Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie, nie denerwuj się, bo Leniątko jak wyjdzie z twego łona to mamuśkę opieprzy! tak serio, łatwo powiedzieć, dziwne tylko, że ta babka z laba nie powiedziała nic, co jej szkodziło powiedzieć : wszystko dobrze! chyba, że nie posiadała tej wiedzy w co wątpie. Widzę siły wróciły na prasowanko
A co się dzieje, że spać nie możesz? o której wstajesz rano?
Ja nie mogę usnąć, bo garuje do 11.30 dnia następnego, organizm nie ma się nawet czym zmęczyć w ciągu dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 14:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam problem z nogami;/ Czy chodze caly dzien czy nie chodze w nocy tak mnie nogi bola ze wytrzymac nie moge;/ dzis ok 2 w nocy az sie poplakalam ;/ lekarz dal mi proszki ale one nic nie pomadaja kupilam zel do smarowania tez nic nie pomaga;/ nie wiem juz co robic;/
U mnie nie ma labo chodze na pobrania doprzychodni ktora wysyla dopiero probki dalej...a baba nie bede sie stresowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAm no Ladnie ladnie a ten plaszcz to chyba super ekstra wypasiony
Ta najwiekasz kupka z tylu po lewej to pajace 62 po prawej 56
z przodu pajace 56 i kawtaniki 56
sterta czapeczek ok 10, skarpetki i niedrapki:)
ale sie najadlam pekne zaraz nie robilam obuadu wiec zrobilam kolacja dla meza mini wypasione zapiekanki zajadal sie az mu sie uszy trzesly a ja w podziekowaniu dostalam buziaka
Amelia San, Ginka, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpokojnie najpierw musze je wyprac:)
A czy Ty w tej pracy o tej porze masz jeszcze ruch?
Amcia zapomniala dodac i jacy mlodzi
Wlasnie wrocilam z mini spacerku troszke pokropil na mnie wrzesniowy deszczykWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 20:25
-
nick nieaktualnyJa kiedys pracowalam w sieciowce Funk n sol do 19 czy 18 bylo w tygodniu otwarte a trafialy sie takie dni ze zywej duszy nie bylo...
Hehe pewnie ze lepiej wiesz na tym zdjeciu mialam 22lata figurke 16-latki i piekne wlosy hihi wymyslilam z tymi wlosami
Nie nie bylo zimno choc ja bylam cieplo ubrana (dwie bluzy ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Amelia San wrote:Ja chce zobaczyc!
Ale mam dobry humor Wlasnie sprzedalam plaszcz za 1499zl Jedna glupia rzecz a jak coeszy
Dzis do 21 ale z takim nastrojem to minie jak burza
100krotka wrote:
167jj7r.jpg
Ale ciuszków dałaś radę z prasowaniem widzę
elmalia wrote:Melduję, że od jakiegoś czasu już jestem nad morzem Ale nie wiem kiedy nadrobie Wasze wpisy!
P.S. dopadła mnie @ i to podczas podróży....bezczelna
Aaaaaaaa welcome welcome A zdradisz w jakiej miejscowosć ? miłej zabawy, nawet z @
Wczoraj pojechaliśmy do brata na maraton filmowy i tak wróciliśmy po północy A dzisiaj mieliśmy pojechać na grzyby, ale tak ładnie jest i słonecznie, że na momencie wpadliśmy, że pojedziemy do zoo Także się ubieramy i śmigamy, Miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny