X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem cały czas:-) no prawie:-)

Jak tam po pracy zdolniacho:-) dwa kupki to nie dużo:-) ja kiedyś w pracy zbilam całą tacę że szklankami:-D było ich że 20 :-P

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    little ja też tulę i mam nadzieje, że leki pomogą. A ty nigdy nie brałas nic na stymulację? Może pisałaś, przepraszam jesli pytam niepotrzebnie ale już mi się myli co kto stosuje ;).

pirelko, to juz 3 dni ci się spóźnia? Przykro mi, że negatyw. miałam wielka nadzieję, że pojawi się na tym wątku kolejna dzidzia. Co do zaburzeń, to mi rekordowo @ spóźniła się 6 dni a potem po prostu przyszła. Do tej pory sie zastanawiam czy to była ciąża biochemiczna ale też wychodziły negatywy.

pirelka lubi tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatku, przy biochemicznej chyba by wyszedł pozytyw? Tak mi się wydaje. Chociaż nie znam się więc nie powinnam się wypowiadać. Mi niby w biochemicznej wyszedł pozytyw, ale bladziutki. A to był 10 dzień po spodziewanej @.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Ja jestem cały czas:-) no prawie:-)

Jak tam po pracy zdolniacho:-) dwa kupki to nie dużo:-) ja kiedyś w pracy zbilam całą tacę że szklankami:-D było ich że 20 :-P

Uuuaa, nieźle :):) Ale pewnie to za jednym podejściem było? Bo u mnie były dwa podejście :) Ale gdybym stała w okolicy tacki z jakąś zastawą no na bank i to by poszło ;p Nie mogłabym być kelnerką. Wszystko mi z rąk leci :)
    A jak po pracy? Jako tako, zmęczona trochę jestem.
    Chętnie bym sobie wyjechała gdzieś :) Ale w najbliższym czasie to raczej niemożliwe :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    little ja też tulę i mam nadzieje, że leki pomogą. A ty nigdy nie brałas nic na stymulację? Może pisałaś, przepraszam jesli pytam niepotrzebnie ale już mi się myli co kto stosuje ;).
    Nic nigdy nie brałam, bo lekarze kazali czekać słynny rok :/ może teraz skoro jestem już po badaniach dostanę clo ;)
    Olimpka wrote:
    Hej Dziewczyny,
    Mam do was pytanko bo już sama głupieje.
    Nie pierwszy raz robię test owu. Pisze ,że jeśli jest dodatni to mają być 2 ciemne kreseczki.
    Prześle wam zdjęcie z dnia kiedy była najciemniejsza i powiedzcie proszę co myślicie?
    Czy mam owu czy nie bo już nie wiem co myśleć ;/

https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/c354afb16d6e97aed598368a12071536.jpg

Wygląda na negatywny. Z wykresu też wynika, że jesteś przed owu. Cierpliwości ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:

pirelko, to juz 3 dni ci się spóźnia? Przykro mi, że negatyw. miałam wielka nadzieję, że pojawi się na tym wątku kolejna dzidzia. Co do zaburzeń, to mi rekordowo @ spóźniła się 6 dni a potem po prostu przyszła. Do tej pory sie zastanawiam czy to była ciąża biochemiczna ale też wychodziły negatywy.
    Tak powinnam dostać 3 dni temu. Na razie na @ nic nie wskakuje.. mam swoje jakieś tam przeczucia i teorię, ale nie chcę o nich wiele mówić, by potem się nie zawieść.. pozostaje mi tylko czekać. Jak nic się nie zmieni do końca tygodnia to chyba zapiszę się do gina.
    Mi kiedyś też maksymalnie spóźniła się tydzień, była beta i niestety to tylko spóźnienie, zaraz po becie przyszła.

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, póki co trzymam kciuki z całych sił.
    little, jeśli masz rzadko owulację clo może ci szybko pomóc, podobno jest bardzo skuteczne w wywoływaniu owulacji.

pirelka lubi tę wiadomość

Wysłany: 12 października 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam rzadko :) na 14 cykli była 2-3 razy max. Mam tylko nadzieję, że u nas nic oprócz braku owulacji nie stanowi problemu.

• Ginka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elmalia, Little, ja pod koniec listopada zsaczynam CLo. PO HSG miałam sprobować 3 cykle i jak się nie uda to idę po CLO. ! pełny cykl za mną, ten za tydzień się kończy. ALe ja juz go spisałam na straty i co do następnego też nie mam złudzeń. Licze na to CLO ale boję się, że i to nie pomoże, a wtedy to się już poddaję

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• elmalia Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka, a w czym pomaga CLO? Płatek pisze, że pojawiają się owulacje po nim, tak? Czy coś jeszcze?

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki clo nie jest takie zle mi pomoglo :)

Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tylko rosną dobrze pęcherzyki. Słyszałam tez ze są lepsze. Ale sama Nie wiem w co wierzyć

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• Ginka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Dalej nie mogę zasnąć :( W desperacji sięgnęłam po kieliszek wina :( Mój Mąż wstaje za 3 godziny, a mi nawet nie w głowie spanie :( Co zacznę zasypiać to dostaję ataku kaszlu, jestem już taka zła, że aż musiałam to z siebie wyrzucić ;)

Biedulko a jak dziś do pracy idziesz?

DzikaRoza lubi tę wiadomość

Ginka

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Am, Biedctwo... Mam nadzieję, że w końcu zasnęłaś <3

U nas troszkę cieplej dziś, ale szału nie ma... Tak nie lubię zimy...

Marleni jak tam?

Little clo może rzeczywiście pomóc przy żadkich owluacjach, trzymam kciuki, żeby z lekami szybciutko zaskoczyło <3

Miłego dnia Wam życzę :)

Wysłany: 13 października 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, bidulko, mam nadzieję, że choć trochę się przespałaś :*

ewelinka, ginka dziękuję <3

Dziś zrobiłam test. Oczywiście negatywny.

Miłego dnia <3

Wysłany: 13 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Dzięki Ewelinko za pamięć, ja już w oczekiwaniu na @, temperatura spadła że już żadnych złudzeń nie ma. Tak dumam sobie od wczoraj co robić dalej, taki lekki martwy punkt mnie powitał. Tak jak w tytule ...niby... wszystko w porządku .

Wczoraj byłam smutna, a dziś jestem zła :/ dlaczego to takie niesprawiedliwe? Naprawdę liczyłam, że chociaż Tobie się uda <3 <3 <3 wspieram <3

Marleni lubi tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Kochana moja, życie <3
    , ja wczoraj tak leżałam jak nie mogłam zasnąć i próbowałam zrobić plan co dalej, ale przy tym nie da się żadnego planu zrobić, wyczerpałam już każdą możliwą szansę, leki, naturalnie itp. I co dalej jak nie wiadomo co leczyć. Nawet nie mogę powiedzieć czy jestem zła, czy jest mi smutno, jest mi jakoś tak nawet nie wiem jak :)
    Marleni wiem o czym mówisz, powiedzmy, że u mnie problemem te za duże pęcherzyki, ale jak to się stało, że wcześniej jakoś zaskakiwało, a teraz nic? Też nie wiem co jeszcze, życie...

• Ginka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też za kilka dni okres... ehhh dziewczyny załamka poprostu i tyle. Ten mój wykres to też jakiś dziwny jak porównuje sobie. Póki jeszcze mam siłę, mówie- Nowy cykl= nowa szansa

Ginka

• Ginka Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Tak naprawdę staranie się o dziecko, staje się nieustanna walką - i fakt ile człowiek może udźwignąć "porażek" :/ - to że stajemy co miesiąc do tej nierównej bądź co bądź walki, świadczy o nas jakie jesteśmy silne - na pewno nie pozostanie to obojętne na nasze życie.
    Przykro mi Ginka <3
    Mam nadzieję, że jeszcze zaskoczy Cie ten Twój wykres, może w jego dziwności jest jego siła :)

Mój wykres książkowy - pięknie, pięknie i dupa :)
    czasami chciałabym wejść w ten mój organizm i zobaczyć co tu się tak naprawdę dzieje :) taka mikromarlena :)

damy radę <3

OOo to ja też chcę być mikro. Super pomysł!!

Marleni lubi tę wiadomość

Ginka

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana, troszkę się wyspałam.
    Mnie wczoraj wieczorem bolał brzuch i plecy jak na @, myślałam że to już..nawet z rana tak czułam, ale na razie cisza. Tylko czekać na @ coś czuję..

littleladybird przykro mi, widzę że podobnie jak u mnie :( niegatywny Nas nie odpuszczają. Ale pocieszam Cię, patrząc na Twój wykres, że robiłaś test wcześniej więc wszystko może się jeszcze zdarzyć. Wydaje mi się, że na tym etapie chyba i tak by nie wyszedł.. ale może się mylę. U mnie natomiast już nie ma nadziei bo skoro dawno po terminie @, a wciąż negatywy to pozostaje tylko czekać na @.
    Szkoda.. a tak czułam, że @ w tym miesiącu się nie doczekam.

Marleni, Ginka przykro mi.. wiem co czujecie bo ja na tym etapie też chyba mam taki samopoczucie nijaki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:50

‹‹ 309 310 311 312 313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ