X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja właśnie wrocilam oczywiście nie wytrzymała i pojechałam do mamy i co źle wieści:-( mój dziadek dzisiaj zmarł od 10 lat nie utrzymywalismy kontaktu ale i tak mi smutno:-\

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi 100krotko.... :'(

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Znalazlam ovufriend.com. Dokladnie to samo tylko wersja angielska. I po wprowadzeniu wszystkich temperatur wyznaczylo mi owulacje na inny dzien. Niby nic to. Raptem dzien roznicy ale zawsze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Dziękuję ci Little za te wyjaśnienia odnośnie temperatury bo ja ciągle świruje z tym wykresem. Gapie się na niego bez przerwy jakbym od tego miała w ciążę zajść :/.

JaJaga, trzymam kciuki. Skoro macie takie dobre wyniki to przecież wszystko jest możliwe :)

Prima, ja też dziś ryczę więc tulę cię z całego serca bo ryczymy razem :(.
    Byłam u kolejnego lekarza, żeby zapisać się na sono hsg i wróciłam kopletnie roztrzęsiona bez powodu. Nic złego mi nie powiedział, nic nowego, po prostu z każdą kolejną wizytą już czuję się gorzej. Wróciłam i w płacz.
    Największy dylemat mam z tym czy robić hsg czy sis. A może wy macie jakies doświadczenia albo cos slyczałyście i mi poradzicie?

Chciałabym si jeszcze odnieść do tej uwagi sarenki o kobiecej niezależności. Ja ją rozumiem doskonale. Myśle, że wynika to moze ze złych doświadczeń. Nie wiem jak Sarenka ale ja byłam z facetem, który niestety okazal się inny niż myślałam :(. Bardzo mnie zawiódł i się rozstaliśmy z dnia na dzień. A w ogóle to już mam za sobą dwa długie związki i teraz wiem, że warto być niezależną.
    Ty Am masz szczęście, że masz cudownego męża i nie musisz się bać. Z tego co piszesz jesteście super malżeństwem i na pewno dogadacie się w sprawie tej pracy. Najważniejsze, że macie siebie :).
    Przytulam Cię mocno :-* <3
    Na szczescie ten dzień już się kończy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie siedzę na balkonie zawinięta w kocyk, z słuchawkami na uszach i staram się zresetować, by zebrać siły na kolejny dzień

Marta29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sierpniu mamy 3 rocznicę ślubu. Może lipiec przyniesie nam szczęście i w rocznicę będziemy mieli piękny prezent albo we wrześniu pozytywny test dam sobie na urodziny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w sobotę ruszam na ciuchy :-) A jutro może pojedziemy oglądać stoły i krzesła do jadalni :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż puścił disco polo aż się chata trzęsie i tańcuje żeby mnie rozweselić. Idę do niego to u niego rzadkość takie odchyły :-p do jutra! - skoro świt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:11

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima,ja tez mam rocznice slubu w sierpniu ;-)
    Mam nadzieję,że się spełni Wasze marzenie o dzieciątku.
    Milego tańcowania :-D

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nas 3 bo ja tez w sierpniu:-) 4 Boże kiedy tozlecialo...

PrimaSort, Marta29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doby skoro świt! :-) Zgodnie z umową melduję temperaturę. Dziś niewielki wzrost z 36.74 na 36.87

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;-)
    Prima,wiedziałam że tak bedzie :-D takze usmiechnij sie szeroko I chwytaj dzien :-D
    A ja ostatni dzis dzien ma starej zmianie... jakos dziwnie...
    Milego dnia dziewczyny. Sprobuje Was poczytac I ogarnac wieczorem ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test i już nie wiem czy tam jest cień cienia czy nie. Zdjęcia nie da się zrobić. I czy to jest jakaś nadzieja. Ale się nie nastawiam. Bo mam oznaki @.
    3 dni do @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 06:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać jeszcze na godzinkę :-*

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrzemnij sie Prima. Poczekaj do jutra minimum z testem. Ja zaczynam nowy cykl.... no coz...dziesiąty....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Zdrzemnij sie Prima. Poczekaj do jutra minimum z testem. Ja zaczynam nowy cykl.... no coz...dziesiąty....
    To będzie Twój szczęśliwy! :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)

Prima mam nadzieję że temp będzie rosła :-) a co do objawów na @ też je miałam w jednej nocy tak mocno brzuch mnie bolal że wzięła silniejszego prochami a dwa dni później test pozytywny :-)

Marta życzę miłej pracy:-)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kupię 2 testy i zrobię jutro i w niedzielę. Na poniedziałek mam termin @

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wstaje! Nie ma sensu to leżenie. Zrobię sobie śniadanko :-)

• Maxima Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko jak w ksiazce, piekny wykres a test - tak jak tytul tego tematu.
    PRIMA SORT czekamy zobaczymy oby @ nie perzyszla.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ