Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PRIMA! Jak dla mnie pozytyw! A słabo bo jest jeszcze pewnie mało hormonu hcg. Może owu była ciut później? W kazdym razie trzymam kciuki! Mi tez na quixie wyszła w tym miejscu krecha, ale po paru godzinach, prawie pół dnia. A tobie po jakim czasie wyszła? Jezu świetnie Trzymam kciuki i pochwal się co i jak
No własnie, gdzie ta AmPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie odpoczywam chwilkę, bo czeka mnie masa roboty. Z samego rana byliśmy na zakupach, potem w mrówce po lodówkę turystyczną, u mechanika, a jak wróciliśmy to szybko mężowi kanapki do pracy, pranie, układanie, prasowanie koszul i zrobiłam paste tuńczykową-mogę dac przepis Pasta na wyjazd bo nigdy w hotelach nie możemy się wyrobić na śniadanie w tych ich godzinach... Na szczęście teściowa zrobiła nam biały barszcz z pulpetami na obiad. A zaraz się biorę za szafę męża, bo zrobił taki zajebisty PIERDOLNIK ze aż się półka oberwała! Bałaganiarz jeden. Ucieszy się bo zapowiedziałam że kategorycznie tego nie tknę bo już raz zrobiłam tam porządek i dalej to samo, a potem szafki w kuchni i muszę nas spakować. Jezus...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:A ja właśnie odpoczywam chwilkę, bo czeka mnie masa roboty. Z samego rana byliśmy na zakupach, potem w mrówce po lodówkę turystyczną, u mechanika, a jak wróciliśmy to szybko mężowi kanapki do pracy, pranie, układanie, prasowanie koszul i zrobiłam paste tuńczykową-mogę dac przepis Pasta na wyjazd bo nigdy w hotelach nie możemy się wyrobić na śniadanie w tych ich godzinach... Na szczęście teściowa zrobiła nam biały barszcz z pulpetami na obiad. A zaraz się biorę za szafę męża, bo zrobił taki zajebisty PIERDOLNIK ze aż się półka oberwała! Bałaganiarz jeden. Ucieszy się bo zapowiedziałam że kategorycznie tego nie tknę bo już raz zrobiłam tam porządek i dalej to samo, a potem szafki w kuchni i muszę nas spakować. Jezus...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:A ja właśnie odpoczywam chwilkę, bo czeka mnie masa roboty. Z samego rana byliśmy na zakupach, potem w mrówce po lodówkę turystyczną, u mechanika, a jak wróciliśmy to szybko mężowi kanapki do pracy, pranie, układanie, prasowanie koszul i zrobiłam paste tuńczykową-mogę dac przepis Pasta na wyjazd bo nigdy w hotelach nie możemy się wyrobić na śniadanie w tych ich godzinach... Na szczęście teściowa zrobiła nam biały barszcz z pulpetami na obiad. A zaraz się biorę za szafę męża, bo zrobił taki zajebisty PIERDOLNIK ze aż się półka oberwała! Bałaganiarz jeden. Ucieszy się bo zapowiedziałam że kategorycznie tego nie tknę bo już raz zrobiłam tam porządek i dalej to samo, a potem szafki w kuchni i muszę nas spakować. Jezus...
-
nick nieaktualny