Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA Amelka nasza już się pewnie zbiera do pracy na 15. Zawsze wchodzi tu koło 14:20 przed wyjściem do pracy. Może zaraz się odezwie. A jak nie to z pewnością jak wróci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:13
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieje ze nas nie opuscisz
Ja czekam na meza zeby pojsc na spacer moze wieczorem bedzie chlodniej:) chciala bym byc takaktywna jak Ty ale nie mam sily i mi sie nie chce staram sie wszystko robic na bierzaco zeby sie nie nazbieralo nabrudzilo
A czuje sie dobrze Brzuszek zmienia sie zmienia juz nie wyglada jak faldka tluszczyku najladniejszy jest wieczoremAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prima, nad morze, jutro o 8 wyjeżdżamy, a w niedzielę w nocy wracamy. Urlop mamy dopiero w lipcu więc taki lekki wypadzik dla relaksu
A krzyż mnie tak napieprza że już wytrzymać nie mogę
100krotko, lodówka firmy Curver, dokupiłam dwa wkłady chłodzące-trzeba je włożyc do lodówki w domu na 12 godz, a one potem chłodzą w tej turystycznej przez około 7h. Potem znowu trzeba je schładzać. Ja wzięłam 10l większa niepotrzebna, a ta jest dość duża. Ale czy się sprawdzi odpowiem jak wrócę 100krotko mój to samo, a gdzie to a gdzie tamto... Boże, jak mnie to wnerwia!
Am, no wreszcie jesteś To Ty dziś tak samo zalatana jak ja. Dobrze że wolne bo pogoda upalna.
Juz uporządkowałam mu tą szafę. I tez po kryjomu wywaliłam sporo koszulek Poprasowałam nam ciuchy i spakowałam, teraz jeszcze kosmetyki musze spakować i moje koło do pływania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeczytałam w necie że poniżej 5 na pewno ciąży nie ma, a jak ponad jest. To dopiero 11dpo. hm, może rzeczywiście za wcześnie na radość, ale to krótko więc po 2 dniach powinnaś powtórzyc gdyż powinien się podwajać Twój wynik.
-
nick nieaktualny