Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
No pewnie @ na pewno ucieknie jak wyczuje nasze grupowe wsparcie, a fasolka już na samą myśl o forumowych ciotkach z chęcią sie zadomowi u Pirelki W końcu czekamy na kolejną wątkową Dzidzie
pirelka, Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak miło i uroczo Amelko z ta różyczką
Mnie też kaszel męczy już któryś dzień. Niby już przeziębienie minęło, ale kaszle jak gruźlik :p
Mąż dziś musiał do pracy jechać i pewnie wróci późno, więc siedzę sobie sama . Z tego wszystkiego zasnelam w fotelu...jaka to była cudowna drzemka! polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 17:11
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualnyAmcia nie daje sie maz ma zakaz przytulania sie do nas;/
A Twoj maz to romantyk:) Moj zapomnial juz o milych gestach;/
Elmalia niech owulka przychodzi i niech bedzie dzidziol:)
Pirelka popieram dziewczynki napewno wszystko ok:) a @ nie przychodzi bo w brzuszku masz dzidziolka:)
A my dzis mamy dzien lenia....znowu :)rano byly szyblie zakupy w biedrace upolowalam dwa bodziaki za 19.90 zrobilam obiad(nie chwaloc sie wyszedl pycha:P) nawet zaprosilam tesciowa i szwagra :)maz pomogl posprzatac i teraz lezakujemy:) on oglada mecza siatki
Posciel zostala wybrana:D groszki i paski:)
http://allegro.pl/baby-raj-14-el-posciel-trio-120x90-moskitiera-i5699087960.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 18:01
pirelka, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka, śliczne te pościele takie subtelne i niekrzykliwe
Amelia oglądanie mieszkania i wybór to super uczucie
Mój M. też rzadko wpada na spontaniczne pomysły, by mnie zaskoczyć w niespodziewanym momencie to nie dusza romantyka100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAm my się cieszyły że Ty się cieszysz:-)
Platku odpocznij napewno rozdrażnienie minie;-)
Pirelka mówisz że sliczne:-) ja już tyle się naogladalam że już nie wiedziałam co mi się podoba:-\ ale cieszę się że się w końcu zdecydowała:-) teraz tylko czekać aż przyjdzie:-)
I zaraz kolejny mecz tym razem piłka nożna:-\Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Dziewczyny za wsparcie. Jestescie niesamowite
100krotka wierze,ze ciezko zdecydowac bo jak juz mozna wybierac to wlasciwie nie wiadomo co wybrac tyle tego a wozek juz w planach?
Moj tez meczyk bedzie ogladacWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:31
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTat tak Pirelka wozek juz wybrany kasiorke teraz zbieram
wyslalam domeza siostry linka z ta posciela (chce nam fundnac) a ona mi pisze ze co taki tanizebym wybrala taki co ma wiecej elementow....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:36
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Tat tak Pirelka wozek juz wybrany kasiorke teraz zbieram
wyslalam domeza siostry linka z ta posciela (chce nam fundnac) a ona mi pisze ze co taki tanizebym wybrala taki co ma wiecej elementow....100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj oglądałam sobie zestaw mebli do pokoju dziecięcego.....Tak tak, wiem, że za wcześnie, ale miałam taką fazę. Trochę melancholijną w sumie. Tak sobie dziś chlipałam. Ale już mi lepiej oglądałam mecz, wygraliśmy no i czuje bóle owulacyjne, także humor ciut lepszy
DobranocTP 31.07.2016
-
nick nieaktualnyelmalia wrote:A ja dzisiaj oglądałam sobie zestaw mebli do pokoju dziecięcego.....Tak tak, wiem, że za wcześnie, ale miałam taką fazę. Trochę melancholijną w sumie. Tak sobie dziś chlipałam. Ale już mi lepiej oglądałam mecz, wygraliśmy no i czuje bóle owulacyjne, także humor ciut lepszy
Dobranoc