X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas też chłodno od kilku dni, ale nie mroźnie jeszcze i piękne słońce ;) aż miło popatrzeć.
    Umówiłam się z koleżanką w galerii dzisiaj, muszę kupić kilka drobnostek na prezenty, bo wiele okazji mi się zgrało w niedługim czasie. Paznokcie nowe sobie może zrobię ;) wykorzystam ten wolny dzień, bo potem 5 dni pracy pod rząd i to dużo pracy ;/ niedziela urodziny bratanka i znowu 5 dni pracy non stop..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)

Elmalia ja mebelki odladalam już 4 lata temu:-) jak się jeszcze nie staralismy:-) podczas starań też...

Marleni biedaczku...tak dużo pracować Pirelka z reszta też:-( padnieciepnamiecie nam...odpoczywajcie jak tylko możecie:-)

A ja już po pobraniu krwi, oczywiście zdolna ją nie kupiła moczowki i trza będzie jechać jeszcze raz:-(
    Zimno jak nie wiem i pochwałę się że już czaczelam palenie sezonowe:-)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć <3

Marleni, u mnie też spadek. Pokusiło mnie i znów chwyciłam za termometr, ale dzięki temu nie zmarnowałam testu.

Jest mi smutno :( i nie ma mnie kto przytulić ;(

Miłego dnia <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Cześć <3

Marleni, u mnie też spadek. Pokusiło mnie i znów chwyciłam za termometr, ale dzięki temu nie zmarnowałam testu.

Miłego dnia <3
    My Cię tulimy :* <3 nie smutaj!

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littlel Tule i ja <3

Wysłany: 12 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny <3

Wiem, że mierzenie tempki raz na tydzień nic nie daje.
    Bez leków nie będzie u mnie porządnej owulacji, nie ma się co oszukiwać. Muszę się umówić do gina. Tyle w temacie.

Buziaki <3

Marleni, tylko ja, Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Little, Marleni przytulam <3 Ale póki nie ma @ jest nadzieja <3 N o i te spadki to zawsze mogą być implantacyjne :)

Marleni no ja też nie jestem co do inseminacji przekonana, bo ma właściwie taką smaą skuteczność jak starania naturalne - sprawdza isę tylko w określonych przypadkach, jak np. wrogi śluz, no a jak Wy macie juz córeczkę, to u Was nie ten problem.
    A ciężko stwierdzić czy problem z zagnieżdżeniem czy z zajściem, bo w sumie jak testy nie wychodzą a @ przychodzi to chyba z zapłodnieniem bardziej - no u mnie przynajmniej.

Am Twój mąż przesłodki :)

Stokrotka a jak tam Twój? Uważaj, żeby się nie zarazić <3

Miłego dnia Wam wszystkim życzę Kochane :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Cześć <3

Miłego dnia <3

Nie smuć się kochana. Przynajmniej spróbuj <3

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• Ginka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy wiecie,że u mnie w centralnej Polsce, spadł śnieg!!!!

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka moj maz hmm mowi ze juz mu lepiej a wyglada coraz gorzej;/ ale jemu przejdzie do zadnego lekarz nie pojdzie, lekow tez by nie bral, i nie wazne ze ja sie moge zarazic co tam...wczoraj w nocy az sie troszke poklucilisy;/

U mnie tez nie pada ale zimno strasznie(rano szybe skrobalam)a ja nie mam kurtki;/ to znaczy mam z 5 ale z zadnej nie moge sie zapiac;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skusiłam się na kolejny test, ale nadal I kreska :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja teztule mocno<3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coraz mniej wierzę w to, że się udało. Na razie dam sobie spokój, to mój drugi test negatywny, na pewno nic z tego.. jak zawsze. Nie będę się już nakręcać. Mam nadzieję tylko, że z moim cyklem nic się nie powaliło :/ i to żadna ciąża pozamaciczna, ani nic w tym stylu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka mam nadzieję że się mylisz...:-)

Ale tu dziś cicho..

pirelka lubi tę wiadomość

• Olimpka Znajoma

Wysłany: 12 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    Mam do was pytanko bo już sama głupieje.
    Nie pierwszy raz robię test owu. Pisze ,że jeśli jest dodatni to mają być 2 ciemne kreseczki.
    Prześle wam zdjęcie z dnia kiedy była najciemniejsza i powiedzcie proszę co myślicie?
    Czy mam owu czy nie bo już nie wiem co myśleć ;/

https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/c354afb16d6e97aed598368a12071536.jpg

• elmalia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Elmalia życzę również aby strzeliła u CIe owulka, może USG co?

Pójdę pewnie w przyszłym miesiącu, gin mi powiedziała, żeby się zgłosić późną jesienią do niej to będziemy myśleć co dalej. Podpytam o monitoring i wszystkie te mądre rzeczy, których się tu naczytałam :):)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co do oglądania mebli, wózków i tych wszystkich rzeczy dla niemowląt to chyba najlepiej przyjąć taktykę Am - nie oglądać co by się nie nakręcać :)Tylko że to nie takie proste :p Ale spoko, dziś mam trochę lepszy humor. Mimo iż UWAGA UWAGA z samego rana w niewielkim odstępie czasu stłukłam w pracy 2 kubki. Na szczęście swoje. Ledwo zdążyłam posprzątać resztki po pierwszym a chwilę potem nie było już drugiego ;) Jestem zdolna, nie ma co :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Coraz mniej wierzę w to, że się udało. Na razie dam sobie spokój, to mój drugi test negatywny, na pewno nic z tego.. jak zawsze. Nie będę się już nakręcać. Mam nadzieję tylko, że z moim cyklem nic się nie powaliło :/ i to żadna ciąża pozamaciczna, ani nic w tym stylu :/

Pirelko, na pewno jest wszystko w porządku. Szkoda, że nie mierzysz temperatury, to byś widziała, czy spadła i masz się spodziewać @, czy jeszcze mieć nadzieję. Co do ciąży pozamacicznej to w ogóle tak nie myśl! Bo gdyby tak było to test chyba tak czy siak wyszedłby pozytywny?

pirelka lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:

Ale tu dziś cicho..

Ja dopiero z pracy wróciłam więc mam chwilę na włączenie się w dyskusje :)
    Jak mam czas w weekend w ciągu dnia to Was nie ma za bardzo ;p

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ