X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja właśnie wrocilam oczywiście nie wytrzymała i pojechałam do mamy i co źle wieści:-( mój dziadek dzisiaj zmarł od 10 lat nie utrzymywalismy kontaktu ale i tak mi smutno:-\

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi 100krotko.... :'(

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Znalazlam ovufriend.com. Dokladnie to samo tylko wersja angielska. I po wprowadzeniu wszystkich temperatur wyznaczylo mi owulacje na inny dzien. Niby nic to. Raptem dzien roznicy ale zawsze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Dziękuję ci Little za te wyjaśnienia odnośnie temperatury bo ja ciągle świruje z tym wykresem. Gapie się na niego bez przerwy jakbym od tego miała w ciążę zajść :/.

JaJaga, trzymam kciuki. Skoro macie takie dobre wyniki to przecież wszystko jest możliwe :)

Prima, ja też dziś ryczę więc tulę cię z całego serca bo ryczymy razem :(.
    Byłam u kolejnego lekarza, żeby zapisać się na sono hsg i wróciłam kopletnie roztrzęsiona bez powodu. Nic złego mi nie powiedział, nic nowego, po prostu z każdą kolejną wizytą już czuję się gorzej. Wróciłam i w płacz.
    Największy dylemat mam z tym czy robić hsg czy sis. A może wy macie jakies doświadczenia albo cos slyczałyście i mi poradzicie?

Chciałabym si jeszcze odnieść do tej uwagi sarenki o kobiecej niezależności. Ja ją rozumiem doskonale. Myśle, że wynika to moze ze złych doświadczeń. Nie wiem jak Sarenka ale ja byłam z facetem, który niestety okazal się inny niż myślałam :(. Bardzo mnie zawiódł i się rozstaliśmy z dnia na dzień. A w ogóle to już mam za sobą dwa długie związki i teraz wiem, że warto być niezależną.
    Ty Am masz szczęście, że masz cudownego męża i nie musisz się bać. Z tego co piszesz jesteście super malżeństwem i na pewno dogadacie się w sprawie tej pracy. Najważniejsze, że macie siebie :).
    Przytulam Cię mocno :-* <3
    Na szczescie ten dzień już się kończy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie siedzę na balkonie zawinięta w kocyk, z słuchawkami na uszach i staram się zresetować, by zebrać siły na kolejny dzień

Marta29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sierpniu mamy 3 rocznicę ślubu. Może lipiec przyniesie nam szczęście i w rocznicę będziemy mieli piękny prezent albo we wrześniu pozytywny test dam sobie na urodziny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w sobotę ruszam na ciuchy :-) A jutro może pojedziemy oglądać stoły i krzesła do jadalni :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż puścił disco polo aż się chata trzęsie i tańcuje żeby mnie rozweselić. Idę do niego to u niego rzadkość takie odchyły :-p do jutra! - skoro świt

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:11

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima,ja tez mam rocznice slubu w sierpniu ;-)
    Mam nadzieję,że się spełni Wasze marzenie o dzieciątku.
    Milego tańcowania :-D

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest nas 3 bo ja tez w sierpniu:-) 4 Boże kiedy tozlecialo...

PrimaSort, Marta29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doby skoro świt! :-) Zgodnie z umową melduję temperaturę. Dziś niewielki wzrost z 36.74 na 36.87

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;-)
    Prima,wiedziałam że tak bedzie :-D takze usmiechnij sie szeroko I chwytaj dzien :-D
    A ja ostatni dzis dzien ma starej zmianie... jakos dziwnie...
    Milego dnia dziewczyny. Sprobuje Was poczytac I ogarnac wieczorem ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test i już nie wiem czy tam jest cień cienia czy nie. Zdjęcia nie da się zrobić. I czy to jest jakaś nadzieja. Ale się nie nastawiam. Bo mam oznaki @.
    3 dni do @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 06:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać jeszcze na godzinkę :-*

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrzemnij sie Prima. Poczekaj do jutra minimum z testem. Ja zaczynam nowy cykl.... no coz...dziesiąty....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Zdrzemnij sie Prima. Poczekaj do jutra minimum z testem. Ja zaczynam nowy cykl.... no coz...dziesiąty....
    To będzie Twój szczęśliwy! :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)

Prima mam nadzieję że temp będzie rosła :-) a co do objawów na @ też je miałam w jednej nocy tak mocno brzuch mnie bolal że wzięła silniejszego prochami a dwa dni później test pozytywny :-)

Marta życzę miłej pracy:-)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kupię 2 testy i zrobię jutro i w niedzielę. Na poniedziałek mam termin @

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wstaje! Nie ma sensu to leżenie. Zrobię sobie śniadanko :-)

• Maxima Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko jak w ksiazce, piekny wykres a test - tak jak tytul tego tematu.
    PRIMA SORT czekamy zobaczymy oby @ nie perzyszla.

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ