X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjem coś i wezmę się za obiad :P Dziś grochówkę mój mąż sobie zażyczył

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara :P
    Ja już namoczyłam groch i za dwie godziny zacznę ostre gotowanie :P
    Znów ktoś do mnie dzwonił odnośnie pracy z banku z tą samą ofertą... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 12:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki;-) Sarenko bardzo mi przykro z powodu testu :'(

Am ja tez nie gotuje bo jeszcze jestem u szwagierki;-) wiec ona to robi hihi:-D

Prima masz racje szukaj takiej prac z której będziesz zadowolona i która będzie Ci odpowiadała ;-) a dopuki możesz ciagnij zwolnienie;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littel a Ty jak się czujesz? Kurcze ci lekarze to do dupy się nadają:-\

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzeliśmy, byliśmy z nim u mechanika, przejechałam się. Wygląda świetnie, ma przód od nowej a4 (gril), czarne, tylko szybki lekko przyciemnic, jeździ też się super, ale okazało się że wymaga paru poprawek i teraz trwaja negocjacje co do ceny. Jest jeszcze na celowniku audiA6 kombi i volvo s80 oba 2007 r. Tylko już cenna ińsza ;)

Byłam na zakupach, ciągle czuję dół. Wróciłam i przez chwilę, dosłownie ze 2 s zarwał mnie jajnik lewy aż mi się kolana zgięły i teraz go czuję takie pulsowanie. Cisną mi sie na usta najgorsze slowa na ten duphaston bo już raz faze lutealna wydłużył mi i trwała 15 d, teraz jest 14. Dziś już go nie biorę bo sie nie doczekam!!!!! Boże! Ale humorek tez już wskazuje na @. Idę drzemać bo o 17 musze jechac w jedno miejsce.

A w tych sklepach nic nie ma, sama tandeta!

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgodzę się co do sklepów. Niestety ale ceny wysokie a po jednym praniu większość nadaje się do wyrzucenia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie poszłyście? :(

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to leżę wku*wiona :/

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postaraj się wyciszyć. Może uda Ci się zasnąć i odprężyć się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja formy nie łapię, bo rozleniwiłam się i wciąż łudzę się, że zajdę w ciążę i nie chcę się forsować :/

Od tych hormonów, które przejmuję na tarczyce i prolaktynę skłonności do tycia mam. Zawsze 34 na mnie ledwo pasowało, zwykle było za duże w większości sieciówek a teraz to wszystko za małe jest tyle pięknych eleganckich ubrań z mojej szafy. Dupa po ciąży urosła tzn jestem szersza w biodrach o jakieś 3 cm i muszę kupić sobie jakieś ubrania ale nim skolekcjonuję całą szafę o rozmiar czy dwa większą to troszkę potrwa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam rozpoczęcie wielkiego gotowania grochówki :P

Już zdążyło mi wykipieć i zalać kuchnię :P

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pomysł :)
    Jutro mam w planach sprzątanie w pokoju po remoncie. Bo jeszcze się za to nie zabrałam i poprzymierzam ubrania co dobre a co nie i będę wystawiała na allegro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie są mega eleganckie bo takie "garsoneczki" w pracy nosiłam, ale jak teraz znajdę pracę w innym charakterze, albo zajdę w ciążę to nie ubiorę ich i tak bo wolę wtedy ubrać się luźniej :)

To dobry pomysł z tym allegro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chuda?

:)

teraz mi się wydaje że ja jestem przy kości :P

A jaki rozmiar Ty nosisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tak teraz mam. Nosimy ten sam rozmiar na tą chwilę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 15:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów odebrałam telefon odnośnie pracy. Tym razem sekretariat szkoły policealnej ale umowa zlecenie... Zastanowię się

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No żeby chociaż płacili za to jakoś a jak się nie jest studentem to ze zlecenia ostanie się grosze po odprowadzeniu wszystkich składek

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Littel a Ty jak się czujesz? Kurcze ci lekarze to do dupy się nadają:-\

Dziękuję :) Rano czułam się dobrze, wyspałam się i było ok, ale z każdą godziną jest gorzej. Zawsze tak mam, gdy jestem chora, że wieczorem strasznie się czuję :/

Prima ja w szafie też mam pełno ciuchów w rozmiarze 34, w które już nie wchodzę :/

U mnie dziś na obiad ryż na mleku :D miałam wielką ochotę :) ostatnio jadłam jak byłam dzieckiem :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka nie mam majeranku i marchwi za mało :( Lecę do sklepu z/w

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)
    Ale Was nie ma?

‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ