Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, ale jesteś szybka Mi to się jeszcze nic nie chce, chyba dopiero za godzinę albo i 2 sie ogarnę
Ja kupiłam 4 testy Quixx na allegro.
I co z tym testem było? Coś było czy chciałaś by było? Ja swój z ostatniego cyklu jeszcze mam haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 09:11
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Prima, ale jesteś szybka Mi to się jeszcze nic nie chce, chyba dopiero za godzinę albo i 2 sie ogarnę
Ja kupiłam 4 testy Quixx na allegro.
I co z tym testem było? Coś było czy chciałaś by było? Ja swój z ostatniego cyklu jeszcze mam haha.
Dobra nie będę się spinała. Jutro zrobię kolejny Idę się zaraz zaopatrzyć Kupię 3 Quixx jak tak je polecaszWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 09:31
-
nick nieaktualny
-
Check&go sa o tyle dobre, że nie wprowadza Cię w błąd choćby nie wiem co. Któryś raz już nimi testowałam i jak miała byc @, to nawet cienia cienia pod światło czy nie. Z tym są pewne. Natomiast co mi wyszła kreska druga ostatnio miałam Quixx i teraz też wzięłam Quixx ale to dlatego bo maja lepszą czułość niż check.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W przypadku bety nie tyle chodzi o samą wartość, co o jej przyrost. Dziś zrobisz I, za 2 dni pojedziesz na II i będziesz widziała czy się prawidłowo rozwija Chyba, że wynik będzie jednoznaczny z brakiem ciąży, a takiego scenariusza nie przewidujemy!
PrimaSort lubi tę wiadomość