X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/largo-6-el-posciel-dziecieca-120x90-do-lozeczka-i5705944379.html

http://allegro.pl/baby-raj-10-el-posciel-haft-120x90-moskitiera-i5696843065.html

http://allegro.pl/largo-15-el-posciel-120x90cm-baldachim-serca-i5705928291.html

mi sie podoba cos takiego ale zaden z tych kolorow nie br=edzie mi pasowal do mebli scian i wogole:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/largo-6-el-posciel-dziecieca-120x90-do-lozeczka-i5705944379.html

http://allegro.pl/baby-raj-10-el-posciel-haft-120x90-moskitiera-i5696843065.html

http://allegro.pl/largo-15-el-posciel-120x90cm-baldachim-serca-i5705928291.html

mi sie podoba cos takiego ale zaden z tych kolorow nie br=edzie mi pasowal do mebli scian i wogole:(

• elmalia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, te mi się zdecydowanie bardziej podobają! Jaki masz kolor mebli i ścian? Coś może da rade jednak dobrać ;)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mi tez :) mosze pomarudzic mezowi :)

Meble mam hmm a takie
    34zyr04.jpg

boki ciemne fronty jasne. Komoda i Lozeczka beda ciemno biale bo nie mozeny znalesc pod kolor;/ a sciany kremowe.Taki misz masz;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 13:46

PrimaSort lubi tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może coś z beżem? W tym trzecim linku jest taki zestaw z bezowymi kropkami i błękitnymi akcentami. Powinno najbardziej pasować. Tak mi się wydaje :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, kupujecie kotka?:) Fajnie, jakiego?

A, 100krotko Ciebie też coś bierze? Nie dawaj się!!!! Zresztą Ty działasz z podwójnymi siłami więc na pewno z Lenką dacie radę i powiecie sio chorobie! :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko, pościeli i tak muszisz mieć kilka. Ja powiem szczerze bo zawsze staram się być szczera. WYbory Twoojego męża nie podobają mi się tak bardzo jak Twoje :)

Pierwszy link te kropoeczki są przeeecudne :)

A z tych Twojego mężą te pierwsze sowy są takie weselsze jak dla mnie. ALe ja ogólnie lubie jak jest kolorowo :)

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amcia bedzie miala kotka:) Amcia bedzie miala kotka :)

Ja to juz oddluszego czasu sie nie daje chorobie :) walcze z nia a ona i tak sie czai...;/

Maz zgodzil sie na kropki aaaaaaaa:D:D

Elmalia szukam z bezem ale najbardziej podobaja mi sie szaro biale w tych linkach akurat nie ma;/ tu sa http://allegro.pl/baby-raj-14-el-posciel-haft-120x90-moskitiera-i5709221537.html

Ginka tak wiem wiem :) chcemy miec jeden taki duzy komplet :) drugi mniejszy dostane od mamy :)

Och Pirelka przepraszam nie napisalam Ci ze Cie tule mocno<3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 14:26

pirelka, Amelia San lubią tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko! Piękne są pod tym ostatnim linkiem!! <3
    Aż się nie mogę tym bardziej doczekać kiedy mi przyjdzie wybierać takie rzeczy :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Super wieści 100krotko:)
    Pirelko, przykro mi :(. Takiego nastawiania się chyba nie unikniemy. Ja to zawsze tak mam, że się łuze dopóki @ nie przyjdzie. A może test za wcześnie...
    Am, gratuluję ślicznego mieszkanka :)
    Być może ale to dzień po terminie.

• elmalia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, zawsze pozostaje nadzieja, że owulacja jednak była troszkę później.
    Mojej koleżance jak spóźniał się okres to pierwszy wyszedł negatywny. Dopiero parę dni później były II kreski. Także zdarza się i tak :)

pirelka lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki on piękny! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 18:01

Amelia San lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pooglądałam tego kotka, sliczny :)
    100krotko ja też chyba bym stawiała na kropki. A jak nie to sówki też są fajne.

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia wrote:
    Pirelko, zawsze pozostaje nadzieja, że owulacja jednak była troszkę później.
    Mojej koleżance jak spóźniał się okres to pierwszy wyszedł negatywny. Dopiero parę dni później były II kreski. Także zdarza się i tak :)
    Racja :) zobaczymy..
    Dzisiaj podbrzusze i jajniki mniej bolą, ale nadal je odczuwam. Plecy mnie teraz bolą, ale miałam ciężki dzień w pracy, ledwo żyję, a jutro znowu. Katar mi dokucza, skóra koło nosa piecze.. ah ten katar!!! Dobrze, że poza nim nic mi nie jest ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochaniutkie mam nadzieję że Milo wam mina sobotni dzień:-) ja już padnieta na łóżku:-)

Miłej nocki:-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka a mi sie podoba numer 2 wybór Twojego meża :)

a tak po za tym to nie wiem juz co mam mysleć @ miałam 9 września czuję się jakbym w brzuchy miała fasolke jestem zmęczona senna rozdrażniona mdli mnie wszystko mnie denerwuje do planowanej @ jeszcze cały tydzień a dziś miałam jakieś dziwne plamienia właściwie to nie były tylko taki śluz rózowy i nie wiem co mam mysleć wczoraj robiłam test negatywny :( na miesiaczke to tez mi nie wygląda bo zawsze dzień przed bardzo bolał mnie brzuch a tu nic nie wiem już o co chodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Kochane :*
    A ja znowu szykuję się do pracy, dzisiaj jedna troszkę dłużej mogłam pospać. Katar nadal mam i spływa mi na gardło więc zalega, ale jest coraz lepiej.
    Podbrzusza też już prawie nie czuję, zero objawów, @ też nie ma na razie. Piersi miękkie jak zaraz po miesiączce. Nie wiem co jest grane..staram się nie myśleć, że to coś złego..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-) wita się z mami zasmarkaniec:-( :-D
    Mąż już chory mam nadzieję że nie przejdzie na mnie...

Pirelka cały czas trzymamy kciuki:-)

Am wybierzcie takie co wam się podoba:-) hehe napisalam co wiedziałam:-) napewno pędzie piękne:-)

Wy biedactwa w pracy i do pracy:-( niedziela powinna być dniem wolnym!!!

• elmalia Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem :)
    Am, a co z tamtym mieszkaniem co Wam się spodobało? Myślałam, ze jesteście na nie zdecydowani :)

Pirelko, może zrób jak mówi Marleni? Na becie powinno już wszystko wyjść :)

A ja czekam wciąż na owu. Dziwny ten mój wykres, strasznie niskie temperatury. A śluz się skończył. Jajniki trochę kluja, ale delikatnie. Może w tym miesiącu nie będzie owu? :(

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ale juz sie nie nastawiam. Nie wierze w ciaze bo objawow zero, cisza przed burza a test i tak zrobiłam po terminie @.

‹‹ 306 307 308 309 310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ