X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • messy99 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey tak planuje ale chyba za dwa dni chyba, że @ PRZYJDZIE :)

nzjdgzu33y143688.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mieliśmy piękny dzień. Obzarlam się strasznie obiadem i pekam ale zaraz basen i Spale. Pogoda super. Kilka godzin byczylismy się na plaży i pluskalismy w morzu.Tego nam było trzeba ale nie ma to jak w domu. A pokój mamy zajebisty. Po powrocie zastąlismy kartkę w pokoju: proszę nie palić bo zaliczył się czujnik dymu :P No dobra spadam pływać:-)

PrimaSort, Marta29 lubią tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bardzo aktywny dzień. I dowiedziałam się, że kolejna koleżanka jest w ciąży. Cieszę się bo ona się cieszy. Tyle, że czuję się jak wielkie NIC!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pojechaliśmy z mężem, jego siostrą i jej narzeczonym do Skorzęcina. Właśnie wróciliśmy i śpimy dziś u nich bo do domu mamy 90 km. Wpadłam tu na chwilę żeby zobaczyć co u Was. Tu uczta zapowiada się do rana. Ja dziś piwko bezalkoholowe na wszelki wypadek

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadałam takie pytanie na pewnej stronie gdzie lekarze odpowiadają na pytania. I oto odpowiedź lekarza. Załamałam się. Poniżej link:

https://portal.abczdrowie.pl/pytania/starania-o-dziecko-od-4-miesiecy-a-poziom-b-hcg?utm_source=notifications&utm_medium=email&utm_campaign=Nowa+odpowiedz+na+Twoje+pytanie+-+abcZdrowie.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 23:49

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macham tym telefonem I macham jak opetana. Biore laptopa I zajrze w ten link Prima ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tu lekarz napisał że w ciąży raczej nie jestem

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima,lekarz napisał ,,raczej'' nie. Nie dołuj się .... spokojnie poczekaj na kolejne badanie i bądź dobrej myśli.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura utrzymuje się u Ciebie naprawdę wysoko

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam siemię i zastanawiam się jak to przyrządzić,żeby było zjadliwe. Głupia jestem bo mogłam kupić zmielone. A za to nie wiem jak się zabrać. Macie jakies sprawdzone sposoby?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    Ja kupiłam siemię i zastanawiam się jak to przyrządzić,żeby było zjadliwe. Głupia jestem bo mogłam kupić zmielone. A za to nie wiem jak się zabrać. Macie jakies sprawdzone sposoby?
    Amelia ma jakiś przepis. Ja kupuję mielone.

Uciekam spać. Jutro nie robię

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To spokojnej nocy Prima. Zajmij głowę czymś innym-jeśli Ci się uda .... kolorowych snów :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) u mnie tempka ma maly spadek z 37.03 na 36.90. Jutro termin @

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem lekarz, który nawet nie podaje argumentu jest śmieszny. Nie toleruje czegos takiego. Skoro @ ma dopiero przyjść to nic nadzwyczajnego, że beta jest nisko.

Marta29 lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wstalam, umylam się pije kawkę , taras otwarty, powietrze jod super spałam jak zabita :-) Wieczorem robiliśmy basen a potem wyskakalam się jak głupia na ttrampolinie. Chciałabym tu zostać do jutra :-( Ale mąż do pracy musi iść. Jest cudownie. Pogoda na razie marudna bo chmury ale jest gorąco.

Prima ja też z tel nie mogę tego linku odczytać. Co on Ci dokładnie napisał? Prima takie porady z neta bez badania nawet i bez drugiej Bety? To tylko człowiek może się mylić. Robiłaś Dziś test?

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nic nie napisal, stwierdzil jednym zdaniem, ze Prima nie jest w ciąży.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    A ja właśnie wstalam, umylam się pije kawkę , taras otwarty, powietrze jod super spałam jak zabita :-) Wieczorem robiliśmy basen a potem wyskakalam się jak głupia na ttrampolinie. Chciałabym tu zostać do jutra :-( Ale mąż do pracy musi iść. Jest cudownie. Pogoda na razie marudna bo chmury ale jest gorąco.

Prima ja też z tel nie mogę tego linku odczytać. Co on Ci dokładnie napisał? Prima takie porady z neta bez badania nawet i bez drugiej Bety? To tylko człowiek może się mylić. Robiłaś Dziś test?
    To odpoczęłaś :-)

Testu dzisiaj nie robię bo nawet nie mam przy sobie :-P

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie Prima. Dziewczyny maja racje. Bez zadnego wyjasnienia,nawet cienia argumentu to ten gosciu moze sobie pisac... rownie dobrze ja moglabym wszystkim odpowiadac na podobne pytania wymijajacym ,, raczej nie" ale prosze powtorzyc badanie. Tez mi rada.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taki spadek kochana to jak zaden ;-)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się, czy bete nie powinnam powtórzyć o tej samej godzinie. Skoro przyrost ma być wiekszy po 48 i 72 godzinach o odpowiednie procenty???

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ