Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU Nas też chłodno od kilku dni, ale nie mroźnie jeszcze i piękne słońce aż miło popatrzeć.
Umówiłam się z koleżanką w galerii dzisiaj, muszę kupić kilka drobnostek na prezenty, bo wiele okazji mi się zgrało w niedługim czasie. Paznokcie nowe sobie może zrobię wykorzystam ten wolny dzień, bo potem 5 dni pracy pod rząd i to dużo pracy ;/ niedziela urodziny bratanka i znowu 5 dni pracy non stop..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:19
-
nick nieaktualnyDzien dobry:-)
Elmalia ja mebelki odladalam już 4 lata temu:-) jak się jeszcze nie staralismy:-) podczas starań też...
Marleni biedaczku...tak dużo pracować Pirelka z reszta też padnieciepnamiecie nam...odpoczywajcie jak tylko możecie:-)
A ja już po pobraniu krwi, oczywiście zdolna ją nie kupiła moczowki i trza będzie jechać jeszcze raz:-(
Zimno jak nie wiem i pochwałę się że już czaczelam palenie sezonowe:-) -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Cześć
Marleni, u mnie też spadek. Pokusiło mnie i znów chwyciłam za termometr, ale dzięki temu nie zmarnowałam testu.
Jest mi smutno i nie ma mnie kto przytulić ;(
Miłego dnialittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Wiem, że mierzenie tempki raz na tydzień nic nie daje.
Bez leków nie będzie u mnie porządnej owulacji, nie ma się co oszukiwać. Muszę się umówić do gina. Tyle w temacie.
BuziakiMarleni, tylko ja, Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
Hejka
Little, Marleni przytulam Ale póki nie ma @ jest nadzieja N o i te spadki to zawsze mogą być implantacyjne
Marleni no ja też nie jestem co do inseminacji przekonana, bo ma właściwie taką smaą skuteczność jak starania naturalne - sprawdza isę tylko w określonych przypadkach, jak np. wrogi śluz, no a jak Wy macie juz córeczkę, to u Was nie ten problem.
A ciężko stwierdzić czy problem z zagnieżdżeniem czy z zajściem, bo w sumie jak testy nie wychodzą a @ przychodzi to chyba z zapłodnieniem bardziej - no u mnie przynajmniej.
Am Twój mąż przesłodki
Stokrotka a jak tam Twój? Uważaj, żeby się nie zarazić
Miłego dnia Wam wszystkim życzę Kochane
Amelia San lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Cześć
Marleni, u mnie też spadek. Pokusiło mnie i znów chwyciłam za termometr, ale dzięki temu nie zmarnowałam testu.
Jest mi smutno i nie ma mnie kto przytulić ;(
Miłego dnia
Nie smuć się kochana. Przynajmniej spróbuj
littleladybird lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualnyEwelinka moj maz hmm mowi ze juz mu lepiej a wyglada coraz gorzej;/ ale jemu przejdzie do zadnego lekarz nie pojdzie, lekow tez by nie bral, i nie wazne ze ja sie moge zarazic co tam...wczoraj w nocy az sie troszke poklucilisy;/
U mnie tez nie pada ale zimno strasznie(rano szybe skrobalam)a ja nie mam kurtki;/ to znaczy mam z 5 ale z zadnej nie moge sie zapiac;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoraz mniej wierzę w to, że się udało. Na razie dam sobie spokój, to mój drugi test negatywny, na pewno nic z tego.. jak zawsze. Nie będę się już nakręcać. Mam nadzieję tylko, że z moim cyklem nic się nie powaliło i to żadna ciąża pozamaciczna, ani nic w tym stylu
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny,
Mam do was pytanko bo już sama głupieje.
Nie pierwszy raz robię test owu. Pisze ,że jeśli jest dodatni to mają być 2 ciemne kreseczki.
Prześle wam zdjęcie z dnia kiedy była najciemniejsza i powiedzcie proszę co myślicie?
Czy mam owu czy nie bo już nie wiem co myśleć ;/
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/c354afb16d6e97aed598368a12071536.jpg -
Marleni wrote:Elmalia życzę również aby strzeliła u CIe owulka, może USG co?
Pójdę pewnie w przyszłym miesiącu, gin mi powiedziała, żeby się zgłosić późną jesienią do niej to będziemy myśleć co dalej. Podpytam o monitoring i wszystkie te mądre rzeczy, których się tu naczytałam
TP 31.07.2016
-
Dziewczyny, co do oglądania mebli, wózków i tych wszystkich rzeczy dla niemowląt to chyba najlepiej przyjąć taktykę Am - nie oglądać co by się nie nakręcać :)Tylko że to nie takie proste :p Ale spoko, dziś mam trochę lepszy humor. Mimo iż UWAGA UWAGA z samego rana w niewielkim odstępie czasu stłukłam w pracy 2 kubki. Na szczęście swoje. Ledwo zdążyłam posprzątać resztki po pierwszym a chwilę potem nie było już drugiego Jestem zdolna, nie ma co
TP 31.07.2016
-
pirelka wrote:Coraz mniej wierzę w to, że się udało. Na razie dam sobie spokój, to mój drugi test negatywny, na pewno nic z tego.. jak zawsze. Nie będę się już nakręcać. Mam nadzieję tylko, że z moim cyklem nic się nie powaliło i to żadna ciąża pozamaciczna, ani nic w tym stylu
Pirelko, na pewno jest wszystko w porządku. Szkoda, że nie mierzysz temperatury, to byś widziała, czy spadła i masz się spodziewać @, czy jeszcze mieć nadzieję. Co do ciąży pozamacicznej to w ogóle tak nie myśl! Bo gdyby tak było to test chyba tak czy siak wyszedłby pozytywny?pirelka lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016