Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW necie znalazłam coś takiego: "W necie znalazłam coś takiego:TTest ciążowy uważa się za dodatni, jeżeli stężenie HCG wynosi > 25 mIU/ml. Ciążę natomiast można wykluczyć, jeżeli ilość jednostek HCG nie przekracza 5 mIU/ml. Jeżeli wynik mieści się w granicach 5-25 mIU/ml, uznaje się go za wątpliwy i badanie należy powtórzyć.est ciążowy uważa się za dodatni, jeżeli stężenie HCG wynosi > 25 mIU/ml. Ciążę natomiast można wykluczyć, jeżeli ilość jednostek HCG nie przekracza 5 mIU/ml. Jeżeli wynik mieści się w granicach 5-25 mIU/ml, uznaje się go za wątpliwy i badanie należy powtórzyć."
Nastawiam się na złą wiadomość -
Kochana, nie czytaj, bo tylko sie denerwujesz. Wynik powyżej 5 moze swiadczyc o sczesnej ciazy, co by sie zgadzalo, bo wykonalas test wczeznie. Dopiero, gdy zobaczysz przyrost, bedziesz miała pewność. Wczesniej nie ma co sie nastawiac na cokolwiek.
-
W necie jest wiele rzeczy którymi można zaśmiecać sobie głowę. Ale rozumiem Cię bo ja też bym wszystko na ten temat czytała. Ale przeważnie w necie piszą źle. Kup dziś testa i zrób o jakiejkolwiek porze. A może kreska będzie mocniejsza i się uspokoisz? A co do bety uważam ze parę godzin nic nie znaczy.wazne by zrobić po dwóch dniach po prostu.
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prima, nie czytaj tych głupot w internetach. Sama czytałam i wpędzałam się w doła - w tym cyklu odstawiłam testy owulacyjne, mierzenie temperatury i inne takie - bo okrutnie mnie to stresowało i chyba przez to się zablokowałam.
Może spróbuj w kolejnym cyklu na luzie? Ja wiem, że łatwo się pisze - ale też jestem po poronieniu i wiem jak bardzo zależy Ci na dziecku (tak, mnie też). Tylko im więcej o tym myślę i czytam Wasze historie, tym bardziej przekonuję się o tym, że to jedna wielka loteria i jeśli ma się udać, to uda się i bez testów owu, bez mierzenia temp.
A "diagnozy" lekarskie w internecie są bardzo wątpliwe. Postaraj się dzisiaj czymś zająć głowę, a jutro po prostu powtórzyć betę. Jak nie w tym cyklu, to w następnym... trzymam kciuki!tysiaa93 lubi tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny