Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Hej dziewczyny!
Prima po cichu gratuluję, daj znać co powie lekarz, trzymam kciuki
Truskaweczka na Twoim miejscu zgłosiłabym się o pomoc, skoro nie macie pieniędzy, a Ty wydajesz więcej niż możecie, to coś jest nie tak. Chyba, że sama coś zaradzisz, a co Twój mąż na to? Może nie powinnaś mieć dostępu do konta?
Maleficent nie martw się na zapas, lekkie bóle przy ciąży to normalne. Niepotrzebne zamartwianie może tylko zaszkodzić ciąży. Bądź dobrej myśli, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze
A ja dziś mam wolne i bardzo mnie to cieszy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrima nie denerwuj się! Tyle razy mi tu dziewczyny mówiły, teraz ja mówię Tobie. Jeśli to ma być biochemiczna to zabrzmi to brutalnie, ale szybko zejdzie. Za chwilę dostaniesz okres i możesz normalnie się starać od następnego cyklu bez konieczności zabiegu (zobacz u mnie doszło do zapłodnienia w następnym cyklu po takiej ciąży. Nie wykluczone, że tak jak ewelinka mówi, owulacja mogła się przesunąć, nie pozostaje nic innego jak tylko powtórzyć wynik. Może Cię pocieszy, że jutro rano startuje z Tobą z tą betą, musze wiedzieć co się dzieję, jak wiesz u mnie z betą też szału teraz nie ma.
-
nick nieaktualny
-
Prima, nie wiem co powiedzieć. A może jeszcze zrób test i zobacz jak krecha, czy słabsza czy mocniejsza. Beta to podstawa w tym momencie no i może jakies leczenie.
A ja wychodzi na to bede musiała zrobić we wrześniu hsg. Gin powiedział że jak do września nie zajdę, to trzeba. Jeszcze się zastanawiam, bo się boję, ale jeśli ma pomóc, jeśli coś nie tak... Tym bardziej że w narkozie to na miękko raczej. Najchętniej to nic już bym nie robiła co związane z ciążą, żadnych badań. Tylko bzykaniePrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cho;erka nie mam siły do tego wszystkiego - Prima ja też wiedząc, że poronię to wolałabym nie być w ciąży.
Niska beta jeszcze nie przesądza najgorszego.
Faktycznie zrób znów betę - będziesz miała jakąś jasność w tej kwestii.
Czemu ciągle w życiu jest pod górę?
To wszystko przekonuje mnie aby odpuścić sobie drugie dziecko na zawsze...PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Pewnie to trudne ale spróbuj się czymś zająć żeby nie myśleć o wynikach. Mąż już wrócił z pracy? Może idźcie na spacer czy do kina?
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Beta spadła 11,61 mam dość tego życia! !!!!
oj - ogromnie współczuje, nie wiem co wiecej napisać...PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Prima tak mi przykro... ale teraz porozmawiaj z lekarzem o możliwych przyczynach kolejnej biochemicznej - dalsza diagnostyka pewnie pomoże i doczekacie sie dzidziusia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 06:33
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Witam się.
Prima, przykro mi. Teraz powinnaś pogadać z ginem o przyczynach czemu tak sie kurdę dzieje. Wierzę że masz już dość takich chwil, bo coś tam cyka, ale odbiera nadzieję...
Dziewczyny, ja też mam dość, ale to już wiecie. Nie piszę o tym i nie myślę, ale wyczekując kolejnej @ straciłam już nadzieję całkowicie że kiedys będziemy mieć swoje maleństwo. Po prostu już nie widzę tego i nie wierzę, już za długo, wszystko wygasło. Pogodziłam się z tym, a hsg bede musiała zrobić. Bardziej ten zabieg (gin mowi operację haha) przeżywa mój mąż i nie chce bym robiła
A tera optymistycznie Nie naspałam się, śniły mi się głupoty że szok!
Zaraz się maluję, zmieniam pościel, wstawiam pranie i spieprzam do matki, ale najpierw te zakupy Będę w rosmanie i Top Secret, a potem wracam i robie nową sałatkę dla męża, bo w nocy musi wyjechać i jednak nasze plany się popsuły na czwartek... Kolega ma problemy finansowe i trzeba zaradzić. A sałatka ocencie czy bedzie dobra-kurczak w kawałkach, kukurydza, ryż smażony w curry (?)-bedzie pasowało?, majonez i dużo pora. Czy może jakieś inne dodatki?PrimaSort lubi tę wiadomość