Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Dziękuję ci Little za te wyjaśnienia odnośnie temperatury bo ja ciągle świruje z tym wykresem. Gapie się na niego bez przerwy jakbym od tego miała w ciążę zajść .
JaJaga, trzymam kciuki. Skoro macie takie dobre wyniki to przecież wszystko jest możliwe
Prima, ja też dziś ryczę więc tulę cię z całego serca bo ryczymy razem .
Byłam u kolejnego lekarza, żeby zapisać się na sono hsg i wróciłam kopletnie roztrzęsiona bez powodu. Nic złego mi nie powiedział, nic nowego, po prostu z każdą kolejną wizytą już czuję się gorzej. Wróciłam i w płacz.
Największy dylemat mam z tym czy robić hsg czy sis. A może wy macie jakies doświadczenia albo cos slyczałyście i mi poradzicie?
Chciałabym si jeszcze odnieść do tej uwagi sarenki o kobiecej niezależności. Ja ją rozumiem doskonale. Myśle, że wynika to moze ze złych doświadczeń. Nie wiem jak Sarenka ale ja byłam z facetem, który niestety okazal się inny niż myślałam . Bardzo mnie zawiódł i się rozstaliśmy z dnia na dzień. A w ogóle to już mam za sobą dwa długie związki i teraz wiem, że warto być niezależną.
Ty Am masz szczęście, że masz cudownego męża i nie musisz się bać. Z tego co piszesz jesteście super malżeństwem i na pewno dogadacie się w sprawie tej pracy. Najważniejsze, że macie siebie .
Na szczescie ten dzień już się kończy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Prima mam nadzieję że temp będzie rosła a co do objawów na @ też je miałam w jednej nocy tak mocno brzuch mnie bolal że wzięła silniejszego prochami a dwa dni później test pozytywny
Marta życzę miłej pracy:-)PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny