Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, we wtorek 9.06. moja beta wynosiła 1,2 a dziś powtórzyłam i wynosi 3,83. Wiem, że to mało i może świadczyć o "niezdrowej ciąży". Dziś przypuszczalnie byłby ok 13 dzień od potencjalnego zagnieżdżenia. Wiem, że nie mogę się cieszyć....Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Napisałam sms do pani doktor i zleciła mi wykonać badanie jeszcze raz w pon, bo niestety teraz niewiele może powiedzieć, a na usg też nie wiadomo, czy będzie coś widać, a wizytę i tak dopiero mogę mieć w środę najbliższąStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
nick nieaktualnyJaJaga wrote:Dziewczyny, we wtorek 9.06. moja beta wynosiła 1,2 a dziś powtórzyłam i wynosi 3,83. Wiem, że to mało i może świadczyć o "niezdrowej ciąży". Dziś przypuszczalnie byłby ok 13 dzień od potencjalnego zagnieżdżenia. Wiem, że nie mogę się cieszyć....
A z tego co kojarzę to Ty też jesteś z Poznania. Gdzie chodzisz do ginekologa? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, ja juz będę na nogach Bo musze umyc włosy i zrobic henne na brwi
I ja tez wiem że niedługo bedzie radość Primko
Jaga, a nie powiedziała nic więcej? Może to jakies wahania hormonalne? Bo raczej nie ciąża z tak niskim przyrostem i wolnym tempie.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Prima, nie martw się. U Ciebie to pewnie wczesna ciąża i może dlatego taki wynik. Zobaczysz, że przez weekend sprawa się rozkręci i w poniedziałek wynik będzie bez zastrzeżeń
Nic więcej nie wiem, muszę poczekać do poniedziałku, a później w środę na wizytę to porozmawiam o szczegółach z panią doktor.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie uwierzycie co ja przed chwila wcinalam....placki ziemiaczane hihi pychotka mezowi sie zachcialo i jak powiedzial to mi tez szybko obral ziemiaczki ztarl a ja usmazylam:) ale cos czuje ze moze byc po nich wesolo:)
Prima bedzie dobrze zobaczysz tyle zacisknietych kciukow u mnie 4 musi byc dobrze czekamy na wiesci o tescie:)
JaJaga tez jestem ciekawa co moze oznaczac ten wynik...
Sarenko ja jeszcze sie nie rozgladalam za tymi lodowkami ;/a malo czasu mi juz zostalo ;/ musze popatrze:) A ja tez bede jechac nad morze ale dopiro w sierpniu a moge sie Ciebie zapytac gdzie jedziesz bo my szukamytakiego spokojnego miejsca
Am narazie nie bardzo mam sie czym chwalic ale obiecuje Ci ze jak juz bedzie widac ze to nie sadelko to wstawie