Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale mam dziś lenia.... wczoraj latałam jak torpeda, a dziś spadek formy... całe wakacje mamy remont w domu (przerabiamy kuchnię i łazienkę), marzę o tym, żeby się już skończył...
Pozdrowienia dla Wszystkich!Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualnyDziekuje Kochane
Ja ruchow jeszcze nie czuje a to dlatego ze mam lozysko z przodu macicy te dziewczyny ktore maja na dnie juz czuja:) lekarz wczoraj mi piwiedzial ze juz niedlugo poczuje:)
u mnie tez chlodniej o niebo lepiej
Przez te upaly nie pojechalismy nigdzie siedzimy w domu:/ moz od piniedzialku wraca wiec teraz pracuje na podworku:)JaJaga, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chodzenia prywatnie ale juz nie do tego z warszawy bo zadaleko mam:-\ a dr Sawicki też przyjmuje prywatnie jak wygoglujesz to wyskoczył informacja gdzie przyjmuje bardzo polecane:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:51
Amelia San lubi tę wiadomość
-
100krotka:) wrote:Ja chodzenia prywatnie ale juz nie do tego z warszawy bo zadaleko mam:-\ a dr Sawicki też przyjmuje prywatnie jak wygoglujesz to wyskoczył informacja gdzie przyjmuje bardzo polecane:-)
Dzięki :*Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! pustka tutaj, że hoho ja sobie przedłużyłam weekend u rodziców i wróciłam wczoraj wieczorem, wstałam z rana i od razu poleciałam na betę. Wyniosła 1420.8. Niewiem co myśleć, za tydzień mam usg. Wczoraj jak przyjechałam rozbolał mnie brzuch i przy podcieraniu tylko zobaczyłam beżowy śluz, nie było go dużo. Zadzwoniłam do gina kazał wziąć nospę i leżeć jakby nie przeszło w przeciągu godziny, udać się na SOr. Mówił, że jeśli to troszkę brązowego to nie ma co panikować. Hmm. Po pół godzinie śluz zrobił się normalny, chwilę potem przeszedł ból brzucha. Byle nie pozamaciczna.
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Melduję, że wróciłam jakieś nowe wieści? Coś mnie ominęło?
Postaram się nadrobić Wasze wpisy, ale to później ;P
Pozdrawiam gorącooo
P.S. Maleficent trzymam kciuki by z Fasolą było wszystko ok.Amelia San lubi tę wiadomość
-
Maleficent, beta po prostu przecudowna. Urosła pięknie Gratuluję, trzymaj tak dalej
Wiem że to stresujące, ale drobiazgami się nie przejmuj skoro lekarz mówi że jest ok. Rośnijcie zdrowo A co poza tym u Ciebie?
A maż wczoraj kupił sobie w końcu rower, jest super Ja dostałam swój od mamy na urodziny więc niedługo bedziemy jeździć. Na razie praca.... Moja mama wyjechała w góry, ale babcia do niej przychodzi psów pilnować. Więc jak zwykle, jadę na ZAKUUUPY :p :p a potem spotkanie z babcią -
Oglądałam ten filmik pare minut. Nie lubie ogólnie tych filmików na youtube, jakie to jest głupie to siedzenie przed kamerą i gadanie głupot, ta składnia zdań itp... Te osoby chyba nie mają z kim gadać i o czym w realu.
Taka mała dygresja -
Maleficent wrote:Hej dziewczyny! pustka tutaj, że hoho ja sobie przedłużyłam weekend u rodziców i wróciłam wczoraj wieczorem, wstałam z rana i od razu poleciałam na betę. Wyniosła 1420.8. Niewiem co myśleć, za tydzień mam usg. Wczoraj jak przyjechałam rozbolał mnie brzuch i przy podcieraniu tylko zobaczyłam beżowy śluz, nie było go dużo. Zadzwoniłam do gina kazał wziąć nospę i leżeć jakby nie przeszło w przeciągu godziny, udać się na SOr. Mówił, że jeśli to troszkę brązowego to nie ma co panikować. Hmm. Po pół godzinie śluz zrobił się normalny, chwilę potem przeszedł ból brzucha. Byle nie pozamaciczna.
W którym tygodniu ciąży jesteś ? Ja zaczęłam plamić mniej więcej od 7 tygodnia i też byłam mega spanikowana co się dzieje. Ginekolog po dokładnym badaniu i USG stwierdził, że nic złego się nie dzieje.
Ja mimo wszystko profilaktycznie zawsze jak miałam plamienie dużo leżałam, niekiedy nawet cały dzień.
Będzie dobrze :*Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Hej! Mam pytanie może nie za bardzo tematycznie na to forum... czy któraś z was ma u siebie w domu/kuchni panele szklane zamiast płytek ściennych i może mogłaby polecić niedrogiego fachowca?
Baaardzo mi się podobają, ale niestety u mnie za 1,9m kwadratowy zapłacę 1260 zł!!! Mąż w życiu się na to nie zgodzi, zresztą sama wiem, że to drożyzna...może coś polecicie?
Chodzi o to, że powiększyliśmy kuchnię o skrytkę i już nie dopasuje takich płytek jak mam w kuchni, to chciałam taki motyw a'la fototapety dać.
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
nick nieaktualnySarenko ty nasza zakupomanko co do filmików też mam podobne odczucie.
Ja wogóle nie lubię oglądać amatorów gadających do monitora, chyba, że jest to lekarz bądź inny specjalista jak w przypadku filmików na stronie abc zdrowie, a i nie pogardzo durnowatymi filmikami z cyklu 10 największych idiotów na yt dla odmóżdżenia a wszystko dobrze u mnie gracjas lekarz kazał leżeć, to leże i tak se świruje na kanapie została mi ostatnia seria Waward do przeczytania a no i gapie w lapka przeglądając allegro, wpadła kasa za urlop to szukam co by tu kupnąć My baby tak mamy, że zakupy = radocha i polepszony humor nie -
nick nieaktualnyKokaina wrote:W którym tygodniu ciąży jesteś ? Ja zaczęłam plamić mniej więcej od 7 tygodnia i też byłam mega spanikowana co się dzieje. Ginekolog po dokładnym badaniu i USG stwierdził, że nic złego się nie dzieje.
Ja mimo wszystko profilaktycznie zawsze jak miałam plamienie dużo leżałam, niekiedy nawet cały dzień.
Będzie dobrze :*
Właśnie 6 tyd 0 dni czyli co 7 chyba. Widzisz ja u gina nie byłam, powiedział, że jakby mocno brzuch bolal nospa nie pomagała i zaczęły się większe plamienia wtedy na Sor, albo do niego. Co prawda dziś nic mnie nie boli, ale przy aplikacji Luteiny mialam taki śluz beżowy na palcu jeszcze dziś. Też kazał mi leżeć i wypoczywać. Mam nadzieję, że będzie oki... -
nick nieaktualnyJaJaga wrote:Hej! Mam pytanie może nie za bardzo tematycznie na to forum... czy któraś z was ma u siebie w domu/kuchni panele szklane zamiast płytek ściennych i może mogłaby polecić niedrogiego fachowca?
Baaardzo mi się podobają, ale niestety u mnie za 1,9m kwadratowy zapłacę 1260 zł!!! Mąż w życiu się na to nie zgodzi, zresztą sama wiem, że to drożyzna...może coś polecicie?
Chodzi o to, że powiększyliśmy kuchnię o skrytkę i już nie dopasuje takich płytek jak mam w kuchni, to chciałam taki motyw a'la fototapety dać.
Mega drogo chce Cię skosić. Ja pytalam jakiegoś tam gostka z netu (szklarza) to za mój 3,2x0.60 chciał 560 zł plus 100 za robociznę, ale odpuścialam, bo w sumie narazie tego panelu tak nie potrzebujemy. Narazie mamy samą naklejkę i powieszone łyżki i małą suszarkę. Skąd jesteś Jaga?JaJaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Maleficent, beta po prostu przecudowna. Urosła pięknie Gratuluję, trzymaj tak dalej
Wiem że to stresujące, ale drobiazgami się nie przejmuj skoro lekarz mówi że jest ok. Rośnijcie zdrowo A co poza tym u Ciebie?
A maż wczoraj kupił sobie w końcu rower, jest super Ja dostałam swój od mamy na urodziny więc niedługo bedziemy jeździć. Na razie praca.... Moja mama wyjechała w góry, ale babcia do niej przychodzi psów pilnować. Więc jak zwykle, jadę na ZAKUUUPY :p :p a potem spotkanie z babcią
Urosła. Tylko jak patrze jak niektóre laski w 5 tygodniu piszą, że mają po ileś tam/kilkanaście tysięcy to mnie mrowi, głupia czytam i się nakręcam -
Maleficent wrote:Skąd jesteś Jaga?
Okolice Poznania, jeszcze rozglądam się za nadrukiem na pcv, niby o 150 zł taniej na 1m. No i w ogóle ja też gratuluję Bądź spokojna, to miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie jak najlepiejStarania pod okiem lekarza od lipca 2012