kombi i volvo s80 oba 2007 r. Tylko już cenna ińsza
Byłam na zakupach, ciągle czuję dół. Wróciłam i przez chwilę, dosłownie ze 2 s zarwał mnie jajnik lewy aż mi się kolana zgięły i teraz go czuję takie pulsowanie. Cisną mi sie na usta najgorsze slowa na ten duphaston bo już raz faze lutealna wydłużył mi i trwała 15 d, teraz jest 14. Dziś już go nie biorę bo sie nie doczekam!!!!! Boże! Ale humorek tez już wskazuje na @. Idę drzemać bo o 17 musze jechac w jedno miejsce.
A w tych sklepach nic nie ma, sama tandeta! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa formy nie łapię, bo rozleniwiłam się i wciąż łudzę się, że zajdę w ciążę i nie chcę się forsować
Od tych hormonów, które przejmuję na tarczyce i prolaktynę skłonności do tycia mam. Zawsze 34 na mnie ledwo pasowało, zwykle było za duże w większości sieciówek a teraz to wszystko za małe jest tyle pięknych eleganckich ubrań z mojej szafy. Dupa po ciąży urosła tzn jestem szersza w biodrach o jakieś 3 cm i muszę kupić sobie jakieś ubrania ale nim skolekcjonuję całą szafę o rozmiar czy dwa większą to troszkę potrwa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Littel a Ty jak się czujesz? Kurcze ci lekarze to do dupy się nadają
Dziękuję Rano czułam się dobrze, wyspałam się i było ok, ale z każdą godziną jest gorzej. Zawsze tak mam, gdy jestem chora, że wieczorem strasznie się czuję
Prima ja w szafie też mam pełno ciuchów w rozmiarze 34, w które już nie wchodzę
U mnie dziś na obiad ryż na mleku miałam wielką ochotę ostatnio jadłam jak byłam dzieckiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny