X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    ja swojemu przynajmiej raz w miesiacu musze ukladac :/ a i tak krzyczy kochanie gdzie jest moja koszulka a spodenki itp
    O to to ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale musze sie przyznac ze nawet to lubie :) te zurzyte pokryjomu wyrzucam hihi :)

ale ja mam dzisiaj senny dzien ;/ strasznie mnie muli;/ probowalam posiedziec na dworzu ale wytrzymalam moze 10 min jak dla mnie za goraco;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko to połóż się i zdrzemnij :-* Dzidziuś widocznie potrzebuje odpoczynku :)

Mi się pić dziś strasznie chce, bo słońca u mnie nie ma ale jest duszno. Może po tej burzy troszkę będzie lepsze powietrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Amelka nasza już się pewnie zbiera do pracy na 15. Zawsze wchodzi tu koło 14:20 przed wyjściem do pracy. Może zaraz się odezwie. A jak nie to z pewnością jak wróci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 14:13

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniku jeszcze nie ma. Będę sprawdzała co godzinę na wszelki wypadek :P

Kurde chyba mam gorączkę, bo czuję się rozpalona...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie leze juz ok godzinki i nie moge usnac...tylko bym leniuchowala i leniuchowala :D dlatego ciesze sie z dni ktore maz ma wolne bo wtedy jestem bardzo aktywna wtedy :P a samej tomi sie nic niechce ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima widze ze juz sie nie mozesz doczekac wynikow :) jak juz beda koniecznie daj znac :)

Moze polez troszke odpocznij

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to idę się położyć :)

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am a juz sie o Ciebie martwilam...fajnie ze masz wolne:) odpocznij sobie:)

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje ze nas nie opuscisz :)
    Ja czekam na meza zeby pojsc na spacer moze wieczorem bedzie chlodniej:) chciala bym byc takaktywna jak Ty ale nie mam sily i mi sie nie chce staram sie wszystko robic na bierzaco zeby sie nie nazbieralo nabrudzilo :)

A czuje sie dobrze :) Brzuszek zmienia sie zmienia juz nie wyglada jak faldka tluszczyku :) najladniejszy jest wieczorem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelko kochana wpadaj do nas jak najczęściej :-*

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, nad morze, jutro o 8 wyjeżdżamy, a w niedzielę w nocy wracamy. Urlop mamy dopiero w lipcu więc taki lekki wypadzik dla relaksu :)
    A krzyż mnie tak napieprza że już wytrzymać nie mogę :(

100krotko, lodówka firmy Curver, dokupiłam dwa wkłady chłodzące-trzeba je włożyc do lodówki w domu na 12 godz, a one potem chłodzą w tej turystycznej przez około 7h. Potem znowu trzeba je schładzać. Ja wzięłam 10l większa niepotrzebna, a ta jest dość duża. Ale czy się sprawdzi odpowiem jak wrócę :) 100krotko mój to samo, a gdzie to a gdzie tamto... Boże, jak mnie to wnerwia!

Am, no wreszcie jesteś :) To Ty dziś tak samo zalatana jak ja. Dobrze że wolne bo pogoda upalna.

Juz uporządkowałam mu tą szafę. I tez po kryjomu wywaliłam sporo koszulek :P Poprasowałam nam ciuchy i spakowałam, teraz jeszcze kosmetyki musze spakować i moje koło do pływania ;)

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyników jeszcze nie ma.

Sarenka super pomysł ten wyjazd tym bardziej, że weekend ma być upalny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde kupiłam schaby, ale nie che mi się gotować obiadu :P Więc dziś zabieram męża na pizzę :) :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest wynik. Ale niski :( 5,94

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę, nie wiem jaki powinien być, ale ponad 5 to ciąża.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0c2dc2b8198c60c8med.png

Amelia San, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam w necie że poniżej 5 na pewno ciąży nie ma, a jak ponad jest. To dopiero 11dpo. hm, może rzeczywiście za wcześnie na radość, ale to krótko więc po 2 dniach powinnaś powtórzyc gdyż powinien się podwajać Twój wynik.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nie ciąża? Czy już poroniłam?

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test wykrył, beta też więc poczekaj.

img-2014062101101130.png
‹‹ 162 163 164 165 166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ