WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, we wtorek 9.06. moja beta wynosiła 1,2 a dziś powtórzyłam i wynosi 3,83. Wiem, że to mało i może świadczyć o "niezdrowej ciąży". Dziś przypuszczalnie byłby ok 13 dzień od potencjalnego zagnieżdżenia. Wiem, że nie mogę się cieszyć.... :(

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam sms do pani doktor i zleciła mi wykonać badanie jeszcze raz w pon, bo niestety teraz niewiele może powiedzieć, a na usg też nie wiadomo, czy będzie coś widać, a wizytę i tak dopiero mogę mieć w środę najbliższą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaJaga wrote:
    Dziewczyny, we wtorek 9.06. moja beta wynosiła 1,2 a dziś powtórzyłam i wynosi 3,83. Wiem, że to mało i może świadczyć o "niezdrowej ciąży". Dziś przypuszczalnie byłby ok 13 dzień od potencjalnego zagnieżdżenia. Wiem, że nie mogę się cieszyć.... :(
    JaJaga hmm... Sama jestem ciekawa. Bo skoro beta przerasta... No nie wiem...

A z tego co kojarzę to Ty też jesteś z Poznania. Gdzie chodzisz do ginekologa?

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w Kórniku, a pani dr z Polnej. Nie wiem, czy mogę tu nazwiskami pisać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Zaakceptuj i napisz mi proszę w wiadomości prywatnej. Nazwisko i gdzie przyjmuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dziwna sprawa z betą jak pewnie czytałaś

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, ja juz będę na nogach :) Bo musze umyc włosy i zrobic henne na brwi :D
    I ja tez wiem że niedługo bedzie radość Primko :)

Jaga, a nie powiedziała nic więcej? Może to jakies wahania hormonalne? Bo raczej nie ciąża z tak niskim przyrostem i wolnym tempie.

PrimaSort lubi tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, nie martw się. U Ciebie to pewnie wczesna ciąża i może dlatego taki wynik. Zobaczysz, że przez weekend sprawa się rozkręci i w poniedziałek wynik będzie bez zastrzeżeń :)

Nic więcej nie wiem, muszę poczekać do poniedziałku, a później w środę na wizytę to porozmawiam o szczegółach z panią doktor.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam opole i robię paznokcie a jutro jadę kupić sobie jakieś ciuchy żeby się zrelaksować :-P

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i właśie Prima, tak trzymaj :) Ja robiłam kąpanie, depilacje i też oglądam tv i brwi wyrywam :) Jutro tez nad morzem planuję zaszaleć ciuchowo!

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak ciuchów nigdy nie za dużo :-)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nieee :) Chociaż w szafach miejsca juz brak, niedługo bede musiała to palić.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sprzedam na allegro tak jak te w które się nie mieszcze za namową naszej Amelki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi paznokcie nie chcą schnąć :-/ a spać mi się chce

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wysiadła mi antena, mamy burze giganta :) Ale powietrze jakie piekne.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A spakowana już jesteś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać. Jutro rano się pojawię :-)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już spakowana. Leci fajny film na tvn.
    Tez już spadam. Trzymaj się Prima.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwierzycie co ja przed chwila wcinalam....placki ziemiaczane :D hihi pychotka :) mezowi sie zachcialo i jak powiedzial to mi tez :) szybko obral ziemiaczki ztarl a ja usmazylam:) ale cos czuje ze moze byc po nich wesolo:)

Prima bedzie dobrze zobaczysz tyle zacisknietych kciukow u mnie 4 musi byc dobrze :) czekamy na wiesci o tescie:)

JaJaga tez jestem ciekawa co moze oznaczac ten wynik...

Sarenko ja jeszcze sie nie rozgladalam za tymi lodowkami ;/a malo czasu mi juz zostalo ;/ musze popatrze:) A ja tez bede jechac nad morze :):D ale dopiro w sierpniu :) a moge sie Ciebie zapytac gdzie jedziesz bo my szukamytakiego spokojnego miejsca :)

Am narazie nie bardzo mam sie czym chwalic ale obiecuje Ci ze jak juz bedzie widac ze to nie sadelko to wstawie :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Sarenko,ja też w sierpniu chcę nad morzem wypocząć więc czekam na relację i opinie :)

‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ