Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZasiadłam do śniadanka i postanowiłam zajrzeć co tam u Was Potem przejrzę standardowo ogłoszenia o pracę
Dziś nie mam ochoty na sprzątanie Mam jeszcze jeden pokój do ogarnięcia i mycie wszystkich okien Moja mama chce do nas przyjechać w przyszły weekend więc chata musi być wtedy wysprzątana na tip top jak to się mówi Chociaż to my mieliśmy w planach pojechać do niej w przyszły weekend a ona do nas w lipcu niech przyjedzie, bo ma wtedy urlop 3 tygodniowy no i może dorobimy się nowego stołu do tego czasu My się ogólnie raz na miesiąc widujemy bo odległość duża -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i mi weszłaś na ambicję Idę ogarniać drugi pokój
Ale okna jutro Bo nie mam dojścia na tą chwilę
Mam sporo rzeczy do powynoszenia do piwnicy, więc się za to zabiorę
Ale będę co 5-10 minut zaglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 11:10
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Skierko Widzę, że tempka ładnie pnie się w górę
Cześć Marta29
Sarenko, ja dziś nie sprzątam Wczoraj się nabiegałam dziś mam lenia Ugotowałam już obiad i czekam na mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:21
Skierka lubi tę wiadomość
-
Amć, ja dziś robię wszystko. Kurze, odkurzanie, mycie podłóg itp itd. Jutro się biorę za balkon, bo dziś już chyba nie zdażę. Będę aranżować A poza tym musze kupić nową wykładzinę. Teraz myślę o ciemno zielonej.
Chyba jednak dzis jedziemy oglądac auto. Mąż coś tak brzęczyAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie zadzwoniła do mnie jakaś kobieta odnośnie pracy. Mam przyjść w poniedziałek po 12. Umówiłam się więc z nią na 12 Sam dyrektor chce się ze mną spotkać.
Pytałam ją odnośnie jakiej oferty dzwoni, a ona że nie wie bo nie ona dodaje ogłoszenia. Powiedziała tylko, że teraz dyrektor szuka na kilka stanowisk i nawet nie wie na jakim portalu zamieszczają ogłoszenia.Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja upiekłam biszkopty na tort, zrobiłam krem, konfiturę z banana, czekobanana i teraz będę robić masę drugą. Poza tym wstawiłam mięsko na farsz do pieczonych pierogów na jutro i zrobiłam farsz pieczarkowy do nadziewania udek z kurczaka. Niby aż tyle, a gdzie do końca? Lubię robić imprezki, ale kurcze....dziś mi się nie chce
Marta udanej imprezki
Amelia nie dziękuję
A sprzątać będzie mąż jak do domu z pracy wróciNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny