Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPojechalam sobie na male zakupy i na poprawienie humoru kipolam sobie bukiecik żonkili
kasiarzyna ja czesto powtarzam ze oddam komus naszego piesa albo ze ja gdzies wywioze ale to tylko tak dla zartow chyba by mi serce peklo jak by jej zabraklo... nazywam ja kochanka mojego meza hihi:) bo czasami mam wrazenie ze wiecej czasu spedza z nia niz ze mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:54
kasiarzyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zawsze marzylam o malym piesku :)bardzo podobaja mi sie maltanczyki Shih Tzu, i westy:) moj maz sie smieje,,to nie moja wina ze ktos ja wczesniej sterydami karmil i taka duza urosla,, hehe :)kiedys sobie ktoregos sprawie:)
moj maz bardzo lubi zwierzeta psy koty ptaki:) teraz ubzdural sobie papuge kakadu cena ok 4 tys:) za papuge to moje bzim byl tanszy hehe:) -
nick nieaktualny
-
Hehh... a propos psów ja też mam goldena bardzo inteligentny i sprytny, ale przy tym baaaardzo nieusłuchany
Powiedzcie mi, jak wygląda i na czym polega badanie tych przeciwciał plemnikowych ? Może powinnam to zasugerować lekarzowi....?Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
To i ja się włączę. Mi sie persy podobają, ale jeszcze nie kupiłam bo wiem że lubią się bujac na firankach i żreć kwiaty a tego bym nie zniosła Pieso siedzi na podwórku. Z małych uwielbiam pekińczyki. Ostatnio na interwencji widziałam czarnego jak smoła, był jak wata taki miękki i puchaty Nie mogłam oderwać od niego wzroku. Z kolei na innej interwencji po mieszkaniu przechadzał się dumnie rudy pers. Skakał po stole w kuchni, na parapet i o mało nie skoczył mi na łeb Przy tych psach i kociętach nie mogę się nigdy skupić. Ale na pekinczyka nie ma szans, bo owczarek by go wciągnął nosem...
-
nick nieaktualnyhehe moja mama ma pekinczyka Ksieciunio:) slodziak jest ona sie smieje ze to jej synus:) Sarenko ja tez sie obawiam ze nasz pies mogl by zrobic krzywde drugiemu i to jeszcze malemu, ale kiedys mielismy kotke i sie odziwo tolerowaly a jak fajie wygladaly pies caly bialy i kot tez:)
ja tez nie umniem pomoc:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:03
-
nick nieaktualny
-
Ciekawa byłam czy to badanie na przeciwciała jest na podstawie śluzu, ale jednak nie- u kobiety wystarczy badanie z krwi- tzw badanie ASA- anti sperm antigen. Może zrobię sobie na własną rękę... :)A ja ostatnio marudziłam męzowi, że jeśli nie będzie nam dane być rodzicami, to żebyśmy pojechali do Hiszpanii- bo język hiszpański to moja pasja
Tymczasem dziś kończę zażywanie CLOStarania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
O przeciwciałach:
metody umożliwiające oznaczenie przeciwciał ASA we krwi, np. test ELISA czy test immunofluorescencji pośredniej. Mają one mniejsze znaczenie, ale umożliwiają wykrycie przeciwciał przeciwplemnikowych u kobiet.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Ale się naszukałam, ja przeważnie robię badania w Diagnostyce, bo mam najbliżej, chyba, że mam skierowanie to w naszej przychodni. Zależało mi, aby znaleźć dokładną nazwę tego badania z krwi, i na stronie Diagnostyki znalazłam: (Przeciwciała przeciw plemnikom) P/c. p. plemnikom met. IIF
Opis badania:
P/c. p. plemnikom met. IIF. Oznaczanie przeciwciał przeciwplemnikowych metodą immunofluorescencji pośredniej w krwi mężczyzn i kobiet, stosowane w diagnostyce niepłodności męskiej i żeńskiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 19:50
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Ja też uciekam się kąpać. Życzę Wszystkim udanego wieczorku ja czerwone winko, M jak miłość- nawet mój M się dał wciągnąć w oglądanie, i spanie Chciałabym zajrzeć tu dopiero w dniach spodziewanej miesiączki, ale pewnie nie dam rady i wpadnę wcześniejStarania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
JaJaga ja robiłam na własną rękę przeciwplemnikowe asa z krwi, kosztowało cos 140 zł w ubieglym roku.Pozostał mi test na śluz, bo to ponoć odrębne rzeczy.
Z innych badan to robilam tez badanie z krwi ca125 który może potwierdzic endometrioze,ważne żeby nie robić podczas okresu.
A z tym goldenem to widzę charakterek jakbym o swoim czytała...najgorsze jest to ze był bardzo zadbany,szczęśliwy,nastawialam się zawsze ze będzie mieć problemy ze stawami a tu rak,i to tak z dnia na dzień bez uprzedzenia
Dobrej nocy życzę
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyWitam kolejna nocka za mną jeszcze 3/4 i koniec:-) ze spaniem musze poczekać bo na 8 jade na pobranie krwi tylko się zastanawiał czy po nocy w pracy będzie wiarygodny;/
Kasiarzyna przykro mi z powodu pieska:(
Ale mnialam dziś pogawendke w pracy ze stara dupa juz jestem ze powinna juz mieć ze 2 dzieci ze nie wiadomo na co czekam, ze znaczne myśleć o dzieciach jak wróble będę po kilogramów wazyc. Stalam przy taśmie ze spuszczona głowa i staralam się nie rozplakac;( wykrztusilam z siebie tylko ze to moja sprawa i nic im do tego...ja w pracy nie mowilam nikomu ze się staramy ale tak mi przykro jest i chce mi się płakaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 07:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny