Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:sarenko nie jestes sama ja tez man dosc traktuja nas jak smieci, krzycza az szkoda gadac ja odkad wrocilam ze zwolnienia to codziennie koncze jakas linnie i na mopie latam juz mam od niego odciski:(
Natalii00 a wiesz ze tego to juz nie wiem:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moja koleżanka miała plamienia w terminie miesiączek i mówiła że były takie normalne jak @, a potem okazało się że jest w ciąży, skapła się jak zaczął jej brzuch rosnąc:D a ona zawsze, nawet po jedzeniu, miała płaski brzuch jak decha:D To już był 4 miesiąc ciąży.
100krotka a ile dni po owu robiłaś ten progesteron?
-
Sarenka2015 wrote:Rybkuniu powinno się w 21 dc
Kilka dni po owu powinno byc ok 10, 6-7 jest szcyt i powinno byc wiecej. Przed jest mniej niz 1. Wiec skok widac łatwo. U mnie wystepuje poznej niz w 21 bo mam dluzsze cykle ale na szczescie owu chyba jest bo skok jest. Zobaczymy jak w tym, tez badam. -
nick nieaktualny
-
No hej dziewczyny! Na monitoringu wyszło, że mam po jednym dość dużym pęcherzyku na prawym i lewym jajniku:) ok 17mm, endo 7mm, trochę kiepsko ze śluzem. Ale gin mówi, że spokojnie, bo to dopiero 10 dc i wszystkie parametry na pewno wzrosną:)Mówiła, że właśnie przed moją wizytą robiła inseminacje w szpitalu i pani miała endo 4mm:/
W poniedziałek na kolejny monit i wtedy konkretna decyzja, czy podać pregnyl, czy może samo pękło.
A na śluz jem wiesiołek i jest lekka poprawa ale generalnie trochę kiepsko. Gin powiedziała, że niektorzy przepisują duphaston, ale on z kolei hamuje inne procesy i przed owulacją nie powinno się go podawać. Czy znacie inne naturalne metody na to?
Hmmm z innej beczki:) u nas trochę pochmurnie, ale mam nadzieję, że trochę się przejaśni. Mamm dziś dużo werwy i ochoty do wielkiego sprzątania, poza tym trochę porządków w ogródku po zimie trzeba zrobić mąż od rana myje auto bo na przegląd jedzie hihi a jak on auto myje to nie ma go prawie cały dzień- tak je pucuje heheStarania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
Aaa dziewczyny, czy Wy prowadzicie swoje wykresy bardzo starannie? Ja nie bardzo, jakoś nie chce mi się mierzyć temp- tzn pisać o niej, pisać o śluzie itp... znam swoje ciało i obserwuje je, ale aż tak z tymi wykresami to zakręcona nie jestem, hmm sama nie wiem
Jestem tu przede wszystkim, żeby porozmawiać z kimś o podobnych doświadczeniach...Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
100krotko no to week Ja ide do roboty dopiero we wtorek na 20 Odpoczywaj ile wlezie.
Amelio, sama nie wiem jak się czuję. Dziwnie. Jeden cycek mnie boli, ale troszkę, czasami poczuje krzyż. Normalnie przed @ to biust, krzyż i jajniki mnie rwały, a teraz nie. To baaardzo przyjemne uczucie nie mieć takich bóli, ale ciągle mam wrażenie że to jednak sprawka duphastonu a nie Fasoli Jeszcze trochę czasu zostało więc sie zobaczy.
JaJaga, na pęknięcie pęcherzyka nie ma chyba innej opcji niż czekanie. Bo na pewno nie "zrób to sama w domu" Temperature mierze regularnie ale pierwszy raz tylko w tym cyklu Trochę jest to męczące ale przynajmniej wiem co jet grane. Jak spadnie to wiadomo że @ a nie nadaremne czekanie. A śluz to zwykła obserwacja i tyle. Ja wiem że praktycznie gdzieś tak 10 dni przed @ zawsze miałam sucho, a teraz biały śluz który przy sikaniu aż kapie. Jest to pomocne. Polecam. -
jajago ja mierzę codziennie rano, budzik mam o 5 rano i już na śpiocha wyciągam spod poduszki termometr i mierze;-)
Chyba troszke się stresuje że moja temp nie skoczy i testy owu nic nie wykażą. Dobrze że teraz mam przyjezdza moja szwagierka to dużo czasu ze sobą spędzimy więc trochę moje myśli będą zajęte innymi sprawami.
Jejku czemu nie ma innego pewnego sposobu potwierdzenia owulacji!! życie byłoby prostsze:D