Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Tak nam słodzisz, że chyba w piórka obrośniemy
Witaj Elmalia Dla kogo prezent, dla męża? Bo chyba nie doczytałamTP 31.07.2016
-
Ale dziś miałam zakręcony dzień, dobrze, że powoli się konczy
Ginka witaj
To naprawdę super wątek, ja tu jestem od końca lipca i jak kiedyś Maleficent pisała czuję jakbym była od zawsze dziewczyny są super i nikt Cie tak nie zrozumie, jak te, które przechodzą przez to samo - no i Stokrotka daje nadzieję, ze nawet po dlugim czasie może sie udać♡ ja mam juz 22 cykl i tu na pewno łatwiej się znosi kolejny a robiłaś monitoring? Jak to wygląda u Ciebie? Życzę Ci żeby szybciutko z nami zaskoczyło
Marleni jej chyba głównie chodzi o to, zeby w trakcie miesiączki nie stosować, a w sumie wystarczy pewnie po owu, bo ważne zeby juz dzieciaczkowi pomogło, przynajmniej mniej zjem ale myślę ze caly cykl tak samo dobrze jest
Mąż chce tablet, zaraz z telefonu zajrzę; )Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewuszki nie mam was jak teraz nadrobić, jak zwykle pęka ten wątek w szwach. U mnie cały dzień w rozjazdach, zakupy narobione a teraz małż bierze kompjutra.
Amelko odpoczywaj, wdziałam, że nadgodzinkę pykłaś.
100krotko Ty też, niech jutro się już skończą dni rozkojarzenia, a małe 100krociątko cieszy się silną mamuśką
Elmalia wpadasz na tą kawę jak będziesz w rozjazdach? kupiłam taką dobrą z karmelem
ogolnie miłego wieczorka dla wszystkich naszych dziewuszek
Ja spadam i uwaga.... raczę się dziś białym winem, chlusnę sobie dla zdrowotności lampkę a co wasze zdrowie!100krotka:), Amelia San, Marleni lubią tę wiadomość
-
Maleficent z checia bym wpadła (w ciąże też ) Ale nie jedziemy z Małżem sami tylko z całą rodzinka no i tak ciężko by było to ogarnąć no a w poniedziałek z rana już wracamy... Ale miło, że zapraszasz jak będziesz w okolicach stolicy to zapraszam do siebie
No a apropos wina to zdrówko!TP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Platku Plateczku mi sie udalo w 3 cyklu z clo:) czekam niecierpliwie na dobre wiesci
Też czytałam, że clo wielu kobietkom pomaga, ale u mnie póki co nie ma efektu. Może teraz:)
Ginka trzymam kciuki, żebyś teraz zaciążyła i nie musiała barć clo:)Ginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny