Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Witajcie
100krotka niedawno wstałam a zapewne Ty teraz poszłaś spać Dobrze, że już masz weekend i że pracę masz tylko do 14. Będziesz miała więcej czasu na załatwienie swoich spraw i będziesz mogła na dłużej zobaczyć się z mężem a nie na marne 5min
Miłego dnia dziewczynki
No wlasnie moj maz ma kolkos w pracy i dopiero od wtorku troszke luzu bedzie mial i moze wczesniej bedzie wracal:/ Dzisiaj rano jak przyjechala mmoowie mu ze jak sie wyspie ogarne i przyszykuje mu obiadek za 2dni to pojade sobie do mamy bo nie chce sama w domu siedziec a on ze mnie nie pusci ze cale 5nocy nie mial sie do kogo przytulic i tak mnie prosil zebym zostala i co mialam zrobic:) zostalamAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz posprzatalam i czuje jak by mi mialy zaraz nogi odpasc;/ zostalomi jeszcze zrobic kotleciki dla meza:)
Ja chcialam mierzyc temp ale nie ma to sensu w moim przypadku bo raz pracuje taka raz tak:(
Sarenko mnie strasznie swedza sutki od dwoch dni dziwne:) sluz tez mnie zalewa ale u mnie tak zawsze przed @ ja tez trzymam kciukizeby do Ciebie @ juz nie przyszla
Amelio ja zjadlam 2 parowki i pekam i jakos mi tak niedobrze teraz ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo trzymam kciuki :)z calej sily i dzialajcie
Ja kupilam z alegro i nadaja sie one do du....dobrze ze mialam jeszcze jakis inne te z alegro wychodzily caly czas negatywne a zrobilam kupiony w aptece i wiszedl pozytywny
juz sie nie moge doczekac sie poniedzialku:)Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmm po prostu nie chce się aż tak nakręcać, z tym mierzeniem, zapisywaniem... itp. obserwuję siebie,znam swoje cykle, rodzaje śluzu, wiem kiedy mam owu.
Testy owu robiłam może w 3 cyklach...z czego jednego razu na teście nic nie wykazywało a na USG tego samego dnia już był płyn w zatoce Douglasa. Wtedy się zraziłam.
Testy ciążowe robiłam przed każdą miesiączką w pierwszym roku starań. Teraz już wyluzowałam, bo wydaje mi się, że to wszystko jeszcze bardziej nakręca nasze umysły. Mówimy, ze jest spoko, że jest dystans- ale to obsesyjne liczenie i czekanie nie wpływa na nas dobrze.
Mam nadzieję dziewczyny, że uda się Wam i marzec okaże się dla Was wyjątkowym miesiącemStarania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-