Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć koleżanki Postanowiłam przed pracą zajrzeć do Was U mnie nowości, dziś 32 dc, spodziewałam się @ dwa dni temu. Piersi meeega wielkie nie mogę po schodach schodzić ale daję radę w pracy Dziś sobie zrobiłam test owulacyjny bo mi zostało trochę i jakież moje zdziwienie kiedy po minucie pokazała się druga kreska. Co prawda blada ale spokojnie widoczna W zeszłym miesiącu zrobiłam to nie było jej przed @. Sądzę, iż to taki żart więc się nie nakręcam A co u Was staraczki?
-
Witam się ze wszystkimi:) To mam jeszcze jedno pytanie....może "mało inteligentne" czy bhcg powinno wzrastać o jaką wartość przy następnym badaniiu? O tą pierwsza 1,2? Czy ostatni wynik 3,83 powinien się wzrosnąć 2 razy (czyli mógłby być wartości ok 10-11)?Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
nick nieaktualnyJa już po zakupach. Ubrałam się za ciepło i niedługo poszalałam. Nic nie kupiłam Nic mi się nie podobało. Ale w drodze powrotnej zahaczyłam o cukiernię i kupiłam sobie rożki z kremem w czekoladzie i omleta z winogronami i bitą śmietaną Kocham łakocie
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Wiecei dlaczego OF zaznacza owulację czasem linią ciągłą a czasem przerywaną?
Może się zdarzyć, że OvuFriend zaznaczy na Twoim wykresie owulację linią przerywaną (owulacja niepotwierdzona) co oznacza, że niedostateczna ilość wskaźników potwierdziła jej wystąpienie lub wystąpił czynnik który zakłócił tę interpretację. Na przykład, pomimo odnotowania skoku temperatury, wystąpiła niepłodna pozycja szyjki macicy lub negatywny test owulacyjny. W takiej sytuacji OvuFriend może podejrzewać, że owulacja wystąpiła (temperatura na to wskazuje), ale nie może jej potwierdzić (inne czynniki zaprzeczają tej interpretacji)."Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymessy99 wrote:Cześć koleżanki Postanowiłam przed pracą zajrzeć do Was U mnie nowości, dziś 32 dc, spodziewałam się @ dwa dni temu. Piersi meeega wielkie nie mogę po schodach schodzić ale daję radę w pracy Dziś sobie zrobiłam test owulacyjny bo mi zostało trochę i jakież moje zdziwienie kiedy po minucie pokazała się druga kreska. Co prawda blada ale spokojnie widoczna W zeszłym miesiącu zrobiłam to nie było jej przed @. Sądzę, iż to taki żart więc się nie nakręcam A co u Was staraczki?
-
nick nieaktualnyJaJaga wrote:Witam się ze wszystkimi:) To mam jeszcze jedno pytanie....może "mało inteligentne" czy bhcg powinno wzrastać o jaką wartość przy następnym badaniiu? O tą pierwsza 1,2? Czy ostatni wynik 3,83 powinien się wzrosnąć 2 razy (czyli mógłby być wartości ok 10-11)?
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort pewnie, że lepiej tak jak mówiłam jestem przed pracą coś mnie podkusiło żeby sobie zrobić owu więc nie omieszkam przed pracą zajechać do apteki Chociaż nie wiem czy jest sens czy jeszcze poczekać ze dwa dni dla pewności. W sumie już po takim czasie przestałam wierzyć w cuda.
-
nick nieaktualnyrobiłam przed chwilą jeszcze jednej firmy jakiś firmy aptecznej najtańszy jaki był i też wyszedł cień drugiej kreseczki.
Dobra koniec z tymi testami na dziś
Ale się u mnie gorąco zrobiło
Zaraz biorę się za obiadek bo mąż za dwie godziny wraca z pracy
No i się zastanawiam co by tu porobić. Hmm... Może do kina pojedziemy. Chociaż nie wiem czy coś grają u nas fajnego i czy w ogóle mam ochotę na kino. Najchętniej to bym zjadła coś grila!!! A właściwie wszystko z grila Kocham grila !!! -
nick nieaktualnymessy99 wrote:PrimaSort pewnie, że lepiej tak jak mówiłam jestem przed pracą coś mnie podkusiło żeby sobie zrobić owu więc nie omieszkam przed pracą zajechać do apteki Chociaż nie wiem czy jest sens czy jeszcze poczekać ze dwa dni dla pewności. W sumie już po takim czasie przestałam wierzyć w cuda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Messy testy owulacyjne wychodzą pozytywne jeśli jest się w ciąży
Sprawdzałam kilkukrotnie i kreska testowa wychodzi od razu i jest zdecydowanie ładniejsza od kontrolnejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 12:54
messy99, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Messy to może odstaw póki co te ibumy i nospę łykaj
U mnie ta mocna testowa krecha na ovu wyszła jakoś 5-6 dni po terminie także póki co u Ciebie ma prawo być jaśniejsza
Planujesz zrobić zwykły teścik?PrimaSort lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny