Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Ginka, u mnie już 15 cykli minęło. Czasem mam takiego doła. Teraz właśnie liczę na działanie clo. Mam nadzieję, że prędzej czy później uda nam wszystkim . Musimy być dzielne, nie ma wyboru.
Dobrze, że do nas dołączyłaś. Forum pomaga, nawet nie myślałam, że tak bardzo. Nigdy mnie takie fora nie interesowały i zaczynałam pełna wątpliwości ale z dziewczynami stąd już tyle ciężkich chwil przetrwałam. Tu jest dobrze bo to taka rzadka w życiu sytuacja, kiedy wiesz, że tutaj cię wszyscy rozumieją. Czasem jak czytam wpisy to mam wrażenie, że sama je napisałam .
A wykres pomaga poznać swoje ciało. Jego skuteczność pewniej w dużej mierze zależy od tego jaki jest twój cykl. Po paru wykresach już można stwierdzić pewne rzeczy. Mi się na przykład wydaje, że wyznacza mi owulacji ok. 2 dni za późno. Nie wiem czy zawsze al tak mi wychodziło w monitoringach. Trzeba więc ostrożnie, żeby nie traktować go jako wyroczni. Za to pod koniec cyklu z reguły po temperaturze stwierdzam, że nic z tego. Zaczyna spadać i to jest znak, że idzie @Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
Witaj, ginka
Jesteśmy tu by wspierać, pomagać i dawać rady. Czasem bardzo marudzimy, ale nie poddajemy się. Walczymy do skutku. Jeszcze trochę powitamy pierwsze nasze forumowe dziecko (100krotka ) a w międzyczasie będziemy oczekiwać na pozytywne testy.
Będzie Ci tu z nami dobrzeAmelia San, 100krotka:), Płatek szkarłatny, ewelinka2210, Marleni lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny jak zwykle się rozpisalyscie. Niestety dziś nie śledziłam wpisów na bieżąco, w pracy tyle się działo że jestem ledwo żywa! I jeszcze po prezent urodzinowy na rowerze musiałam leciec do okolicznej miejscowości, także trochę km zrobilam. Ledwo zipie:p zero kondycji normalnie
Postaram się nadrobić braki, ale nie wiem kiedy, bo muszę się szykować na jutrzejszy wyjazd. No chyba, że w drodze nad morze poczytam na telefonie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:11
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny