Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamy zaprzestać starań póki nie ustalimy przyczyny poronień. Mam wiele badań do wykonania w tym genetyczne ja i mąż... Wszysykie mega drogie... To już w tysiącach będzie jak się wszystko zsumuje. W szpitalu mam też mieć jakieś badanie ale jeszcze nie teraz co sie je wykonuje pod pełną narkozą... I pobiera się wtedy materiał do badania...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, przykro mi. Sprawdzaliście kiedys czy nie macie konfliktu serologicznego? Moi teście to mieli, teściowa straciła 2 czy 3 pierwsze ciąże. A może bedą Ci robić hsg? Jeśli moge cos napisać, ja bym nie odłożyła starań. Medycyna medycyną, ale nie zbadane są wyroki...boskie? losu? natury?
-
Sarenka2015 wrote:Prima, przykro mi. Sprawdzaliście kiedys czy nie macie konfliktu serologicznego? Moi teście to mieli, teściowa straciła 2 czy 3 pierwsze ciąże. A może bedą Ci robić hsg? Jeśli moge cos napisać, ja bym nie odłożyła starań. Medycyna medycyną, ale nie zbadane są wyroki...boskie? losu? natury?
Prima a może zróbcie najpierw te tansze badania? Może to już coś wyjaśni i okaże się, że nie trzeba tych drogich, bo wystarczy już jakiś lek stosować?
Bardzo mi przykro, że znowu Was to spotkało... Pomodlę się za Was... -
Zrobiłam wczoraj tą sałatkę. Dobra jest z ryżem, ale niepotrzebnie go dałam bo była lekka a zrobiła się strasznie zbita. Juz bez ryżu bedzie. A i długo się robiło. Prawie półtorej godziny się babrałam
Mąż jednak nie pojechał nigdzie, załatwiło się na miejscu.
Kupiłam wczoraj fajne rzeczy na wyprzedaży, ale tylko w Top Secret. W rosmanie też promocje i to sporo. Miałam tez kupic torebkę, ale tam nic nie było. A u mamy była babcia, więc posiedziałyśmy we 3
W nocy u nas padało, od razu jakos inaczej ale znowu robi się ukrop.
Niedługo jedziemy kupić rower mężowi, ja dostałam od mamy na urodziny Ale najpierw ogarnę troche chatę a po obiedzie do lasu i nad wodę z psem.
Marleni lubi tę wiadomość
-
Prima, zrób badania najpierw, chociaż ja też taka jestem, że pomimo wszystko nie przerwałąbym starań, tzn nie zabezpieczałąbym się dalej poprostu, ale lepiej wiedzieć wcześniej o co chodzi niż przeżywać to ponownie.
Dziś mój brat miał wypadek - na szczęście nic bardzo poważnego się nie stało, wjechał na niego samochód - a on do pracy na rowerze jechał, facet wymusił pierszeństwo, najechał na niego, brat przefrunął nad samochodem, rower potrzaskany całkiem, Brat cały poobijany, kolana, łokcie do krwi, nadgarstek i bark potłuczony, zegarek za 400zł potrzaskany, miał nową pracę od tygodnia i był na okresie próbnym, teraz nie da rady pracować bo musi nosić ciężkie rzeczy wiec szef go nie przyjmie
Ehhh...
Zdenerwowałam się tym bardzo, jeszcze facet próbował winę na brata zrzucić - ale nie udało się brat jechał prostą drogą a facet na lewoskręcie ewidentnie wymusił pierwszeństwo. Dostał mandat, ale brat stracił pracę, zegarek, rower i jeszcze poobijany cały jest