Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
A my mieliśmy piękny dzień. Obzarlam się strasznie obiadem i pekam ale zaraz basen i Spale. Pogoda super. Kilka godzin byczylismy się na plaży i pluskalismy w morzu.Tego nam było trzeba ale nie ma to jak w domu. A pokój mamy zajebisty. Po powrocie zastąlismy kartkę w pokoju: proszę nie palić bo zaliczył się czujnik dymu No dobra spadam pływać
PrimaSort, Marta29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy pojechaliśmy z mężem, jego siostrą i jej narzeczonym do Skorzęcina. Właśnie wróciliśmy i śpimy dziś u nich bo do domu mamy 90 km. Wpadłam tu na chwilę żeby zobaczyć co u Was. Tu uczta zapowiada się do rana. Ja dziś piwko bezalkoholowe na wszelki wypadek
-
nick nieaktualnyZadałam takie pytanie na pewnej stronie gdzie lekarze odpowiadają na pytania. I oto odpowiedź lekarza. Załamałam się. Poniżej link:
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/starania-o-dziecko-od-4-miesiecy-a-poziom-b-hcg?utm_source=notifications&utm_medium=email&utm_campaign=Nowa+odpowiedz+na+Twoje+pytanie+-+abcZdrowie.plWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 23:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta29 wrote:Ja kupiłam siemię i zastanawiam się jak to przyrządzić,żeby było zjadliwe. Głupia jestem bo mogłam kupić zmielone. A za to nie wiem jak się zabrać. Macie jakies sprawdzone sposoby?
Uciekam spać. Jutro nie robię -
nick nieaktualny
-
A ja właśnie wstalam, umylam się pije kawkę , taras otwarty, powietrze jod super spałam jak zabita Wieczorem robiliśmy basen a potem wyskakalam się jak głupia na ttrampolinie. Chciałabym tu zostać do jutra Ale mąż do pracy musi iść. Jest cudownie. Pogoda na razie marudna bo chmury ale jest gorąco.
Prima ja też z tel nie mogę tego linku odczytać. Co on Ci dokładnie napisał? Prima takie porady z neta bez badania nawet i bez drugiej Bety? To tylko człowiek może się mylić. Robiłaś Dziś test? -
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:A ja właśnie wstalam, umylam się pije kawkę , taras otwarty, powietrze jod super spałam jak zabita Wieczorem robiliśmy basen a potem wyskakalam się jak głupia na ttrampolinie. Chciałabym tu zostać do jutra Ale mąż do pracy musi iść. Jest cudownie. Pogoda na razie marudna bo chmury ale jest gorąco.
Prima ja też z tel nie mogę tego linku odczytać. Co on Ci dokładnie napisał? Prima takie porady z neta bez badania nawet i bez drugiej Bety? To tylko człowiek może się mylić. Robiłaś Dziś test?
Testu dzisiaj nie robię bo nawet nie mam przy sobie -
Oczywiscie Prima. Dziewczyny maja racje. Bez zadnego wyjasnienia,nawet cienia argumentu to ten gosciu moze sobie pisac... rownie dobrze ja moglabym wszystkim odpowiadac na podobne pytania wymijajacym ,, raczej nie" ale prosze powtorzyc badanie. Tez mi rada.
-
nick nieaktualny