Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ranne ptaszki. Ja wstałam o 9. Pogoda jest cudna, wreszcie! Podobno cały tydzień ma byc gorąco, nawet do 31 stopni
Na zakupy dziś jednak nie pojediemy bo zapomniałam że mam cos do załatwienia i się nie wyrobię, ale może jutro. Choć jutro chyba zrobię większe zakupy, bo.... samochód Ja już jestem do niego przekonana, mąż też więc jeszcze tylko mechanik jutro -
W sumie to i poniedziałek i wtorek bede miała zajęty, ale we wtorek juz muszą się udac te zakupy, bo mąż ma wolne wtorek i środa.
Dziewczyny ja szukam fajnej sukienki jakiejś na lato, w kwiaty. Widziałam jakis czas temu na allegro, wybór był ogromny różne kolory itp ale nie moge tego znaleźć. -
nick nieaktualnyDzień dobry
Amelia mam nadzieję, że już dobrze się czujesz. Jak będziesz chciała o tym pozmawiać to możesz zawsze napisać. Jak chcesz możesz napisać mi wiadomość prywatną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 14:13
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Hej
Napisałyście tyle, że już nie wiem co czytać.
Dzis dopiero zbieram się po tym jak ostatni lekarz odebrał mi nadzieję.
Naczytałam się mnóstwo o interpretacji wyników badania nasienia, więc już jestem ekspertem .
konkluzja taka, że wyniki mojego P wg aktualnych norm WHO, przy wyliczeniu bezwzględnych wartości wyglądają bardzo dobrze.
Tyle tylko, że ten lekarz skupił sie na starych normach wg których jeden parametr jest zły.
Nie wiem co o tym myśleć ale moja intuicja podpowiada mi, żeby jeszcze popróbować naturalnie. W następnym cyklu pewnie robię hsg a jutro ide na monitoring.
Am, ściskam cię mocno. nie smuć się.Amelia San lubi tę wiadomość
-
Rety dziewczyny, ale jestem zmordowana
Imprezka była super, ale szykowanie i potem sprzątanie po niej wykończyło mnie!
Dopiero skończyłam pucować kuchnię Dobrze, że mąż pomógł w salonie i ogrodzie
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Am co się stało? Szczerze mówiąc rano miałam mało czasu, byłam zalatana i ciągle na telefonie i nie było za bardzo czasu na forum. Ściskam Cię mocno i nie powiem ale ciekawa jestem Tylko boję się tego czego się dowiedziałaś, ale jeśli nie chcesz mówić czy nie masz ochoty czy nie teraz rozumiemy Cię zapewne wszystkie. Nie wiem co ale mam nadzieję że się poukłada
A wy pewnie powiecie że głupia zazdrośnica jestem ,ale dziś opadły mi ręce i cycki Koleżanka z pracy znowu jest w ciąży... nie powiedziała mi nawet tylko mojej przyjaciółce bo nie chciała mnie dołować. Przyznam się-poczułam zazdrość, złość i ogromny smutek Bo ja nie mogę... poszła sobie na jakieś tam badania a tam ciąża 6tydzień. Ehh...
Ale jest jeden plus, jestem następny tydzień na zwolnieniu
-
nick nieaktualnyMąż ogląda mecz, a ja wyleguję się w łóżku
Jutro mam rozmowę w sprawie pracy o 12. Żeby tylko była ładna pogoda. Zastanawiam się, czy powiedzieć na rozmowie, że jestem na zwolnieniu lekarskim od 5 miesięcy czy siedzieć cicho i udawać, że cały czas pracuje. Kurcze co radzicie? -
Amelia, to mnie zmartwiłaś . Jak czytałam wcześniej jakoś nie myślałam, że ta zła wiadomość jest związana ze staraniami.
Mam nadzieję, że dziś jesteś pod wpływem tych emocji a tak sytuacja tak naprawdę wcale nie jest taka zła.
Jesteś teraz w drugiej fazie prawda, po owulacji? nie będziesz testować?
ie można tracić nadziei! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Prima ale spadła tak mocno i gwałtownie czy tylko trochę? niestety może to zwiastowac zbliżającą się @ ale to nic pewnego bo może trochę spaść a jutro urosnąc. A ile trwa twoja faza lutealna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 19:21
-
nick nieaktualny
-
Prima, przepraszam źle cię zrozumiałam. W 13 dc to oczywiście na owulację! Do dzieła . Trzymam kciuki mocno.
Amelia, nie wiem czemu u ciebie taki spadek optymizmu ale tulę Cie mocno i za ciebie też trzymam kciuki bo nadzieja jest przecież w każdym cyklu.
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Już jest albo zaraz będzie Tak ale precyzyjnie może odpowiedzieć na to pytanie tylko monitoring ciąży Po owulacji temp pójdzie w górę Napisałam Ci to właśnie pod wykresem
Amelia San lubi tę wiadomość