Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • rybkunia Przyjaciółka

Wysłany: 28 marca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no widzicie ja jeśli będę mieć owu to około 18-19 dc. Dzieki za info!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:-) przespalam pol dnia a nadal jestem nieprzytomna;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się ogarnąć i jechać na male zakupy bo nie ma co jesc;( później zajrze :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Witajcie :)
    100krotka niedawno wstałam a zapewne Ty teraz poszłaś spać ;) Dobrze, że już masz weekend i że pracę masz tylko do 14. Będziesz miała więcej czasu na załatwienie swoich spraw i będziesz mogła na dłużej zobaczyć się z mężem a nie na marne 5min ;)
    Miłego dnia dziewczynki :)

No wlasnie moj maz ma kolkos w pracy i dopiero od wtorku troszke luzu bedzie mial i moze wczesniej bedzie wracal:/ Dzisiaj rano jak przyjechala mmoowie mu ze jak sie wyspie ogarne i przyszykuje mu obiadek za 2dni to pojade sobie do mamy bo nie chce sama w domu siedziec a on ze mnie nie pusci :) ze cale 5nocy nie mial sie do kogo przytulic i tak mnie prosil zebym zostala i co mialam zrobic:) zostalam :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz posprzatalam :) i czuje jak by mi mialy zaraz nogi odpasc;/ zostalomi jeszcze zrobic kotleciki dla meza:)

Ja chcialam mierzyc temp ale nie ma to sensu w moim przypadku bo raz pracuje taka raz tak:(

Sarenko mnie strasznie swedza sutki od dwoch dni :) dziwne:) sluz tez mnie zalewa ale u mnie tak zawsze przed @:( ja tez trzymam kciukizeby do Ciebie @ juz nie przyszla :)

Amelio ja zjadlam 2 parowki i pekam :( i jakos mi tak niedobrze teraz ;/

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie za to @ wczoraj sie skonczyla a dziaij jak sikalam czerwono polecialo masakra jakas

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje piekna :) i pomyslec ze ja i moj maz poznalismy sie przypadkiem :) hihi :) mi tez ciezko i nic mi sie nie chce ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 17:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poznajac swojego meza bylam zauroczona innym teraz Bogu dziekuje ze dalam nam szanse ze sprobowalam :) nie wyobrazam sobie zycia bez niego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) warto warto:)

Amelio a Ty juz po @ tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki :)z calej sily i dzialajcie :)

Ja kupilam z alegro i nadaja sie one do du....dobrze ze mialam jeszcze jakis inne te z alegro wychodzily caly czas negatywne a zrobilam kupiony w aptece i wiszedl pozytywny :)

juz sie nie moge doczekac sie poniedzialku:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak Sarenka :) Jak ja sobie przypomne jak z meze sobie planowalismy na poczatku hmmm nasza dzidzia miala by juz 3 latka a druga byla by w brzuszku :) a tu ooo z planow wyszko co wyszlo...

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm po prostu nie chce się aż tak nakręcać, z tym mierzeniem, zapisywaniem... itp. obserwuję siebie,znam swoje cykle, rodzaje śluzu, wiem kiedy mam owu.

Testy owu robiłam może w 3 cyklach...z czego jednego razu na teście nic nie wykazywało a na USG tego samego dnia już był płyn w zatoce Douglasa. Wtedy się zraziłam.

Testy ciążowe robiłam przed każdą miesiączką w pierwszym roku starań. Teraz już wyluzowałam, bo wydaje mi się, że to wszystko jeszcze bardziej nakręca nasze umysły. Mówimy, ze jest spoko, że jest dystans- ale to obsesyjne liczenie i czekanie nie wpływa na nas dobrze.

Mam nadzieję dziewczyny, że uda się Wam i marzec okaże się dla Was wyjątkowym miesiącem :)

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie smuce sie tak mi sie przypomnialo :) caly czas mam pod gorke juz sie przyzwyczailam :) Kochaniutka o ile dobrze panietam to jestem o 2 lata mlodsza od Ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj faktycznie babunia z Ciebie:) hihi dwa lata roznicy to nie duzo :)

Mam nadzieje ze szybko Wam sie uda:)

Moja szwagierka ma 33i od lipca ma zaczac starania o pierwsze

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam sie na przyszlosc :)
    Tez powinnam podniesc pupe ale mi sie nie chce ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki dziewuszki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obudzilam sie o 22 i nie mogę uznać;( mój tez i mocno mnie przytula:-)

Tez czkam na jutszejszy dzien i mam nadzieje ze będzie lepszy:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-) ja juz u mamy jestem:-) mialysmy iść o 9 do kościoła ale ona jeszcze spala wiec pojdziemy później :-)
    Amelio ja wczoraj pol nocy przeplakalam a dlaczego to nie wiem;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah te huśtawki potrafią być męczące;/ jatez dzisiaj mam lepszy nastrój:-)

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien doberek ;) u mnie ponuro zimno deszczowo aj :/ mialam test rano zrobic ale moj nie kupil i dzisiaj ma to zrobic wiec albo wieczorem zrobie albo rano

‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ