Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarenka2015 wrote:Amelio no to jutro mi powiesz Nie smuć się i weź procha.
100krotko, ja chyba w piatek pojde na włosy. Czyli dziś masz relaks
Natalii-może pogoda? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje Ci Kochana jestes kurcze tez zawsze mialam taki dylemat z tymi testami owu;/ale moze warto poprobowac nigdy nic nie wiadomo
tak bardzo bym chciala zmienic to przce naprawde nie szukam niewiadomo czego byle by blisko domuAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa jakims innym watku widzialam zdjecia ale nie mam pojecia jak wstawic;/
Wlasnie u mnie z ta cierpliwoscia to tak hmmm wkurza mnie to zawsze musze byc cierpliwa wszystko co dobre bardzo powoli do mnie przychodzi:/
zaczynam sie robic spiaca ale musze czekac na meza... -
Amelio, już jest prawie pozytywny. W kazdym razie przytulaski nie zaszkodzą
100krotko a jak robiłas włoski?
A tak w ogóle pospałam sobie 2 godzinki, dwa razy budził mnie ból jajnika. Jakby ciągnął, piekł. Od razu pomyslałam że mnie zaleje, poszłam do kibelka i nic. Potem pomyślałam że zaraz zaraz, to że gin ustalił termin @ na wczoraj to mógł się mylić. Może być i dziś, to tylko gin Czyli znowu powiem-o kolejny miesiąc dłużej bede szczupłaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 18:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ooo, 100krotko to ładnie A henne sama czy u fryzjerki? Ja robie sama, mam taka fajną w żelu. Też dziś robiłam.
Am, na pewno to umarł Kopernik Całym sercem wiem że to nie Jasiek (jak my to mówimy) tylko @. Ale cóż no pewnych rzeczy nie przeskoczy. Do gina miałam dzwonić ale nawet nie miałam już chęci potem. -
nick nieaktualnyU fryzierki sama sie boje;/
Sarenko dopuki @ nie ma wszystko jest mozliwe no u mnie moze sie spoznic ale niestety nadziei nie ma ;/ ale u Ciebie...i tak jak Am zycze zeby nie przyszla
Mezus powiedzial ,,no yyyy ladnie,, hihiAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Dziekuje Ci Kochana jestes kurcze tez zawsze mialam taki dylemat z tymi testami owu;/ale moze warto poprobowac nigdy nic nie wiadomo
tak bardzo bym chciala zmienic to przce naprawde nie szukam niewiadomo czego byle by blisko domuSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny