Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia San wrote:Hej NataliiOO masz na myśli test owulacyjny tak? Bo jakoś niedawno miałaś @ jeśli dobrze pamiętam. Ja jutro będę robić test ale popołudniu.
U mnie wręcz przeciwnie, słoneczko od rana -
nick nieaktualny
-
Hej panienki
A musialam wczoraj na 20 lecieć do roboty. Czwarta osoba na zwolnieniu. Ale godzine krócej pracowałam
Przez pół nocy bolał mnie ten cholerny krzyż i to nawet dość mocno, byłam pewna że @ nadejdzie lada chwila. Brałam nawet nospę i nie odpuścilo. Znowu zaczął mnie boleć cycek ale jeden i to tak lekko. Śluz obecnie raz jest, raz nie ma, gdzie i tak nigdy przed @ nie było zupełnie nic. Temp. wczoraj spadła, ale dziś gwałtownie się podniosła do 37,06-zmierzyłam tak jak pisali na ovu pracując na zmianach nocnych. Poza tym czuję się jak na @ przez ten krzyż.
100krotko, mnie tez sutki swędziały i to dość mocno jakoś 4,5 dni po ovu a teraz z objawów to tylko krzyż.
Amelio, 5 cykli temu cykle miałam, regularne Ale jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku bo dziś 27 dc, a zawsze miałam równe 28 d. I tak myslę że to @ idzie, jestem wręcz pewna.
Panie, jakie plany na niedziele? My z mężem bierzemy po obiedzie psa i ruszamy w lasyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 14:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelio, po tych bólach nie sądzę by nie było @ I nie sądzę by w miesiąc po podaniu leków i monitoringu udało mi się cudownie zajść w ciążę... Tak słodko to chyba nie ma. Czeka się ciężko, bo już bym pyknęła test ale po co jak tu jeszcze 2 dni do @. I dalej twierdze że to duphaston. Podobno jego stosowanie często daje oznaki podobne do ciąży.
-
Amelia San wrote:100krotko też mam nadzieję, że Tobie się nie zjawi @
Saranka, jeśli tak czujesz to rozumiem. Też bym nie robiła testu. Miejmy nadzieję, że kolejny cykl będzie bardziej przychylny :*
Ja niedługo będę miała ovulkę ale coś czuję, że i tak to nic nie da, jakoś wewnętrznie tak czuję i nie nastawiam się na wielkie starania, po prostu, będziemy się przytulać dla przyjemności, a i tak co ma być to będzie
NataliOO trzymamy, trzymamy -
Cześć dziewczyny: )
Nie wiem czy mogę przylaczyc bo nie wiem czy wszystko ze mną ok. Tzn jestem przebadana dość dokładnie ostatnie badania pokazały tylko lekko podwyzszona prolaktyne ale nieznacznie i późniejsze owu. Robilam rezonans i tak nieznaczne podwyzszenie nie jest wynikiem gruczolaka może być wynikiem stresu jako że robiłam badanie w biegu przed pracą.
Ciężko też mówić że się staramy i zajść w ciążę nie mogę bo zaczęliśmy tak na prawde w styczniu Ale mimo wszystko to już kilka msc-y.
Jestem przed owu jeżeli będę miała Ale nie mogę złapać tego momentu. Nie mierze temp Ale obserwuje śluz Ale on u mnie skapy: / czuje jednak od kilku dni bóle w podbrzszu.
Martwi mnie tylko ze na bromergonie bo dostałam mala dawkę na ta prolaktyne mój cykl skrocil się niezaczaca z ok 40 na 35. Myślałam że na leku będę mieć piękne Max 30dni i krotsze cykle = więcej owu i okazji do starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakas taka spiaca jestem caly czas ziewam i ziewam ;( jak bym byla u siebie to bym noemalnie poszla spac...
Karola ja lykam bromocorm zamiennik i moje cykle wcale sie nie zmienily raz na kilka miesiecy @ pojawi sie 2 dni pozniej, a tak poza tym to tak jak bylo:) -
100krotka:) wrote:Jakas taka spiaca jestem caly czas ziewam i ziewam ;( jak bym byla u siebie to bym noemalnie poszla spac...
Karola ja lykam bromocorm zamiennik i moje cykle wcale sie nie zmienily raz na kilka miesiecy @ pojawi sie 2 dni pozniej, a tak poza tym to tak jak bylo:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny