Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiekszosc z nich myslala ze jestem w ciazy. Plota o pierwszym zwolnieniu napewno poszla(poprzedni gin dal mi zwolnienie z kategoria B bo mu sie wydawalo ze jestem)ale ja sie nie zamierzam nikomu tlumaczyc.
Oj teraz do piatku czekam na winiki i zobaczymy czy owu byla czy nie...
Mam jeszcze inne zmartwienie znowu pojawily sie dziwne bole podbrzusza;/ i wydaje mi sie ze to przez to obijanie sie o tasmy jak siedzialam w domu to mnie nie bolalo:(
A jak wam mija dzien? -
nick nieaktualny
-
Hej, to nie tylko mnie brzuch bolał w pracy pół dnia. Ogólnie pobolewał mnie też krzyż jak przed @, ale od kilku dni zalewa mnie śluz nie jak przed @ bo zawsze sucho. Ogólnie chodzę na wkurwie totalnym od paru dni ale tu zgrywam twardzielkę. Powodu brak, a może hormony jak przed @? W tamtym cyklu ogarniał mnie płacz bez powodu, ale jak to gin stwierdził myśli że byłam w ciazy.
100krotka a głupotami się nie przejmuj. Mnie też w pracy koledzy ciagle pytają kiedy i kiedy Ja juz sie przyzwyczaiłam A poza tym masz język, więc odpal coś! Jak brzuch? -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja życząc miłego dnia
Ja na szczęscie w nocy spie Cieszę się, że mam pracę od 7 rano 8 h
100krotka narobiłaś mi ochoty na jarzynową...ale mam dziś barszczyk ukrainski i zrobilam tortillę mmm
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Amelio, o na kalafiorową też mam chęć U mnie to nie koniec dziwnych objawów, ale nie chciałam pisać bo nie nakręcam się. Obserwuje bacznie i "nie podoba" mi sie to Chce mi się strasznie żreć! Szczególnie wieczorem, wtedy musze się położyć szybko spać bo pożarłabym wszystko co w lodówce jest... Jak robię siusiu to ten śluz aż ze mnie kapie. Poza tym zrobiłam się strasznie czepliwa a towarzyszy temu niestety...skrajna agresja W pracy aż wre. A dodatkowo dokładnie w 7dpo spadła mi jednorazowo temperatura z wysokiej a na drugi dzień jeszcze wyższa niż poprzednia. Może to nic nie znaczy bo badam ją tylko od tego cyklu. A w 4 dpo bolał i kuł mnie prawy jajnik. Nie mocno, ale dziwnie. Nie bolą mnie natomiast piersi a przeważnie na tydzień przed @ bolały dość mocno. Możliwe że to wszystko za sprawą duphastonu dlatego nie wkręcam sobie że to na pewno ciąża. Jak będzie @ to pewnie nawet mocno się nie rozczaruję. Najwyżej dłużej będę szczupła
-
Sarenka2015 wrote:Aha, myślałam że jakoś niedługo. W takim razie u Ciebie czekamy na króliczka Amelio cieszę się że się cieszysz Ale nie ma z czego raczej, to tylko subiektywne "objawy". Lepiej brac to na zimno
Amelia San lubi tę wiadomość
-
My w lipcu jedziemy do Mielna - trochę oklepane miejsce ale mój się uparł Ja dzisiaj testowałam i kreseczek brak. Ale mam nadzieję, że w poniedziałek u gina się wszystko wyjaśni. Piję ostatnio inofem na uregulowanie hormonów przy pco i nie wiem czy hormony oszalały czy to ciążą Byle do poniedziałku:)milkami
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki tatusiek obuszil mnie jakas godzine temu pogadalismy i pojechal do domu ja w tym czasie zupe ugotowala i juz pozarlam:)
Sarenko trzymam kciuki :* ja za nocami nie przepadam;/
Amelio czekamy na Twojego kroliczka :*
Natalii nie mow tak nie jestes glupia
Ja tez ostatnio mialam rewolucje zoladkowe;/ ale juz przeszlo:)hyba jednak nie przeszko znowu mi dziwnie:/
Dziewczynki u mnie jeszcze 8 dni do @Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:35
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny