Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Takich pytań "co by było/co będzie jak się rozstaniecie" się nie zadaje. Jak po miesiącu dalej będziemy uważać, że jest źle to się zwolnię i będę szukać czegoś na pierwszą zmianę.
Zgadzam się z Tobą na 100% :*
Byłam dziś znowu u lekarza. Cały czas mam kaszel, raz mokry, raz suchy. Lekarz nic nie widzi i dał mi skierowanie na prześwietlenie klatki piersiowej i badania krwi. Mam dość tego. Już się cieszyłam, że będzie w porządku, a tu dalej jest coś nie tak i nie wiadomo co -
nick nieaktualnyCzęść Kochane moje:-)
Prima nie poddawaj się jesteś silna a sprawy się po układają na pewno:-)
Am na pewno dojeziecie z mężem do porozumienia a jak Ci nie zmienia znamy to poszukasz czegoś innego
Littela to nie dobrze kurcze cos Ci nie chce odpuścić...oj nie dobrze a na kaszel polecam takie tabletki issla o smaku porzeczki i ten syrop z klęczy...
Sarenko jestem jestem dzidzi daje znać o sobie:-) a brzuszek się zmienia ale i tak naradzie to tluszczyk którego nie udało mi się zrzucić
Wiecie co tu u was mi najlepiej
PrimaSort, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:No właśnie 100krotko gdzie Jesteś?
Prima i co? Chcesz spróbować na tego kierownika marketu czy dalej będziesz szukać?
Ja mam jeszcze sporo czasu wiec wyszłam na balkon opalać nogi
Zapomniałam wam powiedzieć, pracuje ze mną taka dziewczyna, rok starsza ode mnie, codziennie opowiada mi o swojej 1,5 rocznej córeczce, tak jej zazdroszczę, aż wstyd się przyznać. Ciekawe czy będzie mi dane zostać mamą. Myślałam kiedyś głupia, że to takie proste.. Jeśli jednak będę miała to szczęście to nie sposób opisać jaka będę szczęśliwa
To praca od poniedziałku do niedzieli więc i w weekendy. W życiu w weekend w pracy nie byłam i wolałabym nie chodzić. No i do tego te zmiany po 9 godzin. Pierwsza od 5 do 14, druga od 13:30 do 21:00.
Raz się bym musiała przesiąść. Jechałabym w sumie 45 minut. Na 5 do pracy dojechać nie mam czym. Bo autobusy dziennie jeżdżą od 4:35 więc na 5 nie zdążę chyba, że bym nocnym jechała -
Little, to nie dobrze. Życzę Ci zdrówka :*
100krotko hej Cieszę się że ciąża ok. Kiedy masz następną wizytę? Trzymam kciuki
Am, ja tak samo myślałam że to proste i byłam pewna że zajdę od razu Może ten cykl przyniesie szczęście, oby tak było. Wam zyczę tego samego Gdybym zaszła w upragnioną ciążę, też bym oszalała ze szczęścia. Mąż w tym cyklu wszystko monitoruje...wie że robiłam testy, oglądał je, ale już mu nic nie powiem bo sie nakręci A ma być niespodzianka.
Prima, no właśnie zdecydujesz się? Tylko cały tydzień zapierdzielać?littleladybird lubi tę wiadomość
-
Prima, to nie jest dobra oferta.
Gdy ja chodzę do pracy, to dla mnie nie ma znaczenia dzień tygodnia, bo zdaża się dość często że w weekendy pracuję. Nawet wolę wtedy bo wtedy jest pusta komenda. Ale służba Takie zycie. Policja pracuje całodobowo, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku. Boże... -
nick nieaktualnyO matenko przypatkiem kliknelam nie lubie Sarenko przy Twoim wpisie na szczescie jak kliknelam lubie to sie zmienilo
19 czerwca jedziemy sie ogladac i ustalic dete jakis tam badan mam nadzieje ze bedzie dobrze
Musze wam cos powiedziec jezeli bedziecie sobie myslaly ze wam sie nie uda zajsc w ciaze to pomyslcie sobie tak : ,,MI SIE NIE UDA SKORO 100KROTCE SIE UDALO TO MI TEZ SIE UDA,, ja tak sobie powtarzalam przez cala ciaze mojej siostry i sie udalo Wiem wiem glupiutka jestem hihi:DAmelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Prima, to nie jest dobra oferta.
Gdy ja chodzę do pracy, to dla mnie nie ma znaczenia dzień tygodnia, bo zdaża się dość często że w weekendy pracuję. Nawet wolę wtedy bo wtedy jest pusta komenda. Ale służba Takie zycie. Policja pracuje całodobowo, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku. Boże...
To nie jest dobra oferta -
nick nieaktualny100krotka:) wrote:O matenko przypatkiem kliknelam nie lubie Sarenko przy Twoim wpisie na szczescie jak kliknelam lubie to sie zmienilo
19 czerwca jedziemy sie ogladac i ustalic dete jakis tam badan mam nadzieje ze bedzie dobrze
Musze wam cos powiedziec jezeli bedziecie sobie myslaly ze wam sie nie uda zajsc w ciaze to pomyslcie sobie tak : ,,MI SIE NIE UDA SKORO 100KROTCE SIE UDALO TO MI TEZ SIE UDA,, ja tak sobie powtarzalam przez cala ciaze mojej siostry i sie udalo Wiem wiem glupiutka jestem hihi:D -
nick nieaktualny
-
100krotko nic się nie stało. Ja w tym cyklu założyłam taką myśl że SIĘ UDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUSI!!!!!!!!!!! I poobklejam sobie takimi kartkami chałupę Mam nawet stworzony przez siebie rysunek, który moja mama mi kazała nrysować żeby urzeczywistnić swoje marzenia, tylko że... wisi juz od zimy
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie czekam na męża bo wraca z roboty.Na słońcu dopiero teraz siedzę, nieźle grzeje. Odbyłam też rozmowę z mamą-nieźle mnie ochrzaniła To była konstruktywna krytyka. Zjechała mnie pod kątem pracy i ciąży, że jestem jak wulkan. Miała rację, powiedziała że zachowuję się jak stara baba po menopauzie I zmieniam myslenie na jeszcze bardziej pozytywne!
A tego morza to i ja się nie moge doczekać bo teraz robimy wypad w sobotę rano i w niedziele w nocy wracamy. A pogoda ma być super. I też ciągle pokładam nadzieję w tym morzu, relaksie i jodzie dla mnie. -
Hej dziewczyny... wracam do Was z pytaniem ..... Nie chcę, żebyście pomyślały, że panikuję...tylko pytam...
Okres spóźnia mi się dopiero 2-3dni, test ciążowy jednoznacznie negatywny, ale nie wytrzymałam i zrobiłam poraz pierwszy w życiu B-hcg. I też według podanych norm nie wykazuje ciąży. Zastanawia mnie tylko, co oznacza wynik B-HCG: 1,20? Wiem, brak ciąży, ale skoro to badanie wykrywa hormon pojawiający się w ciąży, czy to oznacza, że np mogła być ciąża, ale z jakiegoś powodu się nie utrzymała....? Czy wynik "nieciążowy" powinien być może mniejszy niż 1?
Nie chcę niepotrzebnie siać zamętu u mojej pani dr, dlatego może poczekam i jutro wznowię badania, aby się przekonać czy wynik spada (tak poleciła mi pani z laboratorium). Mogę niestety polegać tylko na tych testach, ponieważ zrezygnowałam całkowicie z innych pomiarów i obserwacji...Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualnyJaJaga wrote:Hej dziewczyny... wracam do Was z pytaniem ..... Nie chcę, żebyście pomyślały, że panikuję...tylko pytam...
Okres spóźnia mi się dopiero 2-3dni, test ciążowy jednoznacznie negatywny, ale nie wytrzymałam i zrobiłam poraz pierwszy w życiu B-hcg. I też według podanych norm nie wykazuje ciąży. Zastanawia mnie tylko, co oznacza wynik B-HCG: 1,20? Wiem, brak ciąży, ale skoro to badanie wykrywa hormon pojawiający się w ciąży, czy to oznacza, że np mogła być ciąża, ale z jakiegoś powodu się nie utrzymała....? Czy wynik "nieciążowy" powinien być może mniejszy niż 1?
Nie chcę niepotrzebnie siać zamętu u mojej pani dr, dlatego może poczekam i jutro wznowię badania, aby się przekonać czy wynik spada (tak poleciła mi pani z laboratorium). Mogę niestety polegać tylko na tych testach, ponieważ zrezygnowałam całkowicie z innych pomiarów i obserwacji...