Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Z neta: Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji (choć może potrwać nawet 12 dni), to już 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie hCG (wyższe niż 1 mIU/ml).
NORMY DLA PIERWSZYCH DNI PO OWULACJI (DPO-dni po owulacji)
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO —- 5 - 50
12 DPO —- 10 - 100
14 DPO —- 20 - 200
Myślę Prima że bedzie dobrze. Koniecznie powtórz test za dwa dni a jutro zrób quixa i zobacz czy krecha mocniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 16:40
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Z neta: Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji (choć może potrwać nawet 12 dni), to już 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie hCG (wyższe niż 1 mIU/ml).
NORMY DLA PIERWSZYCH DNI PO OWULACJI (DPO-dni po owulacji)
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO —- 5 - 50
12 DPO —- 10 - 100
14 DPO —- 20 - 200
Myślę Prima że bedzie dobrze. Koniecznie powtórz test za dwa dni a jutro zrób quixa i zobacz czy krecha mocniejsza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Udanego wyjazdu, macie super pogodę Wypocznijcie porządnie przez ten weekend
Też się cieszę, że dziś wolne, bo miałam mnóstwo spraw na mieście do załatwienia ale na szczęście dzięki klimie się nie przegrzałam.
Najgorzej jest ćwiczyć w takie upały ale i tak się rano zmotywowałam. Lepiej się czuję jak poćwiczę. Pierwsze 2kg spadłoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 19:52
-
Amelio z tą klimą uważaj bo ja jak raz tylko odpaliłam to już gardło bolało. Tez właśnie próbuję się zmobilizować do biegania, zaraz się okazę...
Prima smacznego i pochwal się jutro jak krecha. Jeszcze zdąże przed wyjazdem przeczytać
A ja się zdrzemnęłam i niedawno wstałam. Jeszcze musze pakowanie dokończyć. -
Strasznie Wam zazdroszczę pogody....tak tęsknię za ciepełkiem..... Tu się można normalnie depresji nabawić z powodu braku słońca.
W sierpniu też jadę tylko z mężem nad morze taki egoistyczny,tylko nasz wypadzik. Wiecie,że jeszcze nigdy nie byłam nad polskim morzem? Zawsze tylko góry,które strrrrrasznie kocham -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Amelio z tą klimą uważaj bo ja jak raz tylko odpaliłam to już gardło bolało. Tez właśnie próbuję się zmobilizować do biegania, zaraz się okazę...
Prima smacznego i pochwal się jutro jak krecha. Jeszcze zdąże przed wyjazdem przeczytać
A ja się zdrzemnęłam i niedawno wstałam. Jeszcze musze pakowanie dokończyć.