X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, we wtorek 9.06. moja beta wynosiła 1,2 a dziś powtórzyłam i wynosi 3,83. Wiem, że to mało i może świadczyć o "niezdrowej ciąży". Dziś przypuszczalnie byłby ok 13 dzień od potencjalnego zagnieżdżenia. Wiem, że nie mogę się cieszyć.... :(

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam sms do pani doktor i zleciła mi wykonać badanie jeszcze raz w pon, bo niestety teraz niewiele może powiedzieć, a na usg też nie wiadomo, czy będzie coś widać, a wizytę i tak dopiero mogę mieć w środę najbliższą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaJaga wrote:
    Dziewczyny, we wtorek 9.06. moja beta wynosiła 1,2 a dziś powtórzyłam i wynosi 3,83. Wiem, że to mało i może świadczyć o "niezdrowej ciąży". Dziś przypuszczalnie byłby ok 13 dzień od potencjalnego zagnieżdżenia. Wiem, że nie mogę się cieszyć.... :(
    JaJaga hmm... Sama jestem ciekawa. Bo skoro beta przerasta... No nie wiem...

A z tego co kojarzę to Ty też jesteś z Poznania. Gdzie chodzisz do ginekologa?

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w Kórniku, a pani dr z Polnej. Nie wiem, czy mogę tu nazwiskami pisać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. Zaakceptuj i napisz mi proszę w wiadomości prywatnej. Nazwisko i gdzie przyjmuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dziwna sprawa z betą jak pewnie czytałaś

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, ja juz będę na nogach :) Bo musze umyc włosy i zrobic henne na brwi :D
    I ja tez wiem że niedługo bedzie radość Primko :)

Jaga, a nie powiedziała nic więcej? Może to jakies wahania hormonalne? Bo raczej nie ciąża z tak niskim przyrostem i wolnym tempie.

PrimaSort lubi tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, nie martw się. U Ciebie to pewnie wczesna ciąża i może dlatego taki wynik. Zobaczysz, że przez weekend sprawa się rozkręci i w poniedziałek wynik będzie bez zastrzeżeń :)

Nic więcej nie wiem, muszę poczekać do poniedziałku, a później w środę na wizytę to porozmawiam o szczegółach z panią doktor.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam opole i robię paznokcie a jutro jadę kupić sobie jakieś ciuchy żeby się zrelaksować :-P

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i właśie Prima, tak trzymaj :) Ja robiłam kąpanie, depilacje i też oglądam tv i brwi wyrywam :) Jutro tez nad morzem planuję zaszaleć ciuchowo!

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak ciuchów nigdy nie za dużo :-)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nieee :) Chociaż w szafach miejsca juz brak, niedługo bede musiała to palić.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sprzedam na allegro tak jak te w które się nie mieszcze za namową naszej Amelki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi paznokcie nie chcą schnąć :-/ a spać mi się chce

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wysiadła mi antena, mamy burze giganta :) Ale powietrze jakie piekne.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A spakowana już jesteś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać. Jutro rano się pojawię :-)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już spakowana. Leci fajny film na tvn.
    Tez już spadam. Trzymaj się Prima.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwierzycie co ja przed chwila wcinalam....placki ziemiaczane :D hihi pychotka :) mezowi sie zachcialo i jak powiedzial to mi tez :) szybko obral ziemiaczki ztarl a ja usmazylam:) ale cos czuje ze moze byc po nich wesolo:)

Prima bedzie dobrze zobaczysz tyle zacisknietych kciukow u mnie 4 musi byc dobrze :) czekamy na wiesci o tescie:)

JaJaga tez jestem ciekawa co moze oznaczac ten wynik...

Sarenko ja jeszcze sie nie rozgladalam za tymi lodowkami ;/a malo czasu mi juz zostalo ;/ musze popatrze:) A ja tez bede jechac nad morze :):D ale dopiro w sierpniu :) a moge sie Ciebie zapytac gdzie jedziesz bo my szukamytakiego spokojnego miejsca :)

Am narazie nie bardzo mam sie czym chwalic ale obiecuje Ci ze jak juz bedzie widac ze to nie sadelko to wstawie :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Sarenko,ja też w sierpniu chcę nad morzem wypocząć więc czekam na relację i opinie :)

‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ